Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lonely_flower

Jak poderwać dużo starszego faceta???

Polecane posty

Gość gość
Mlodo??? Zwyczajny?? Moze dla ciebie. Wedlug mnie brzydal,na dodatek z malo inteligentnym wyrazem twarzy. Malpolud...Ale,co kto lubi:-)

Gość grzes5
Małpoludem jest ten co tak pisze o drugim. Dlaczego w tym kraju ludzie są tacy wśćibscy?

Gość Karneval
Jesteś osobą wzbudzająca wiele uczuć, która podaje wiele swoich danych po których łatwo odnaleźć twoje imię i nazwisko, nazwę firmy, czy nawet adres oraz oczywiście zdjęcia. Masz bardzo irytujący sposób bycia, kontrowersyjne upodobania i poglądy. 42 letni facet, nie mający nigdy rodziny, dzieci, poszukujący tylko i wyłącznie młodej siksy, która powinna oprócz tego spełniać pewne wymagania, głównie te wizualne. W dodatku będący uznanego za kogoś bardzo niedojrzałego, pseudointeligenta, mitomana, hipokrytę(nie chce mi się wszystkiego wymieniać), kreującego siebie jako kogoś na o wiele wyższym poziomie niż w rzeczywistości jest(typowy przerost formy nad treścią), nie mającego tak naprawdę niczego do zaoferowania, a wybrzydza niczym książę z bajki, pogardzając kobietami 30+( a może i nawet 25+) i mężczyznami młodszymi od siebie. x Jakim cudem, ktoś taki miałby nie wzbudzać takich reakcji, jakie wzbudzasz swoimi wypowiedziami? Zapracowałeś sobie na te uwagi i opinie.

Gość gość
Typowe polskie podejscie, oczerniajac kogos Karneval, tylko to potrafisz. Te adresy i inne rzeczy sa juz dawno nieaktualne.

Gość Karneval
Nie jest wazne czy sa czy nie sa aktualne, kazdy ma dostep do tych danych, sam pozwalasz na dostep do nich. Nie oczerniam ciebie, tylko podaje powod takiej a nie innej reakcji na twoja osobe i opinie jaka sie cieszysz w tym temacie. Nazywaj to sobie jak chcesz, hejtem, cebularstwem, obrazaniem przez polaczkow. Nawiasem czy nie miales wyjechac do lodynu i na wakacje? Grzesiu, jedyne co potrafisz napisac o swoich kolezankach to ich wiek i wyglad jednej z nich. Widac, nie da sie ukryc, jak ogromne znaczenie ma dla ciebie wyglad i wiek potencjalnej partnerki. Tak w skrocie: Miedzy mna a moim partnerem zaiskrzylo, swietnie sie czujemy w swoim towarzystwie. Pare godzin podrozy mijaja zaskakujaco szybko. Spotykasz pewna osobe, poznajesz ja, ona wolna, ty wolny, zakochujesz sie i tyle.

Gość Karneval
Dla mnie to co ty robisz to wyglada jak kasting na perfekcyjna zone.

Gość grzes5
Karneval jaki casting heh, owszem na wakacje lece.

Gość gość
Chyba na perfekcyjna idiotke!bo tylko taka by chciala kogos takiego jak on. Niemlody juz,nieladny,klamca o rozbuchanym ego. Do tego prostak i cham.Slabiutka partia,nic nie warta.

Gość Karneval
To jest oczywiste, zadna atrakcyjna, mloda kobieta, znajaca swoja wartosc nie bedzie chciala Grzesia. Nawet jak lubi starszych to jest tez sporo 30 latkow, ktorzy cos soba reprezentuja, a nie kogos, kogo najwyrazniej zadna nie chce i nawet przygodny seks odpada.

Gość gość
Z toba to nawet nie poszedlbym na przygodny sex Karneval. Widac co soba prezentujecie, same jestescie prostaczkami.

Gość gość
Grzes tobie pozostaje tylko wlasna graba ,,chlopie :-D pogodz sie z tym w koncu stary jelopie

Gość Karneval
Wybacz, ale nie byłabym zainteresowana nawet gdybyś chciał.

Gość gość
Grzes tobie przygodny seks grozi tylko ze slepa i glucha,albo jak ktos tu trafnie zauwazyl ze swoja reka:-D

Gość grzes5
Gosc 13:39: ale ty jesteś głupi, że aż strach bierze.

Gość gość
Grzes kupie ci w prezencie lustro! Chcesz? Takie duze,moze w koncu sie przejrzysz dokladnie i zaczniesz celowac w swoja lige? Otyle i bezzebne 60 tki...nie ujmujac nic zadbanym paniom w tym wieku.Nawet one nie bylyby zainteresowane Toba:-(

Gość grzes5
Sobie kup i wez sie za 60 tke, kup sobie kolo i je.....nji sie w czolo.

