Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

droga zmanierowana krytykantko

Polecane posty

"pola cholera nowłaśnie chyba nie wbrew pozorom o krytykantce pada tu niewiele słów- i to na pewno nie obraźliwych" a co, rozczarowana? ;-) no jeśli tak to cofam, bo - jak wcześniej zaznaczyłam - nie wszystko przeczytałam

rzeczywistość- nie wiadomo..ale czy to istotne?:D wizerunek komicznego też niewiele zmienił;)

wojna obronna jest skazana na porażke bo nikt nie moze trzymac arsenału zdolnego skutecznie go obronic przed przygotowanym agresorem...

pola, khem...znowu Ci sie odzywa ta skłonność do ujmowania sie za osobą najbardziej w danym momencie niepopularną i to bez czytania, aby tylko sie za nią ująć. Najpierw poczytaj, a potem możesz mi odpowiedzieć na pytanie, jak się ma oskarżanie krytykantki do np. mojego rzuciania sie na szyję frk :)

walka z hitllerem to jak walka z naturą człowieka, gdyby nie było hitllera byłby ktoś inny z jakiegoś powodu reżim i despotyzm pojawiają się co chwilę na łamach historii

Ike, mylisz się celowo użyłam słów typu "zapewne", oraz zaznaczyłam, ze nie wszystko przeczytałam ale tak połowę wypowiedzi i owszem poza tym to Ty założyłaś taki a nie inny temat :-)

Gość solanka
polaola jak słusznie zauważył komiczne, zmanierowana nie zabrała jeszcze głosu, a mamy 5 stron dyskusji, większość to zapewne oskarżenia, pouczenia i krytyka tej użytkowniczki forum czy to nie jest trochę za daleko? nie, bo: 1. byłoby nudno 2. mają czekać? 3. jak jesteś taka honorowa, to sobie zachowaj temat i jej wklej :-)

pola- to że zaznaczyłaś że nie wszystko przeczytałaś wcale cię nie usprawiedliwia , że z góry pewne rzeczy zakładasz rozczarowana??- nie nie jestem rozczarowana- gdybym chciała poczytać i dosrać zmanierowanej przecież założyłabym zupełnie inny topik zmanierowana to........nie wstydzę się takich rzezy- nie będę ukrywać własnej natury

kyyrene, wypowiadam się ogólnie o tendencji, dość łatwo zauważalnej wśród ludzi, nie tylko na forum ten temat to tylko aktualny przykład nie ma tutaj nic do rzeczy Twoje rzucanie się frk na szyję ani też osoba niepopularnej w tej chwili krytykantki możesz wierzyć lub nie, Twoja sprawa :-)

solanka- nie strosz się- o zmanierowanej naprawdę nikt juź nie pamięta:> ten topic przejdzie do historii z powodu ponownego objawienia się frk:>

"pola, khem...znowu Ci sie odzywa ta skłonność do ujmowania sie za osobą najbardziej w danym momencie niepopularną i to bez czytania, aby tylko sie za nią ująć." polaola czy pola czy jakos tam Ja juz kiedyś odniosłam wrażenie,że jestes ksero zmanierowanej i musze sie głębiej nad tym zastanowic czy to nie było tylko wrażenie???

"pola- to że zaznaczyłaś że nie wszystko przeczytałaś wcale cię nie usprawiedliwia , że z góry pewne rzeczy zakładasz" równiez dla Ciebie odpowiedź w moim poście powyżej, adresowanym do kyyrene

pola, wypowiedziałaś się nie o ogolnej tendencji, tylko o tym dokładnie temacie :) W dodatku sama zaznaczyłaś, że de facto nie wiesz, na jaki temat sie wypowiadasz :D:D:D

Czyli wyszło na to,że komiczne ma opinie manta filmowego zasłużona bo kilka osób wtajemniczonych zna jego pysia a frk-09 taki goracy towar nawet bez ukazania pysia no,no,no,no!!

Gość solanka
Doprawdy 'nie strosz się' - czy jest jakis szczególny powód, że traktujesz mnie z góry?

kyyrene - połowa tematu to już jest jakaś podstawa, żeby wiedzieć jaki to temat na poczatku oczywiście chodziło o osobę krytykantki, potem już nie, wczytaj się uważniej w przebieg rozmowy :-)

Gość meinung
zawsze można zalożyć topik o komiczne bo on tu prawie zawsze jest i nikt nie zarzuci plotkarstwa i obgadywania :D:D:D

Gość solanka
widzę zresztą, to co widać bardzo często w różnych tematach kółko wzajemnej adoracji stałych bywalców :-)

stwierdzam , że mozna mnie oskarżac o co komu się żywnie podoba;) i zarzucać też mi można wisi mi to znam prawdziwy powód założenia tego topiku

pola, owszem, początek jak najbardziej. Ike założyła temat i napisala to, co o krytykantce mysli, chyba po to, aby stanąć z nią "twarzą w twarz" (wirtualnie, ale zawsze), w zasadzie wyzwała ją na udeptaną ziemię :) opinie pojawiły sie rózne, w tym kilka o tym, że te ostatnie wypowiedzi krytykantki to był podszyw. A potem, jak to na kafe, rozmowa zeszla na inne teamty, na przykład wygląd Frk :D:D:D Ale to Twoje "nie czytalam calości, ale ZAPEWNE">..no, ja Cię proszę :)

solanka- powiedz tak szczerze o co walczysz? bo nie do końca rozumiem, co ci przeszkadza? wejdź na każdy prawie topik i pisz to samo bo chyba nie jesteś tu pierwszy raz do tej pory nie wzburzała cię niesprawiedliwość i stali bywalcy?