Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kejzerka

od dziś zaczynamy odchudzanie! kto ze mną?!

Polecane posty

Hej Dziewczyny! Od dziś zaczynam moje odchudzanie! Chciałabym przejść na diete 1000 kcal. Moim celem jest schudnięcie 5 kilo. Chciałabym zrobić to tak, by nie było jojo. Do tej diety dołanczam 2 godziny sportu (bo są wakacje i duuużo wolnego czasu) i jakieś pół godziny ćwiczeń wieczorkiem :). Któraś chętna? nie koniecznie na tej doecoe i na tych warunkach... poprostu w grupie raźniej :)

Gość sama liczysz kalorie
czy bedziesz się trzymac okreslonego menu ?

Gość lady_pegaz
Witam Ja tez od dzis zaczynam. Dieta 1000 kcal, chcem schudnać jakiesc 8-10 kg, aktualnie waze 68 kg przy wzroscie 168cm. Dla mnie to dobry czas na schudniecie, rozchodze sie z m. żołądek mam przykurczony z nerwow, wiec wszystko na dobrej drodze do schudniecia :)

przykro mi z powodu rozstania :( mam nadzieje, że na to forum będziesz przychodzić codziennie i bedziemy wieczorkiem mówić sobie co zjadłyśmy i ile było sportu.. itp. :P mam tylko nadzieje ze po 3 dniach nie znikniesz mi z tego tematu lady_pegaz :D

przykro mi z powodu rozstania :( mam nadzieje, że na to forum będziesz przychodzić codziennie i bedziemy wieczorkiem mówić sobie co zjadłyśmy i ile było sportu.. itp. :P mam tylko nadzieje ze po 3 dniach nie znikniesz mi z tego tematu lady_pegaz :D razem zawsze łatwiej! :)

Gość albincia
Cześć:) Chętnie do was dołączę:) Zaczęłam czytać tematy na forum i rzuciło me sie w oczy ze od dziś zaczynasz odchudzanie takiego właśnie tematu szukałam:) Ja mam znacznie więcej do zrzucenia myślę ze około 30 kg;) kajzerka pisz co i ile jesz może skorzystam z Twojego jadłospisu:) myślę ze dieta 1000kcal jest dobrym wyborem:) Jeżeli chodzi o ćwiczonka ja wybrałam aerobik w wodzie jak na razie:) lady_pegaz:) mam nadzieje ze będziesz tu często zaglądać:) Może mamy więcej wspólnego jak tylko odchudzanie ,mi tez sie pochrzaniło troszkę w małżeństwie ale u mnie to działa na odwrót z nerwów pożeram większe ilości jedzonka.

witaj Albincio :) ja dziś narazie zjadłam kanapkę z serem (ja musze na śniadanie zjesć coś większego, bo potem jem słodycze :( ) zaraz sie umówiłam z paczką na lody ... o Boże!! ale ja kupie sobie lizaka :D a ja z ćwiczeń to brzuszki (po 100 na dzień), skakanka (około 500 podskoków) i ćwiczenia zorciągające na nogi, bo reszta jest ok. ;) a jak chodzi o sport to... godzina biegnia i np. godzina rolek po południu... lub 2 godziny rolek.. lub godzina rowera i godzina pływania.. bede sobie urozmaicac :D trzymajcie sie laseczki, ja teraz ide na lizaka :D papa. odezwe sie wieczorkiem :)

Jeśli można to ja się chętnie przyłączę. Od marca 2007 do ok. października 2007 schudłam prawie 20 kg. Do tej pory utrzymywałam wagę. A teraz chcę skończyć to, co zaczęłam i zrzucić jeszcze 2 - 5 kg. Przygarniecie mnie?

oczywiście, że cię przygarniemy :) no to dzis wieczorem wszystkie piszemy co zjadłysmy :D i jakie ćwiczenia i sport ;)

Chętnie dołączę do Was :) Ale ostrzegam, że wszystkie topiki, na których się pojawiam umierają - chyba jakieś przekleństwo na mnie ciąży. Wracając do diety, 5go lipca jadę nad morze i MUSZĘ zrzucić ostatnie zwałki z talii i ud, same ćwiczenia w moim przypadku niewiele dają, więc dobrze gdyby ktoś mnie przypilnował w kwestii jadłospisu :) Wieczorem \'wyspowiadam się\' z dzisiejszych osiągnięć jedzeniowo-sportowych :)

ja zaczęłam dietę już w niedzielę:) nie mam dużo do stracenia, ale dla lepszego samopoczucia, czemu nie?

Gość heraldowa
no to ja tez sie przylacze :) mam do zrzucenia jakies 8 kg,ale z 5 tez bede bardzo zadowolona! :) Wy wszystkie przechodzicie na diete 1000 kcla, a ja sie obawiam, ze niestey na takiej diecie ja bym przytyla jeszcze :( niestey ale takie s askutki stosowania diet cud! Glodowek i wielu jeszcze innych eksperymentow z dietami!!! fajnie co? a teraz nawet na ponizej 1000 kcla ja nie chudne! wiec juz nie wiem co mam jesc,,,chyba nic??

witam wszystkie nowe panie! :) bardzo sie ciesze, ze nas jest tyle! mam nadzieje ze codziennie bedziemy tu sie spowiadac z tego co zjadłyśmy :P chociazby ile kcal :) no wiec zaczne: - zmieściłam się w 1000 kcal :) - godzina na rowerku - godzina spaceru - 100 brzuszków - skakanka później ale bedzie na 100% :P dziś mało sportu :( ale jutro postaram sie wieczorkiem biegac :P dalej dziewczyny.. spowiadac sie :) mam małe pytanko... bo ja chce jutro isc na solarium i po drodze zachaczyc o saune... ile bym straciła (niestety wody :() na np. pol godziny takiej sauny?

ja też dołączam. ostatnio przyrylam 13 kg :(( waże 69kg (w porywach 70) mam nadizeje że topik nie siądzie dodam że lecze się z bulimii i odradzam ten sposób odchudzania (doprowadził mnei do zaburzeń w neuroprzekaźnictwie) straciłam juz nadizeje na to że schydn. motywacę mam małą i ciągle siada. jem i tyję. trudno. anoreksję też miałam.teraz sie sapasłam. planuje dietę kapuścianą

dziewczyny, czy udało wam się dziś zrealizować postawiony cel?? niech ten topic nie upadnie! zawsze jak sie do kogos podłaczałam to temat po 3 dniach upadał! ten nie upadnie! :) obiecuje :D

Gość ty grubasie też upadniesz
pod swoja wagą

A ja wczoraj nie zdążyłam zajrzeć na kafeterię :( Ze sportu było 150 brzuszków, 25 min hula hop i około 10 min ćwiczeń na ramiona z hantlami. Kalorie, hm... Raczej koło 1300 + pół kilo czereśni :P nie wiem ile mają kcal. W każdym razie jedynym grzechem przeciw diecie były właśnie czereśnie i czekoladka kawowa, reszta to zdrowe żarcie. No dobra, zmykam do pracy bo późno już, oby dziś poszło mi lepiej :) Powodzenia dziewczyny

Hejooo dziewczyny ;D wczoraj: 15 km spokojnym tempem na rowerku (zajęło mi to jakieś 1,5 h) a wieczorkiem jakies 20 min spokojnego marszu... zjadłam : na śniadanko: ciemne pieczywo z twarożkiem, na obiad rybkę a na kolacje (godz:18!!) jogurt ;) nie słodzę herbatki i nie pijam slodkich napojów, najwyżej jakiś sok grapefruitowy ;D ;)

Gość 5 posilkow
Dziewczyny, aby przyspieszyc przemiane materii zjadajcie 5 posilkow a nie 3. Zachowujac oczywiscie kalorycznosc i ograniczajac ilosc weglowodanow.

Wiem wiem... ale wczoraj byłam tak zagoniona, że nie miałam czasu na 5 posiłków i zjadłam 3 ;) ale to i tak lepiej niż nic ;D

No ja od jutra zaczynam scisłą dietę;] Dieta 1000kcal, jazda a rowerku, bieganie cwiczenia, zastanawiam sie jeszcze nad zapisaniem na basen. W sumie chce schudnąć 10kg. Troche sie boje bo mam straaasznie slaba wole:P I do tgo jestem uzalezniona od jedzenia zwlaszcza slodyczy:/ Ale wierze w siebie:) Myslalam jeszcze nad dieta CUD. Polga na jedzeniu specjalnej zupy przez ktora sie chudnie. Mozna jej jesc ile sie chce a i tak bedzie sie chudlo... No ale zobaczymy ak to bedzie;] Trzymajcie kciuki;]

hej dziewczyny :) ja dziś trochę niezdrowo :( ale najważniejsze ze nie przekroczyło 1000 kcal :)) dokładnie to było 900 ;) do tego godzinka spacerku.. ;)) o 7 idę 2 godziny rolek... i brzuszki juz za mna ;)

Ja będę szczera... Dietkę zaczynam od jutra. Moje postanowienia: * jeść zdrowo (nie będę liczyć kalorii, ale postaram się jeść rzeczy mało kaloryczne) * zero słodyczy (to moja zmora i uzależnienie) * około godzinki ćwiczeń w domu (orócz tego jakieś 2 - 3 razy wychodzę z psem na 10-20 min.) * codziennie spowiadać się z mojego jadłospisu CEL: - 5 kg ( - 5 cm w talii) do 12.07. - wesele (ewentualnie 14.07. - plaża).