Gość Karneval
I co z tymi chetnymi dziewczynami?

Gość gość
Nie twoja sprawa.

Gość gość
Grzesiu, jestes malo atrakcyjny po prostu, glownie emocjonalnie, i ubogi intelektualnie jedziesz mlodszym mezczyznom a taki inaccessible jest o wiele madrzejszy i bardziej zaradny od ciebie

Gość grzes5
Nie musze miec partnerki, kto powiedzial ze jest to obowiazkowe.

Gość gość
Cale szczescie,ze nie masz...bo jeszcze bys sie rozmnozyl.Przekazac komus takie geny,to dopiero by byla tragedia:-(

Gość buu ha ha ha ha
ktoś ma poważny emocjonalny Problem.

Gość gość
O tak. podstarzały Grześ.

Gość grzes5
Jestescie takimi debilami ze juz sie czytac nie chce, z moimi genami to sie buduje swiat, z takimi jak wy to go niszczy, mowie o takich jak powyzej nie o wszystkich. Chetnych partnerek nie brakuje, ladnych i sexi mam wybor i mlodszych, ukladam sobie zycie. Chce mnie nie jedna mlodsza, jest wiecej niz chlopcow, wlasnie kobieta powinna miec starszego partnera. A nie mleko pod nosem.

Gość gość
Co Wy macie z tym "lubieniem starszych". Jestem kobieta, mam dużo kolezanek, znajomych i chyba ostatnia rzecza na jaka zwracaja uwage przy wyborze potencjalnego partnera jest jego obowiazkowo starszy wiek!

Gość gość
Ina, a ten stereotyp o tym ze kobiety wolą starszych nie wziął sie przypadkiem stąd, że to mężczyźni wola trochę młodsze partnerki? Kiedys bylo tak, ze to mezczyzna wybieral a kobieta byla podporzadkowana, nie mogla zabardzo grymasic przy wyborze partnera. I chyba tak to sie utarlo, ze kobiety wola starszych.

Gość gość
Wiesz pisze o czasach kiedy kobiety nie pracowaly zawodowo, a ciezar utrzymania wielodzietnej czesto rodziny spoczywal na barkach mezczyzny i to on mial decydujace zdanie. Nie mowie o szlachcie i aranzowanych malzenstwach.

Gość gość
W miastach zony szewcow, sklepikarzy rzemieślników nie pracowały, nawet gdyby chcialy, a wiele chciało to nie bylo dla nich zajecia.

Gość Karneval
Też dowiem się chętnie co Grzegorzu zrobiłeś dla tego świata, nie pisze tego z przekąsem, dlacego nam nie opiszesz swoich dokonań, paru osobą zamknąłbyś gębę i miałbyś spokój? z "Chce mnie nie jedna młodsza, jest więcej niż chłopców, " Przepraszam, ale kompletnie nie rozumiem tego zdania, z tego zdania wynika, że również zgłaszają się chłopcy, jesteś osobą biseksualną? x Młode dziewczyny wybierają starszych, bo rówieśnicy często dla nich są dziecinni, od co cała filozofia, u chłopców okres dojrzewania rozpoczyna się później niż u dziewczynek, kiedy ona myśli o pierwszych buziakach, to on nadal bawi się w berka na szkolnym korytarzu, przynajmniej tak to widzą te młode dziewczyny. Mój partner jest tym starszym(7 lat różnicy), ale jak się poznawaliśmy, myślałam wówczas, że ma mniej lat niż ma, ale jednak różnica jaką preferuje Grzegorz to zdecydowanie za dużo dla mnie, mam jednego tatę, nie chce drugiego.

Gość grzes5
Kazdy ma prawo wyboru, kto jakie ma preferencje to oczywiscie jego ( jej) osobista sprawa, nie jestem bi, pisalem ze w senie populacji w mlodszym wieku przypada wiecej kobiet od meczyzn, owszem wiele zrobilem dla tego swiata, dla ludzi w kraju i za granica, swiadczac rzetelnie swoje uslugi zawodowe, oraz wiele doradztwa gratis. Za duzo szczegolow by tutaj pisac, zajelo by to conajmniej kilka stron, uratowalem 3 ludzkie zycia, dlatego nie mozna krytykowac z gory pisac zlorzeczy skierowane do mojej osoby typu; brzydki, nieudacznik, niezaradny, golod***ec etc. Madry inteligentny czlowiek tak nie postepuje. Pozdrawiam.