Gość no wulgarna idelanie bys sie Napisano Czerwiec 23, 2008 do takiej roli nadawala :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 dobra dobra, zobaczymy jak ocenią ją NORMALNI ludzie którzy w zyciu nie byli na kafe :P A tytuł taki wstępny mam: "Spis przegrańców" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Delicious_ 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 A kto Ci ja wyda niby? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wulgarna_sucz 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Wiem. :D Cała ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Znerwicowana Matka Polka 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 bez urazy ale tytul do bani.jesli juz to przegranych nie przegrancow.A tak a propo, chcialas nawiazac do spisu cudzoloznic ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Rebis? Akapit press? Siedmioróg? Salamandra? Oni tylko czekają na TAKĄ książkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 tytuł można zmienić. A co do wydania, to jesli zadne wydawnictwo jej nie przyjmie, to zrobie zrzute na kafe i wydamy nakladem własnym :D W końcu to o WAS, nie? Trzeba sie jakoś wypromować :) A jak już zadzwonią telefony z propozycjami ekranizacji, to koszta szybko się zwrócą przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irene-reaktywacja 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 HELLO ja jestem charakterystyczna,gdzie wojna tam ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Znerwicowana Matka Polka 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 No tak, ale komu sie zwroca ? :P) Nam czy Tobie ? :P) retoryczne pytanie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Znerwicowana Matka Polka 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 no ok, Perkusistka, ale jak przyjdzie do krecenia serialu, to chcemy zebys zastrzegla ze mamy pierwszenstwo w odgrywaniu rol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bywalec1 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Możesz mnie umieścić. Ale ja mam za bardzo pogibaną osobowość, trudno mnie zaszufladkować. Sporo materialu znajcdziesz w moim profilu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Znerwicowana Matka Polka 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Perkusistko, mam pytanie.Moge? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 No raczej, ze wy zagracie swoje role :) Zaden zawodowy aktor nie zrozumie tych subtelnych relacji międzyludzkich występujących na kafe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Pytaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Znerwicowana Matka Polka 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Pisalas ze to ma byc Twoja 3 ksiazka.Daj namiary na dwie poprzednie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Znerwicowana Matka Polka 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 No wiesz , tylko czy rezyser bedzie takiego zdania? :) Zadbaj o to , dla nas :P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anna Bella Napisano Czerwiec 23, 2008 Ja bym tytuł zostawiła Spartanie.. kafeterianie..:P brzmi tak..dostojnie;) jest dobrze;) W polsce brak aktorów, są aktorzyny grające minami. A mają się za bóg wie co:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Delicious_ 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Przerwa, oczywiście ze z Jarkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Matka Polka - nie mogę, gdyż wtedy poznacie wszscy moję imię i nazwisko. Tamte książki nie były jakimiś bestsellerami, ale wydane zostały. Mam nadzieje, że z tą też tak bedzie, i wtedy ujawnię się, ale narazie... Wolę być anonimowa, jak wy wszyscy. Nie jestem ponawiaczem :P Przerwa - kochana, ale romans Twojej bohaterki z Jackiem bedzie taki subtelny, niemal platoniczny! Żandego seksu czu rozbierania, wiec nie martw sie :) Mamy tu pełno kandydatek do ról nimfomanek, więc akurat ładnie się zrównoważy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Delicious_ 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Jedną z tych nimfomanek będe ja ... nie wiem co sie ze mna ostatnio dzieje :P kurcze tylko czemu mam się bzykac z Jarkiem?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Na promocje książki musiscie przyjechać wszyscy :) będzie niezła zabawa :) można się najeśc za darmo, jesli to kogos przekona :) A Jarek musi byc, ma jedną z głównych ról Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arya Drottningu 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 musze przypomnieć o mojej roli psychola po raz 3 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 ponawiacz tez sie bzyka z Jarkiem i nie narzeka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anna Bella Napisano Czerwiec 23, 2008 jaki tytuł;) w końcu;)? Kafeterianie;)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Arya, pamietam o Tobie wiec sie nie przejmuj, bedziesz na pewno. Ale nie chce dac Ci jakies gównianej roli, bo Cie lubie. A nad lepszą muszę pomyśleć trochę. Daj mi nieco czasu :) Tytuł jeszcze sie wymyśli, ale na pewno nie "Kafaterianie"... Jak w telenoweli to brzmi :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Delicious_ 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 ponawiacz straci z Jarkiem dziewictwo ... tak myslę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Delicious_ 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Przerwa, czemu tak uważasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Nie przez delicius... przez większość kobiecych bohaterek :P Ale spoko. Puszczą na TVN czy polsacie o 22.10 i bedzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arya Drottningu 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Dzięki kochana:D miło, że ktoś pamieta o mnie :D A tej co chce wrzucić ponawiacza do klopa, proponuję, żeby wrzuciła do klopa komputer z włączoną kafeterią :D na pewno się utopi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach