Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

droga zmanierowana krytykantko

Polecane posty

kyyrene :) jestem onieśmielony Twoim powitaniem :classic_cool: jakże miło 🌼 (rzucającą się na szyję, całuję i łzę ronię ze wzruszenia)

roma no właśnie troszkę to wkurzające- prawda? chociaż mnie to akurat wkurza delikatnie- wszak niektórzy cierpią na manię wielkości - ja po prostu mam wrażliwe nogi i lubię sama sobie wybierać buty

meinung tak naprawdę wcale nie czekam n rozmowę z nią tym bardziej , że nikogo nie oskarżam naprawdę doszłam do wniosków z pierwszego postu liczę na to jednak że ona to przeczyta- chyba że z góry założy , że nie warto czytać wypowiedzi osoby która lubi "lalke" prusa

Gość Roma33
" roma no właśnie troszkę to wkurzające- prawda?" no mnie to wkurza akuratnie , do tego jestem choleryczka, więc efekt ogólny niekorzystny:D dlaczego ludzie nie widzą, mało tego, nie szanują róznic między sobą? dlaczego mamy reagować według jednego wzoru?czytać te same książki? ale wiesz co, tak się zastanwiam....może my też jesteśmy mało tolerancyjne i powinnysmy uznać że taka osoba nie uznająca różnic, też jest różna?:D, wiem, zamotałam, ale czuję, że skumasz;) no tak, ale tu jeszcze chodzi Ci pewnie o nie narzucanie innym czegoś tam. to chyba o to chodzi.

Gość na pewno...
o powstał feniks niczym z popiłów-frk-09 grzyby pewnie obrodziły

Ja też lubię lalki, takżę tę Prusa. Z drugiej strony pruska lalka to prawie jak dziedzic Pruski, który jak wiadomo: "wchodzi". W tej sytuacji ja wychodzę by pokrzepić się chłodem w cieniu zakwitających dziewcząt :classic_cool:

a zmanierowana Wyimaginowana dama z klasa nawet teraz zachowuje sie jak wyimaginowana dama każąc Nam na siebie czekać..:-)

Gość Roma33
" Roma, jest takie śliczne hasło "Nie toleruję nietolerancji"" no, wreszcie ktoś ujął com chciała powiedzieć, ale z lekka mi nie wyszło:D danke kyyrene:D ale ja pracuję nad sobą, żeby dać innym przyzwolenie na ich nietolerancję, naprawdę;):P

frk z językiem po przyjacielsku?:) widać jakieś naszw wspólne relacje mi umkneły...ale nic nie stoi na przeszkodzie by je zbudować od nowa:P

Frk : namiętnośc i przyjaźn? Uwazaj, bo jeszcze mi z tego dodawania wyjdzie wielka miłość :D:D:D

zbawiania świata odcinek następny? ;-) P.S. jak zwykle nie nadążam, ale na to mniej więcej by wyglądało :-)

kyyrene- wzięłam do siebeio twoje całowanie, ale już nie będę:P musze się skupić na pracy:D

Ależ ja nie mam na myśli zmieniać kogokolwiek! Raczej eleminować. Przykład: Hitler, żadnej psychoterapii, zastrzelić od razu po urodzeniu albo przynajmniej zatłuc kuflem w Monachium. :classic_cool:

nie było mnie bo pisałam do kyyrene- no kochana masz co czytać:) teraz idę poczytać co spłodziliście:)

ja też popieram wojny w słusznej sprawie (obrona przez Hitlerem) ale na forum chyba szkodliwość działań jest zbyt mała, żeby od razu próbować kogoś eliminować wystarczy nie czytać, nie odpisywać, nie wdawać się w dyskusję itd - tyle