Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perkusistka z piekła rodem

piszę książkę o kafeterianach

Polecane posty

Gość garguś na wakacjach
Papierowe_Nozyczki znana z delikatności uwagi i dogłębnej interpretacji profilów psychologicznych współforumowiczów zacisnęła mocniej tłuściutkie uda ocierając się lekko o kant taboretu. - Ach, cóż za cudowny romans - dyszała cichutko - Jakaż ona cudownie szczęśliwa. Chwyciła pęk goździków i rzuciła nimi w zniecierpliwioną klientkę. - Masz i zatkaj sobie gębę - zasyczała złowrogo - I nie przeszkadzać. Zatrzasnęła drzwi maleńkiej kwiaciarenki i wpatrzyła się znów w monitor....

Gość garguś na wakacjach
Madchen krzywiła się z niesmakiem. Tak obrzydliwa historia nie powinnabyła się nigdy wydarzyć. Wybiczować smarkulę różańcem a ojczymowi wepchnąć w wyuzdany zadek woskową figurkę świętego Bonifacego - myślała z zacięciem na pryszczatej, chudziutkiej mordce. Wtem zerwała się niczym oparzona. - Eureka - wrzasnęła rozdzierająco - doniosę o tym do kurii...

Gość garguś na wakacjach
Madchen krzywiła się z niesmakiem. Tak obrzydliwa historia nie powinnabyła się nigdy wydarzyć. Wybiczować smarkulę różańcem a ojczymowi wepchnąć w wyuzdany zadek woskową figurkę świętego Bonifacego - myślała z zacięciem na pryszczatej, chudziutkiej mordce. Wtem zerwała się niczym oparzona. - Eureka - wrzasnęła rozdzierająco - doniosę o tym do kurii...

Gość garguś na wakacjach
Przecież chciałaś być kwiaciareczką - cichą wodą. ;) Skąd pretensje?

Gość garguś na wakacjach
Opierdzielasz się to się przyłączyłem... Nie podoba się to nie. Bawcie się dobrze...

ee Gargusiowi fajnie idzie:D:D nie wyrzucajcie go, przecież i tak jedna osoba tego wszystkiego nie ogarnie:D bo zadzwonie do kurii 😡 :D

Dobra, więc zgwłacisz prostytutykę Saszę, która potem wykastruje Cie kuchennym nozem :P A w ogole to chciałam zauważyc ze wcale sie NIE OPIERDZIELAM, bo cały czas piszę :P To co wam tu piszę to tylko ogole wytyczne... Spójny tekst powstaje u mnie w Wordzie :)

ahaaa to takie buty!:D 'word' brzmi tak.. profesjonalnie. to ja sie zgadzam na jakieś tramumatyczne wydarzenia które zdegradują moją psychike. Ale jakie to niewiem, strach pisać mi samej bo jeszcze się sprawdzi:P

Ooo wlasnie Perkusistka---powinnas ujac tez w swej powiesci mederatorki:-)Jako strazniczki cnoty i moralnosci nas wszystkich.Moze to bedzie zakon Betanek:-)

Ja tak pomyślałam,że jeśli potrzeba dramatu to ja mogę skoczyć z mostu (albo z czego tam innego) z powodu nieszczęśliwej miłości do któregoś z bohaterów...

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... a kotów to juz nikt nie lubi??:P:P:P:P:P Moge być obrazonymi kotami:P zawsze jakies urozmaicenie będzie:P

Gość A znacie ptaka

Czuję się pomijana... Czy mój wątek wrednej suki i romansu z Myrevinem, a także zdradzania Myrevina z Wielbicielem jakoś sie rozwija?? I mam wrażenie, że jako czarny charakter zostanę uśmiercona... I nawet mogę się na to zgodzić, tylko błagam, na samym końcu...