Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ho paura

Udowadnianie wyższości Krakowa nad Warszawą..

Polecane posty

Dla mnie robisz? Miało być: "Dla mnie to robisz..?" - prawda..? :) cóż... Nie.:) a urlop mam taki że hooo, miałbyś czego pozazdrościć....:) :) mam nadzieję że ty też będziesz miał w tym roku...? :)

Gość zły wilk
a gdziemjest powiedziane,ze jak urlop to trzeba zaraz gdzieś wyjezdżac?

retro- dla mnie żałosne jest jak ktoś urlop spędza na kafe co wy z tym " żałosne..":) ja w pracy jak jestem to pracuję, uczciwie, jak nalezy. ktoś musi ten kraj budowac w końcu:):)

rzeczywiście, tylko pozazdrościć...urlopować się z komiczne...choćby to było przez łącze internetowe...marzenie:D

\"mam nadzieję że ty też będziesz miał w tym roku...?\" ja nie mam nadziei - ja mam pewnosc... i wtedy na 2 tygodnie zmywam sie stąd do ciepłych krajów Ps i wiem, ze siedzisz tutaj, bo mnie podrywasz :) styl - na niedostępną

Gość no nie wiem nie wiem
może kafe jednych relaksuje innych spina a inni zioną tu naddatkiem pary czort wie

,ze jak urlop to trzeba zaraz gdzieś wyjezdżac? spoko za dwa tygodnie będe nad morzem:) :) czeka mnie jeszcze Wrocław, i szklarska poręba...:) jak dobrze pójdzie, prosze trzymac kciuki... :)

Ps i wiem, ze siedzisz tutaj, bo mnie podrywasz styl - na niedostępną ty! a ja pomysłałam to samo o tobie!:) Komiku, ostatnie pytanie zanim pójdę: pamietasz jak na jakimś topiku kazałes mi napisać czego spodziwałabym się po tobie w realu. napisałam ci wtedy o dwóch opcjach które brałabym pod uwagę. nie skomentowałeś. nie wiem czy dlatego że : a) trafiłam b) nie trafiłam c) nie przeczytałeś d) masz to w dupie. dzięki z góy za odpowiedź. pozdr.

zły wilk -jeśli tyś to od tej wędzarni to masz kooopę roboty na tych zagonach

retro szalejesz...ktoś ci będzie towarzyszył? no tak:) jak zwykle:)

"może kafe jednych relaksuje innych spina a inni zioną tu naddatkiem pary czort wie" a Ty jak?

no to ja trzymam retro kciuki za twoje udane wakacje i wracaj bogatsza w doświadczenia;)

a Ty jak? -full relax

Gość zły wilk
nie,to nie ja ale tez nie załuje,byłem w czołówce kolejki gdy rozdawali :-p

retro - nie trafiłaś :) i pisze całkiem serio... tzn na pewno kazde moje zachowanie odczytalabys tak jak lubisz - czyli chęć upokorzenia Cie, ale na pewno nie spodziewalabys sie tego, co bys zobaczyla

Kraków-lubię Warszawa-lubię Wrocław-tam mój domek-lubię no to jakoś nie mam o co tych włosów z głowy rwać....

"no to jakoś nie mam o co tych włosów z głowy rwać...." a długie masz? Jaki kolor?

własne czy o ulubioną perukę pytasz?

ale się rospisaliście:D co do zarobków zgadzam się calkowicie z doprawdy- czy ja mieszkając w białymstoku z 2 dzieci mam iles tam czy mieszkałabym w warszawie- to zostawałoby mi pewnie tyle samo jak nie dużo mniej fakt że atrakcji w białymstoku nie ma. nie ma i pewnie nie będzie. bo odkąd białystok wygrał z łomżą osiadł na laurach i czeka- za to centrów handlowych mamy więcej niż mieszkańców, ale cenię sobie mieszkanie w miescie które nie jest juz typowym graidołem za to życie wciąz płynie w miarę spokojnie i nie stresowo swego czasu- 3 lata temu byłam w warszawie prawie co tydzień, głównie w tych dzielnicach gdzie są galerie, czyli jakby nie było tych starych \"pięknych\" i niewiele mnie tam urzekło w zasadzie chyba nic...... w krakowie byłam chyba raz jako dziecko więc nie mam porównania- wiem tylko, że handel z krakowskimi galeriami jest koszmarny, tragiczny bo większość ich właścicieli już samo przez to że mają galerię w krakowie uważa się za bóg wie kogo

a dlaczego pytasz?

a jakie lubisz?