Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sygita29

Poroniłam, ale znów się staram!

Polecane posty

Gość mycha8811
Hej Chciałam się zapisać na wizytę do mojego ginekologa najbliższy termin to grudzień nie wytrzymam do tego czasu. Zastanawiam się czy mam iść do innego ginekologa w tej samej przychodni tylko po to żeby wystawił mi skierowanie na badania? Zastanawiam się czy dostane skierownie na badania czy usłysze że nie powinnam się przejmować i jeszcze poczekać. Rok starań jedno samoistne poronienie i ostatnie 3 cykle bezowulacyjne. To chyba wystarczający powód żeby się niepokoić?

cxzesc dziewczyny co tam u was slychac??widze ze tu strasznie cicho sie zrobilo.. 🌻🌻👄 u mnie jakos leci jeszcze 3 dni i sie doweim czy jestem w ciazy...jakos przeczucie mi tak podpowiada..strasznie mnie bola suki nigdy mnie przed okresem nie bolaly tylko cale piersi a teraz tylko sutki...oj.... sle pozdrowienia i buziaczeki👄👄

Gość marcelka84
no jakos tu pusto cicho..........

🖐️ :D:D:D:D sonaola no to trzymam kciuki żeby była to ciąża 🌻 Marcelka jak się czujesz mdłości przeszły 🌻

Gość marcelka84
a z mdosciami to róznie bywa ale nie sa tak uporczywe jak na poczatku ciazy zaczełam 4miesiac mam oropny kaszel który mnie strasznie meczy zycze wam przyszłe ciezarne zeby równiez wam sie udało wiem co oznacza czekanie sama to przechodzilam teraz ciesze sie ze jestem w ciazy ale dopóki nie bedzie kopac to dopiero uwierze tak do konca:)-pozdrawiam sylwinke sanole.....

marcelka na taki męczący kaszel dobry jest stodal i można go pic w ciąży bo to homeopatia to nie zaszkodzi.

Gość marcelka84
witam kolezanki to gdzie sie podziały piscie co tam u was

witam. sorki że tak rzadko tu zaglądam ale naprawde nie mam czasu. Sylwinka jak tam myslisz że przyjdzie czy nie@. może masz już jakieś objawy że jednak już nie dostaniesz? Koteczek jak tam mały w przedszkolu ? zadowolony? sanaola odezwij się czy dotałaś @ czy nie? a ja już nawet nie licze kiedy mam dostac bo po tym jak ostatnio liczyłam i czekałam na @ to o mało nie zwariowałam. jak mam byc to będzie jak nie to byłoby super.ale mam przeczucie że czeka mnie jakies leczenie że mam jakieś zaburzenia hormonalne. czas pokaże. pozdrawiam.

🖐️ :):) Marcelka jak się czujesz Binia na razie nie przyszła ale objawów nie mam żadnych co by wskazywały na ciąże więc czuje że przyjdzie na razie nie robię testu bo nie chce się nakręcać

Gość marcelka84
WITAJ SYLWINKA25-CZUJE SIE DOBRZE TRZYMAM GORACO KCIULIZA CIEBIE:)

Gość Caroline_22
Witam!!! Ja również poroniłam w 9tc w listopadzie 2006 roku. Minęły już dwa lata. Pomogło mi to forum http://strata.mojeforum.net/index.php Zajrzyjcie. TAm spotykamy się regularnie - mamy dzieci anielskich i ziemskich. Wiele dziewczyn zostało już mamusiami. Wspieramy się jak możemy 🌻 pzdr Karolina:)

Gość marcelka84
SYLWINKA 25 JAK TAM PRZYSZEDŁ OKRES?

ale by z Ciebie Sylwinka była farciara jakby Ci się udało za pierwszym razem!

Gość marcelka84
i jak z testem sylwinka pisz tu szybciutko

Gość mycha8811
Hej Sylwinka głowa do góry dobrze będzie. Ja ostatnio staram się już za dużo o tym nie myśleć bo każdy kolejny okres to coraz większy dół i rozczarowanie. Byłam u lekarza oczywiście prywatnie bo państwowo trzeba strasznie długo czekać! Prawdopodobnie nie mam owulacji. Mam zrobić badania PRL i TSH. Robiła je któraś z was? Poza tym od następnego cyklu mam zacząć brać CLOSTILBEGYT. Brała to któraś z was? Jestem znowu pełna nadziei może to pomoże. Pierwszy raz nie mogę się doczekać okresu żeby zacząć brać te tabletki i zacząć się starać (niestety ten cykl też jest bezowulacyjny).

Gość mycha8811
Mam pytanko czy któraś z was starających się o dzidziusia pali???

Gość yogurt yagodowy
Witajcie :) Jeszcze jakis czas temu chcialam zapisac sie do lipcówek 09, ale niestety w 6tc poroniłam, było to 3 dni temu. Nie mam jeszcze sił, żeby starac sie dalej, ale czuje ze zmienie tu swoje zdanie :) Trzymam kciuki za Was wszystkie i wierze, ze sie uda. Nie ma innego wyjscia 🌻 🌻

Gość mycha8811
Witaj yogurt yagodowy. Ja też po tym jak straciłam swoje maleństwo w 4tc byłam zniechęcona i zdołowana. Postanowiłam się nie poddawać i staram się dalej mam nadzieje że w końcu się uda. Ponad rok już się staram i nie poddam się.

Gość yogurt yagodowy
witaj mycha 🌻 Pewnie, ze sie uda. Skoro nie ma zadnych przeciwwskazan ze strony medycznej, to po prostu trzeba czekac i chyba się wyluzowac- na ile się da :) Mi sie udało zajsc w ciaze po jednym wieczorze staran :) mam nadzieje, ze nastepnym razem tez tak bedzie :)

Gość mycha8811
To się nazywa mieć szczęście. Ja zaczynając starania myślałam że to takie proste jak się okazało myliłam się. Brałam cilest około 4 lat zastanawiam się czy to mogło być powodem tego że mam bezowulacyjne cykle.

Gość yogurt yagodowy
osobiscie nie wydaje mi sie, zeby tabletki były przyczyna.. Moja kolezanka tez brala tabletki i nie moze zajsc w ciaze juz 4 rok i tez byla pewna ze to przez tabletki, okazalo sie jednak ze problem w jej przypadku tkwi po stronie jej meza, ktory ma problemy z tarczyca. Ja nigdy nie stosowalam takiej antykoncepcji, ale wiem ze kazdy przypadek jest inny i za bardzo nie mozna generalizowac. A ty bylas u lekarza? jakies badania?

Gość mycha8811
Tak, byłam Mam sobie zrobić prl i tsh. Dostałam też receptę na clostilbeght na wywołanie owulacji. Mam cykle bezowulacyjne przez ostatnie 4 cykle robiłam sobie testy owulacyjne w żadnym z cykli nie było owulacji. Albo jej wcale nie mam albo jest bardzo rzadko. Od następnego okresu mam brać clostilbeght od 5 do 9 dnia cyklu jeżeli się nie uda mam zgłosić się do lekarza na monitorowanie cyklu.

Gość mycha8811
Mam pytanko robiłaś sobie jakieś badania?? Co mówił lekarz, podał jakąś przyczynę poronienia?? Bo ja nic konkretnego nie usłyszałam oprócz tego żeby sie nie przejmować i starać dalej.

Gość mycha8811
Tak wyczytałam na ulotce Koteczek stosowałaś go?? Mam nadzieje że pomoże. Doczytałam się że podczas stosowania go występuje wiele środków ubocznych

ja biore wlasnie od wczoraj, tez od 5 do 9 dnia, tylko wiesz ze w tych dniach nie mozna wspolzyc... jakie skutki uboczne???

Gość mycha8811
Tego nie wiedziałam dzięki za informacje. Ja czekam na @ powinien się pojawić około 25, czekam z niecierpliwością. Skutki uboczne : zawroty i bóle głowy, nudności, wymioty depresja, zmęczenie, napięcie nerwowe, bezsenność. Nie u wszystkich musza wystąpić ale jest taka możliwość.