Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktore imie ladniejsze

Ktore imie ladniejsze zuzanna, aniela, klaudia

Polecane posty

Gość zmeczonaaaa
klaudia nieeeee, to takie ..... zle mi sie kojarzy klaudia z taka ... eh nieobrazajac nikogo... lepsza anielka

Gość ktore imie ladniejsze
hehe dzieki wydawalo mi sie, ze troche za bardzo "niebiansko", ale skoro mowicie, ze ok :) no jeszcze mamy troszke czasu zeby podjac decyzje, ale dzieki za wypowiedzi :)

Zuzia sliczne, bo tak wlasnie ma na imie moja coreczka:)klaudia tez super:)chyba nie ma wielu dzieci o tym imieniu , przynajmniej w mojej okolicy:) a Aniela mi sie kojarzy z taka jakas baba z \"Moralnosci Pani Dulskiej\"...:D

ładne imiona - 2 pierwsze... tylko ostatnio bardzo oklepane... szczególnie Zuza i Anielka, a Klaudia... cóż znałam taką, która zniechęciła mnie do imienia... :) nie pytaj na forum... To Twoje dzieciątko, wymyślcie coś wspólnie z mężem...

Aniela, badzo ładne i mało znane imie,Klaudia to imie oklepane i trzeba pamietać że dziecko kiedyś bedzie osoba dorosłą ,

a co do doroslej osoby to ja mysle tak...dla dziewczynki (dziecka) Zuzia, Zuza, Zuzinka a dla doroslej po prostu Zuzanna:)slicznie...

Popieram imię Zuzanna :) Jest praktyczne, bo można zrobić dwa imiona z jednego, tzn. jeśli Zuzi kiedyś nie spodoba się, że mówią do niej Zuzia, to zawsze może przejśc na końcówkę Anna :)

Gość giraffa
Matko dla mnie Zuzanna to najbrzydsze imię (nie obrażając nikogo). Nie cierpię jak woła się na dziewczynkę Zuza. Wybrałabym Anielka, fajne imię. Klaudia takie sobie. Ale wybór należy do Ciebie :)

Gość takisentoja
anielka-bardzo ladne...zuzia sliczne tylko moj piesek sie tak wabi;)

Gość Aniela to przepiękne imię

Gość rozważna i romantyczna...
Mnie sie podoba Klaudia:)

Zuzanna najładniejsze, ale też najbardziej (zaraz po Julii) oklepane imię w Polsce. I to już nawet nie wśród ludzi, ale także wśród zwierząt. Nie dość, że w pierwszym lepszym przedszkolu co druga dziewczynka ma tak na imię, to dodatkowo pełno suczek, które nierozsądne właścicielki nazwały po prostu: Zuzia. Aniela- bardzo oryginalne (nie znam ani o żadnej nie słyszałam) i ładne imię. Klaudia- twarde, nie ma fajnych zdrobnień i nie do każdej kobiety pasuje.

Gość liska1aa
zuzia nie ladne .byla taka piosenka zuzia lalka nie duzia lecz na dodatek cala ze szmatek czy jakos tak o szlo

ANIELA jest super! Jeszcze nie oklepane, dla doroslej osoby w sam raz, a dziecko mozna wolac Anielka lub Nela.

Gość do przybywam z daleka
nie ma to jak twoja umiejetnosc rozumowania tematu sformulowanego w jezyku polskim :O henia lub stanislawa to nie jest jedno z trzech imion wymienionych przez autorke :O

Gość mama smoka
O ludzie tylko nie Zuzanna...:(

Gość no i widzisz
przybywam z daleka jak ty zawsze potrafisz sie wpieprzyc na topik ktory cie nie interesuje a potem zakladasz swoje jakie to inne mamy sa beznadziejne z tymi ich problemami :O idz zajmij sie malowaniem paznokci bo lakier pewnie juz ci poodpryskiwal od stukania w klawiature :P

Gość ziomek1599
mi się najbardziej podoba imię klaudia

Gość Kesiuniaa
Ja znam Anielke, fajne imię. Jest to super dziewczyna, otwarta, szczera, wesoła :) Wszyscy w szkole ją znają i lubią. Radziłabym Ci właśnie wybrać to imię ;)