Gość garguś na wakacjach Napisano Czerwiec 24, 2008 Papierowe_Nozyczki znana z delikatności uwagi i dogłębnej interpretacji profilów psychologicznych współforumowiczów zacisnęła mocniej tłuściutkie uda ocierając się lekko o kant taboretu. - Ach, cóż za cudowny romans - dyszała cichutko - Jakaż ona cudownie szczęśliwa. Chwyciła pęk goździków i rzuciła nimi w zniecierpliwioną klientkę. - Masz i zatkaj sobie gębę - zasyczała złowrogo - I nie przeszkadzać. Zatrzasnęła drzwi maleńkiej kwiaciarenki i wpatrzyła się znów w monitor.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość garguś na wakacjach Napisano Czerwiec 24, 2008 Madchen krzywiła się z niesmakiem. Tak obrzydliwa historia nie powinnabyła się nigdy wydarzyć. Wybiczować smarkulę różańcem a ojczymowi wepchnąć w wyuzdany zadek woskową figurkę świętego Bonifacego - myślała z zacięciem na pryszczatej, chudziutkiej mordce. Wtem zerwała się niczym oparzona. - Eureka - wrzasnęła rozdzierająco - doniosę o tym do kurii... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość garguś na wakacjach Napisano Czerwiec 24, 2008 Madchen krzywiła się z niesmakiem. Tak obrzydliwa historia nie powinnabyła się nigdy wydarzyć. Wybiczować smarkulę różańcem a ojczymowi wepchnąć w wyuzdany zadek woskową figurkę świętego Bonifacego - myślała z zacięciem na pryszczatej, chudziutkiej mordce. Wtem zerwała się niczym oparzona. - Eureka - wrzasnęła rozdzierająco - doniosę o tym do kurii... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość garguś na wakacjach Napisano Czerwiec 24, 2008 Przecież chciałaś być kwiaciareczką - cichą wodą. ;) Skąd pretensje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Gargus spadaj!!!!!!!! Moj pomysł i moja książka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość garguś na wakacjach Napisano Czerwiec 24, 2008 Opierdzielasz się to się przyłączyłem... Nie podoba się to nie. Bawcie się dobrze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madchen 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 ee Gargusiowi fajnie idzie:D:D nie wyrzucajcie go, przecież i tak jedna osoba tego wszystkiego nie ogarnie:D bo zadzwonie do kurii :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 perkusistka ---> gwałt juz bardziej mi pasuje, niż impotencja :p Zatem wnioskuję o zmianę koncepcji co do mojego bohatera ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Dobra, więc zgwłacisz prostytutykę Saszę, która potem wykastruje Cie kuchennym nozem :P A w ogole to chciałam zauważyc ze wcale sie NIE OPIERDZIELAM, bo cały czas piszę :P To co wam tu piszę to tylko ogole wytyczne... Spójny tekst powstaje u mnie w Wordzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Papierowe nozyczki - dobre!!!!!!!!!! Boję się ze kiedys mi ten topic skasują, a wtedy książka leży, w życiu nie zapamiętam tych wszystkich wątków :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madchen 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 ahaaa to takie buty!:D 'word' brzmi tak.. profesjonalnie. to ja sie zgadzam na jakieś tramumatyczne wydarzenia które zdegradują moją psychike. Ale jakie to niewiem, strach pisać mi samej bo jeszcze się sprawdzi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Perkusistka ---> Ty mnie chyba nie lubisz :D Zostaw moje klejnoty w spokoju :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Modraszek 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 nie skasują temat pod ochroną moderatorską Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foleta 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Ooo wlasnie Perkusistka---powinnas ujac tez w swej powiesci mederatorki:-)Jako strazniczki cnoty i moralnosci nas wszystkich.Moze to bedzie zakon Betanek:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foleta 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 moderatorki---sorki wielkie:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZuZkaxD 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Ja tak pomyślałam,że jeśli potrzeba dramatu to ja mogę skoczyć z mostu (albo z czego tam innego) z powodu nieszczęśliwej miłości do któregoś z bohaterów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nefrytowakotka 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... a kotów to juz nikt nie lubi??:P:P:P:P:P Moge być obrazonymi kotami:P zawsze jakies urozmaicenie będzie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uououo Napisano Czerwiec 24, 2008 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Co wy na to, zeby ponawiacz zaciążyła zJarkiem_84, ku wściekłości Delicious??? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oficjalny troll forumowy 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 niech zaciąży :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aNNalogia 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 perkusistko - błagam : nie chcę być nudna w tej książce! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Pójdziesz z jedną i drugą. Z tym ze z Delicios regularnie, z ponawiaczem jednorazowy wybryk... zakonczony potomkiem ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 aNNalogia - w MOJEJ książce NIKT nie jest nudny :P Jak moglas tak pomyślec? To ze ktos ma ustabilizowane życie seksualne nie swiadczy ze jest nudny :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 przykro mi, ale Twoja przekorna natura da sie zwieść czarowi młodego ciała ponawiaczki :D A ze nie bedziesz pamiętał o zabezpieczeniu... zycie no :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aNNalogia 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 oo ustabilizowane życie seksualne - dawno takiego nie miałam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Nie mówię że jestes ;P Ale ja jestem pisarką... pisarze zawsze koloryzują :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Poza tym przecież to nie "Ty", tylko bohater inspirowany Tobą, a to zasadnicza różnica :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A znacie ptaka Napisano Czerwiec 24, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carolyna 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 a właściwie to kim ja w koncu w tej książce jestem? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Czuję się pomijana... Czy mój wątek wrednej suki i romansu z Myrevinem, a także zdradzania Myrevina z Wielbicielem jakoś sie rozwija?? I mam wrażenie, że jako czarny charakter zostanę uśmiercona... I nawet mogę się na to zgodzić, tylko błagam, na samym końcu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach