Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lonely_flower

Jak poderwać dużo starszego faceta???

Polecane posty

Gość grzes5
Jak kto woli, sa mezczyzni ktorzy wola starsze, js z kolei wole mlodsze. Kazdy ma prawo wyboru.

Gość grzes5
Kazdy ma prawo wyboru.

Gość gość
Ty z ta paskudna facjata i brakiem mozgu nie masz wyboru. Bierz co sie trafi i sie ciesz;-D Grzes...

Gość gość
Ina - kobiety nie pracowalay pozostając zależne od mężów bo wiele zawodów bylo zarezerwowanych dla mężczyzn! Dopiero w XX wieku zaczęło się to powoli zmieniać.

Gość gość
Trzeba czekac do starosci.

Gość gość
In, Grześ znowu łowi naiwne na forum :P Może wklej mu dla przypomnienia coś z kowbojek :P

Gość Karneval
Czyli zadna z chetnych nie chciala Grzesia?

Gość buu ha ha ha ha
Wszystkie chetne umarly smiercia naturalna, ze Starosci.!

Gość gość
Hej sklikajmy sie. Jestem facetem moze akurat odpowiednmi dla Ciebie.

Gość gość
Królu muj pisz cieane95@wp.pl

Gość gość
Może po prostu lepiej dać do zrozumienia ze jesteś nim zainteresowana niż podrywać. Ty m u pokażesz ze jesteś w jego zasięgu a on już powinien się zająć reszta. Faceci są od zdobywania i podrywania . Ale szczerze nie polecam. Sama spotkałam się z mężczyzną starszym o ponad 15 lat i mimo że dużo nas łączyło to gdy okazało się ze może mieć mnie to zrozumiał ze może mieć też inne.. Faceci w tym wieku tak mają. Po pewnym czasie zaczyna mu odbijać i wtedy łapie się każdej młodszej. Tak jak to się stało w moim przypadku. Mi przeszło i mam faceta starszego 2 lata a on rozwodzie, dwojka dzieci i z tego co wiem ma teraz trzy jeszcze młodsze ode mnie. Czekam tylko kiedy się o sobie dowiedzą bo on o tym rozglasza gdzie się da a one biedne nic o sobie nie wiedziałem. Do czasu jak mniemam.

Gość gość
Ktos do mnie pisze i mnie Wita z tego posta ale mam odpowiadac tutaj powiedzcie ja to sie robi, czy to autorka ? Nie wiem co i jak ...

Gość gość
Nie wieżę :D ile ty masz lat xd

Gość grzes5
I tak bywa, pisze się nie wierzę zamiast ( nie wieżę), widzę że tematy się rozwijają.

Gość gość
Ha ha ha ale ty jestes naiwna/y

Gość Karneval
Co u ciebie Grzesiu? Udało sie i znalazłeś ukochaną czy nadal szukasz?

Gość grzes5
Karneval widzę że jesteś ciekawa, rozwijam znajomość z jedną młodszą dziewczyną, z drugą się pożegnałem, jej kurtuazja odbiegała od normy niestety, za niski poziom intelektualny.

Gość gość
Ina ty przyglupi,zarozumialy pedale wez jakakolwiek ksiazke do lapy zamiast penisa "ukochnego" to może przestaniesz sie kompromitowac .

Gość gość
Grzes5 uciekaj z tematu bo Inacessible sie na Ciebie zasadza:D

Gość grzes5
Inaccessible89 jest inteligentnym człowiekiem, jeżeli nikt nie rości do niego pretensji, to on również nie bedzie kontrowersyjny. Karneval btw. Co u Ciebie?

Gość gość
grzes5 ale on się tu na ciebie zasadza, nie zauważyłeś? :D

Gość gość
Chyba Ci gosciu odwalilo. Przeciez Ina jest w zwiazku. Poza tym ostatnio cos rzadko go widze. :P

Gość gość
a mało to ludzi jest w związkach a się prują na boku?

Gość gość
ina chciałby przy okazji i pod pretekstem dyskusji o różnicy wieku spenetrować grzes5

Gość Karneval
Ina nie jest zainteresowany Grzesiem jako partnerem, czy kochankiem, ale najwyrazniej ktos ma ciekawe fanatazje. Przynajmniej j tego zainteresowania nie zauwazylam. Grzesiu, a jakie normy intelektualne powinna spełnić twoja kandydatka?

Gość grzes5
Karneval jeżeli chodzi o normy mam na myśli elokwentność, pasje, kukturę osobistą, aspiracje. Owszem aparycja również się liczy, nie twierdzę aby była księżniczką, ale pewien poziom powinien istnieć. Istotną rzeczą jest również chemia. Pozdrawiam.

Gość gość
gość 2017.02.02 Równie dobrze można spotkać się z sytuacja przeciwną. Dziewczyna daje nieznaczne, niewinne i ciężkie do interpretacji sygnały zainteresowania, a gdy facet na nie odpowiada, ona zachowuje się tak, jakby jej nie zależało. Po prostu wystarcza jej dowartościowanie się tym, że ktoś na nią zwrócił uwagę i tyle. A facet jest cały głupi.

Gość Zauroczona w nim
Witam, potrzebuje rady. Mam 22lata od zawsze interesowali mnie starsi mężczyźni. Po 30. Mając 19lat wyszłam za mąż za 35latka. Niestety nie wyszło i jestem po rozwodzie. Od tamtej pory zwróciłam uwagę na mojego instruktora ma około 37lat. Kłopot w tym że ma żonę. (wiem, wiem ale nic na to nie poradzę wpadł mi w oko) nie oczekuje ze odejdzie od niej. I tu pytanie do STARSZYCH MEZCZYZN najlepiej zonatych. Jak mogła bym nie narzucając mu sie sprawdzić czy był by zainteresowany przelotnym romansem, wypadów choćby na bilard czy kręgle. Proszę pomóżcie.! Za hejty dziękuję bardzo.!

Gość gość
Zaproś go na ten bilard.