Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

droga zmanierowana krytykantko

Polecane posty

kyyrene:) przykro mi ale się mylisz nie wzywam jej na udeptaną ziemie poprostu chciałam jej powiedzieć to co powiedziałam- fakt że w jakiś sposób w twarz nie pokątnie na innych topikach ale uważam że w jej temacie powiedziałam wszystko- nie bardzo wiem czy coś jeszcze chcę dodać - bo nic nowego nie wymyslę

Rzecz w naturze ludzkiej, niezmiennej. Podobno "Biesy" niespodobaly się Leninowi :D Dostojewski opisał, jak rodzą się takie monstra, jak wódz rewolucji i reszta tej bandy, więc gdyby żył w bolszewickiej Rosji, to już by nie żył. Właśnie dlatego, ze kandydaci na dyktatorów wciąż się rodzą, siedzą jak robactwo pod kamieniami, trzeba reagować od razu. Hitelrowi po prostu pozwolono; mam na myśli niemiecką elitę, która zakładał, ze ruch nazistowski jest sterowalny a potem Londyn i Paryż, które uległąy począwszy od Nadrenii i skończywszy na Czechosłowacji i Polsce w gruncie rzeczy także.

frk mam do ciebie prosbe- gdzie dostojewski to opisal?????? chciałabym przeczytać jak rodzą się monstra

Gość solanka
przeczytałaś choć jeden mój post? dalej nie wiesz jakie mam zdanie?

Gość Roma33
"potem, jak to na kafe, rozmowa zeszla na inne teamty, na przykład wygląd Frk" pragnę podkreslić, że to niemała nowośc jest.... temat nie zszedł na Mistrza Komicznego, a na pysię Frk:P:P:P, cokolwiek to znaczy i jakkolwiek to brzmi:D

Gość solanka
zresztą tamat zszedł na zupełnie inny temat:-P

a moje zdanie to się nie liczy? ostatecznie ja jestem twórcą tego topiku

kyyrene, miałam na myśli moją wymianę zdań z Tobą, nie cały topik ale nie chce mi się już wszystkiego od początku tłumaczyć, tak jak zaznaczyłam, czasem nie widzę sensu :-) 🖐️

A propos mojej fizjonomii, jest przeciątna i zapewne Komiczne przewyższa mnie męską urodą, ale nie tracę ducha :classic_cool: Nefry, kyyrene wolałbym wam się pokazać na żywo niż, jeno konterfekt przesyłać, bo sympatię we mnie budzicie :) Może kiedyś poszukamy sobie okazji ;) niekoniecznie do wizualizacji i pocałunków języcznych :p Miło się z wami rozmawia a Koty Obrażone lubię! Mogę jedynie napisać, że notorycznie odejmują mi od 4 do do 10 lat, przez co muszę podrywać nastolatki :classic_cool:

ike, uszanuję to, że jestes autorka tego tematu i więcej nie będę mówić, "co autor mial na mysli" :D:D:D

Roma33 "pragnę podkreslić, że to niemała nowośc jest.... temat nie zszedł na Mistrza Komicznego, a na pysię Frk , cokolwiek to znaczy i jakkolwiek to brzmi " Moja droga nie pysię frk tylko PYSIA-BUZIUNIĘ

Frk : nie lubie takich "kiedyś"...a może na dobry poczatek chociażby podobizna? [macha rzesami intensywnie oraz uśmiecha sie słodko]

frk-09 " A propos mojej fizjonomii, jest przeciątna i zapewne Komiczne przewyższa mnie męską urodą, ale nie tracę ducha " pozwól Nam znawyczynim tematu to ocenić

Frk - nie bądź taki skromny, bo wychodze na totalnego megalomana a na Twoim tle :P

nefry- cholera może zastosuje to samo u zuzki

Gość Roma33
"Moja droga nie pysię frk tylko PYSIA-BUZIUNIĘ" wiedziałam, że uda mi się prowokacja;) jest też sok Pysio, Frk masz soczystą buziunię?

frk- to, że możesz mieć inny typ urody niż komiczne, nie znaczy, że musisz być mniej smakowity [lubieżnie mruży oczy] :D

Opisał to w "Biesach" ale uprzedzam, dzieło zaczyna się poniekąd jak romans. Jednak jak to u Dostojewskiego jest regułą, wprowadzenie, ma sens bo daje obraz tła i wszelkich powiązań i ścieżek z przeszłości bohaterów. To są ludzie zwykli, jakich wielu. W Szwajcarii, Kanadzie budziliby śmiech i nikt by ich nie słuchał, ale w kraju miotanym politycznymi burzami, gnijącym od korupcji takim jak Rosja, takim jak każdy kraj na skraju politycznej, społecznej, ekonomicznej zawieruchy, tacy osobnicy stają się prorokami, zbawicielami.

komiczne, biorac pod uwagę Twoje wypowiedzi, w których opisywaleś siebie jako łysego, grubego, niskiego faceta noszącego kraciaste skarpety do sandałów, to Frk'owe twierdzenie, iż jest przeciętny zaledwie, to dopiero jest megalomania :D:D:D:D

czy wam też kafe chodzi jak chce?? czy kraży nade mną klątwa wielkiej nieobecnej???? frk- kto wie - skoro takie dziwadło jak ja zachwyca się lalką prusa to może i biesy przypadną mi do gustu

Doprawdy, może niekoniecznie kraciaste, tu mogla zadziałac licentia poetica, ale skarpety do sandałów na pewno były :D:D:D

nie pisalem nic o kraciastych... kyrenko - sama wstawiasz swoje fantazje sexualne :P:P

komiczne nie m nic bardziej romantycznego od kraciastych skarpet- każda kobieta to wie i pasują do łysiny więc nie dziwię się koleżance