foleta 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Przeciez miala byc pod specialna opieka modkow,tzn topik.Moze uda sie jej wejsc inaczej:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość perkusistka z piekła Napisano Czerwiec 24, 2008 ZABLOKOWALI MNIE!!!!!!!!!!!!!! Za co?!?!?!?!?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 za potrzyfy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość perkusistka z piekła Napisano Czerwiec 24, 2008 no za podszywy :P Ale skąd oni wiedzieli??? Przecież robiłam je jako pomarańcza!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carolyna 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 gdzie się podszywasz? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z pieekła rodem 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Ale luz, pierwszy raz mnie zablokowali wiec juz nie bede :P Mam nauczke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z pieekła rodem 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 nie powiem :P chcę być uważana ze porządną kafeteriankę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carolyna 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 hehe, to już za pozno :D, zresztą nikt tu nie jest święty :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carolyna 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 będziesz Bożydarem, nie mart się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z pieekła rodem 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 po łikendzie... bede miała wiecej czasu, to sklecę to co mam porządnie. Ej ale tak miedzy nami: jak sie wyloguję i podszyję pod kogoś to oni moga jakoś szczaić ze to ja???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carolyna 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 będziesz Bożydarem, nie mart się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carolyna 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 co to ma znaczyć, ze wysylam po 2 takie same posty :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 aNNalogia ---> na jesieni stukną dwa lata ;) enamorada ---> po moim stanowczym proteście koncepcja została już zmieniona - ostatecznie żadnych problemów z potencją mieć nie będę, a nawet mam zgwałcić jakąś pannę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carolyna 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Kuraiko, chcesz miec we mnie partnerkę? :D:D:D a taki żart :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 perkusistka ---> mogą zczaić, widzą wszystkie Twoje posty niezależnie od nicka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Jaaa!! Oni są bogami!! ŁAŁ!! :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 No to ja też dziś spadam, bo poza tym tematem nic ciekawego na kafe się dziś nie dzieje... :) Dobranoc wszystkim, pewnie do jutra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jestem słowik Napisano Czerwiec 25, 2008 Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 oczywiscie ze zczaja :D oni po numerze id patrza :o dobrze, ze mnie nie zbanowali. jeszcze :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Modraszek 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 Perkusistka, nie wiem co zmalowałaś to znaczy pod kogo się podszyłaś, ale najwyraźniej ktoś z nas (w sensie modów) uznał, ze rozrabiasz :) napisz maila na adres kafemoderacja@firma.o2.pl, podaj hasło do nicka i się odpowiednio wytłumacz :P to może Cię odblokują. Ja nie mogę, bo to robi ten kto blokował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lasiczka 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 Czemu pogoniliście gargusia? Jako jedyny rzeczywiście pisał o nas opowiadanie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Czerwiec 25, 2008 to ile juz masz tych stron w Wordzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie ma pół Napisano Czerwiec 25, 2008 pół strony;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Delicious_ 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 Nie zgadzam sie aby ponawiacz miał dziecko z Jarkiem ... chyba ze to nie wpłynie na nasze łózkowe relacje ... Jarek -> laske mogę Ci zrobic nawet na samym wstepie :D A co do imienia, to MIchał mi się bardzo podoba ... chociaż z drugiej strony mój facet miał tak na imie ... i w łózku był kompletnie zielony :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie ma pół Napisano Czerwiec 25, 2008 Delicious_ zapamiętale ssała Jarka niczym wysokiej klasy odkurzacz młócąc w ekstazie spuchniętym z pożądania językiem jego forumowe prącie jak atestowana turboszczotka. Wydawać by się mogło, że nic poza sprawiniem przyjemności blademu konkubinowi dziewczyny nie interesuje jednakże myliłby się bardzo ten, kto dałby się nabrać na tę grę pozorów. Niby pochłonięta miłością oralną, łypała jednym okiem na ekran monitora śledząc uważnie wątek roztropnej pasierbicy i jej jurnego ojczyma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 odblokowali mnie :) Ale fajnie :) to była najgorsza noc w moim zyciu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 ogólnie to potrzebuje jakiegoś faceta, który chce być impotentem... Wilebiciel 70B się zbuntował, więc szukam nowego:) No panowie... to tylko książka przecież :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość garguś na wakacjach Napisano Czerwiec 25, 2008 perkusistka z piekła rodem grzmotnęła klawiaturą o biurko. Cóż za straszliwy niefart. - Mór, trąd i zaraza - wrzeszczała bryzgając kropelkami spienionej śliny na pasiastą tapetę - że też musieli mnie zbanować właśnie teraz. Podszywanie się pod niewyżytego ojczyma szło jej tak wyśmienicie. Niemal wszyscy próbowali przekonać ją, że seks z nieletnią pasierbicą jest niegodny poważnego człowieka a ona jak w amoku z dziką radością wklejała pod nieswoim nickiem zdjęcia wielkich włochatych kutasów przekonując forumowiczów, że to jej buzujący życiem organ.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość garguś na wakacjach Napisano Czerwiec 25, 2008 Wilebiciel 70B ronił ciężkie łzy nad historią wykorzystywanej dziewczyny. Jego zdolności empatyczne powiększały się wraz z wiekiem aczkolwiek nigdy nie zapomniał, gdzie miały swój początek. Jak przez mgłę ujrzał spasłego pana Mirka - właściciela budki z warzywami, który zwabił go pewnego letniego, dusznego dnia na zaplecze i odkrył przed nim tajemny świat doznań analnych, po którym to doświadczeniu jego penis już nigdy nie przybrał pozycji pionowej a pierdnięcia stały się zaiste ryzykownymi posunięciami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 Garguś, jestem tak szczęśliwa z powodu powrotu na kafe ze nawet to mnie nie rusza :) Wiecie jakie to było strasznie... siedziec na kafe... czytac wasze posty... i nie móc napisac ani słówka!!! :( Będę miała traumę do końca życia normalnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach