Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perkusistka z piekła rodem

piszę książkę o kafeterianach

Polecane posty

Gość wiebiciel 70B
desiree83 ---> też jestem ciekaw :D

Gość trollu forumowy

Gość trollu forumowy

A może by Autorka owej księgi publikowała w odcinkach na kafee? Bardzo chętnie bym czytała i krytykowała pewnie... /doradca hehehee/

No to jak każdy sobie wybiera, to mogę być Lena?? Tylko nie żadna Milena, Marlena czy tym podobne, tylko po prostu Lena :) Strasznie mi sie to imię podoba, to chociaż w książce bym takie chciała :)

Gość a czy autorka
moze podać tytuły swoich poprzednich książek (to poczytam i powiem czy chcę być w następnej).

ło matko, z tego przejęcia aż dwa razy mi post poszedł :O a tak w ogole to ja moge byc Karolina, ewentualnie Karina :classic_cool:

może nboi sie, ze ponawiacz nie zapamięta i nie bedzie wiedziała co w nocy ma krzyczeć :P

do "a czy autorka'' mówiłam juz wczesniej - nie. Chcę pozostać anonimowa, dopóki nie bede miała pewności ze ta książka zostanie wydana. Akurat wy kafeterianie powinniscie rozumiec potrzebę bycia anoniomowym... Carolyna - nie masz imienia, to sobie wymyśl, jak reszta Co do publikowania na kafe... kasy z tego nie bedzie!!! :P Ale luz, dzien przed premierą dostaniecie przeciek :D

wielbiciel70B... właśnie zobaczyłam ile postów masz... szok... ile Ty już tu jesteś, co?? :P

A no i jeszcze jedna prośba... Skoro Myrevin tu nie zagląda, to jako że jest we mnie śmiertelnie zakochany, mogę zaprotestować, żeby nie miał na imię Kamil?? Bo nie lubię jakoś... Wolałabm jakieś takie zwyklejsze, Paweł, albo Michał (chociaż Wielbiciel mój kochanek ma być Michał, to dla Myrevina Paweł zostanie :) )