Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

droga zmanierowana krytykantko

Polecane posty

czy mi się wydaję czy wena wszystkich opusciła??? tak swoja drogą komiczne siedzę piszę tu o dupie maryni i wciąż się zastanawiam, czy ty naprawdę tak myslisz ??? ale jednak jest mozliwe... moze po prostu chcieć dotknąć innego poziomu - zaobserwować ludzi z gminu, poczuć energie rozszalałej tłuszczy - gdyż to dla niej egzotyka...

Gość punkty wymieniaj na nagrody
http://www.prizpass.pl/index.php?ref=nodi4 polecam ta stronkem, wystarczy zbierac punkty ktore potem wymienicie na dowolne wybrane nagrody, ja juz pare razy dzieki tej stronie za darmo doladowalam sobie telefon!

ja tam z mlekiem matki wyssałam mądrość kobiet naszego rodu: zakazane owoce rosną po to by je zrywac, samokować i cieszyć się ich smakiem:D

widzisz doprawdy a ja byłam karmiona butelką..........

Gość meinung
poczytalam sobie temat o dyskryminacji i musze niestety stwierdzić, że to rzeczywiście jakieś nieprzyjemne zapatrzone w siebie babsko jest.... :O Prawdziwie mądrzy ludzie nie obnoszą się tak z tą swoją mądrością, poza tym nie potrzebują używać górnolotnych zwrotów, wyrażeń by udowodnić swoją inteligencję... każdy tak może a to niczego nie dowodzi... Jakiś niesmak wzbudzają we mnie osoby jak krytykantka :O jest takie przyslowie bardzo PROSTE "krowa która dużo ryczy mało mleka daje" i w jej osobie chyba znalazloby zastosowanie :) a tak ogólnie to nudzi mi się dlatego śledzę dziś sobie was wszystkich :classic_cool: 🖐️

meinung:) cokolwiek napiszesz wiedz że piszesz to z naszego poziomu i dlatego , że podświadomie jej zazdrościsz

meinung Ocal siebie i nie wypowiadaj sie bo jak straznik klasy to przeczyta (zmanierowana)to sie dowiesz, że jestes patologią

no cóz ja chwilowo idę grzecznie gotować obiadek wpadnę pewnie póxniej;)

Nefrytko dzięki za @, odpiszę wkrótce w każdym bądź razie na pewno wcześniej, niż Ty :P ;) Ike - smacznego :) [powiedziałam to z wielkim żalem, że za mnie nikt obiadu dzisiaj nie ugotuje :(]

ata- mi cholera też nikt obiadu nie gotuje a ja robię gulasz jednym okiem patrze na zołzannę , która udając że gotuje miesza w wielkiej misie chrupki wielką plastikową łyżką i o zgrozo czytam "wakacje mikołajka" !

to ja juz po............ a od kyyrene się maila nie doczekam...............