Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

droga zmanierowana krytykantko

Polecane posty

Pozwolicie,że przytocze tutaj swoja wypowiedx z tego dnia na innym topiku, który tez oczywiście zdomnował temat komicznego "Komiczne to ma wygląd takiego przystojniaka z reklamy marlboro " a na to Doprawdy odpisała, że komiczne jej przypoimna Antonia Banderasa:-)

kyyrene pisząc kiedyś miałem na myśli, to że jestem teraz bardzo zajęty :( nefry ja także lubię surwe mięsko, nadziewane :D komiczne ależ Ty jesteś megalomanem :p doprawdy lubieżne mrużenie oczu robi na mnie wrażenie, ale na żywo ;) smakowity zapewne jestem, raczej po sporzyciu nikt się nie krzywi :classic_cool: hmmmmmmmmmmmmm... ja tę waszą ciekawość jeszcze raz przemyślę :classic_cool:

Frk, ja nie sugerowalam, że Twoje kiedyś oznacza permanentne wykręcanie sie sianem :) Natomiast rozumiem bycie osoba bardzo zajętą i z doświadczenia wiem, że w takich przypadkach to "kiedyś" może oznaczać "za rok, może dwa"... Przemyśl sobie to zainteresowanie, przemysl :)

\" komiczne czekam na @ daje Ci jeszcze 5 minut.....\" wyslalem Ci maila juz dawno :) Frk - wiem, ze jestem megalomanem, ale udaje mi sie to ukrywać... czasem :P

Kyyrene z gracją przepraszam za błędne odczytanie intencji :) przemyślę Nefry :p Komiczne nie ukrywaj, nie ukrywaj popatrz do czego doszedł niejaki Bonaparte :D zaglądnę tutaj niedługo (w wymiarze dni) wszak mojej legendzie nie mogę pozwolić obumrzeć :classic_cool:

No a co a przystojneym,męskim facetem z reklamy marlboro (wiem komiczne, że nie palisz ja tez nie) o taki zawsze lekkim zaroście to nie chcesz być? :-(

bosz co tu się dzieje?????? człowiek poszedł w spokoju powiesić pranie a tu flirty i romanse

widzisz komiczne - co za baby- poszedł frk to dobry i stary komiczne

Czyli "jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma" "na bezrybiu i rak ryba" "lepszy wróbel w garsci niz skowronek na dachu"

och wy bezduszne kobiety ja tam wole komicznego może dlatego że nie znam frk;)

ilekroc slysze "ciacho" to mam przed oczami ciasteczkowego potwora z ulicy sezamkowej:D

a ja grubego pana w rózowym cylindrze i garniturze

ike "och wy bezduszne kobiety ja tam wole komicznego może dlatego że nie znam frk ' To tak jak ja:-) komiczne:-)Dzieki z @ a przystojniak z reklamy marlboro to ciacho na bank:-)