Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sygita29

Poroniłam, ale znów się staram!

Polecane posty

witam ja stracilam aniolka w 8tc. w lipcu teraz znow sie staramu ale cos nie wychodzi moze cos doradzicie poprzednio staralam sie o dziecko okolo 10 miesiecy prosze pomocy

Gość marcelka84
no pustki jak nic pozdrowienia dla tych co Jeszce pamiętają:):)

Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór upłyną Wam w szczęściu i radości przy staropolskich kolędach i zapachu świerkowej gałązki. Artigianko ucałuj Blankę 👄

Gość mycha8111
Witam!!! Dawno tu nie zaglądałam Wesołych Świąt życzę. Musze to komuś powiedzieć bo nie mogę już wytrzymać. Zrobiłam dzisiaj test i wyszły 2 kreski :) ale ta druga bardzo słabiutka jestem dwa dni po terminie @.

Gość mycha8111
Trochę się boję żeby nie skończyło się znowu poronieniem.

Gość mycha8111
anita74 nie przejmuj sie ja też poroniłam w lipcu i okazało się że od tego momentu mam cykle bezowulacyjne. Poszłam do lekarza dostałam clo na wywołanie owulacji i dziś zobaczyłam 2 kreski.

Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, niech się spełnią w Nowym Roku ! Spokojnych Świąt Sylwinko kochana moja ucałuję, Ty swoje szczęście ukochaj od ciotki. Nie odzywam się bo na kartonach żyjemy. Przenosimy sie 29 grudnia. Ale po przeprowadzce wszystko nadrobimy. Obiecuję. A Ty pracuj nad fasolką :)

dziękuje Artigiana ukocham malutką teraz staranek nie było bo Paweł ciągle w trasie był ale od dzisiaj ma wolne :):)

życzę Wszystkim Zdrowych Wesołych Świąt oraz Dużo Szczęścia i Miłości. A starającym się upragnionej dzidzi.

Gość marcelka84
witam wszystkich no życzę powodzenia wszystkim starającym się ja już mam za sobą 5miesiac i oczekujemy synka narazie jest wszystko dobrze pozdrawiam

Witam was bardzo serdecznie u mnie wszystko już dobrze w drugi dzień swiat zrobilam test ciążowy i wyszły 2 kreski :-) mam nadzzieje że wszystko bedzie dobrze pozdrawiam was wszystkie:-)

Gość mycha8811
Niestety skończyło sie tak jak ostatnim razem. W wigilie test wyszedł pozytywnie a w pierwszy dzień świąt dostałam okresu. Mam dosyć poddaje się.

Gość marcelka84
mycha niema co się poddawać czasem tak bywa ze robimy za szybko testy ciążowe a później przychodzi nam rozczarowanie:(a test był widoczny mocno tzn ta druga kreska?

Gość marcelka84
co tak tu cicho!!!!!! pozdrowienia dla wszystkich🌻👄

witam serdecznie w Nowym Roku faktycznie troche tu sie wyludnilo, ja aktualnie szukam dobrego gina i cieszko sie zarejstrowac do lekarza . Narazie dobrze sie czuje i cieszymy sie ze 2 kreski sa z nami w nowym roku pozdrowka dla was wszystkich;-)

Witam, czy można się dołączyć? Zawsze siedzę cicho, ale dziś już nie wytrzymałam i chcę z kimś o TYM rozmawiać. Jestem po 2 poronieniach (18 i 21 tydz.) a wcześniej ciąża pozamaciczna. Wyszłam ze szpitala w Wigilię :( teraz po 3 miesiącach podobno znów mogę się starać (opinia lekarza). Jutro idę na wizytę i jestem ciekawa jakie zleci badania. Pozdrawiam

maxi bardzo mi przykro:( ale trzeba wierzyć że kiedyś się w końcu uda mój lekarz kazał po 4 miesiącach i od października się już staram ale jak na razie nic nie wychodzi

Sylwinka 25 - dziękuję no właśnie, ja się tego boje, ze od lekarza masz zielone światełko, że już możesz się starać, a tu klops i nic nie wychodzi, a człowiek czeka na dwie kreseczki jak na zbawienie. Ale głowa do góry zaczął się Nowy Rok i trzeba wierzyć, że będzie dla nas szczęśliwy :)

Gość sokrates
Witam was! Ja poroniłam pierwszą ciąże w 8tc. Do dzis niewiem co było przyczyną. Tak naprawdę to bylo to dla nas zaskoczeniem - ale bardzo sie cieszyliśmy. Niestety nie za długo.. Przezyłam to bardzo pewnie tak jak wiekszość z was do dnia dzisiejszego noszę żal w sercu... Drażni mnie jak dowiaduje się że kolejna moja znajoma jest w ciąży(na zewnątrz ok, a w środku walczę sama ze sobą). Ale tak pewnie będzie dopkóki nie zajdę w kolejną ciąże;) Jestem dobrej myśli, jednak lęk przed kolejną ciążą jest ogromny. Nie chce przechodzić tego ponownie. Minęły już 3 miesiące - mamy zielone światło, więc będziemy pewnie próbować dalej. Ten Rok myśle że będzie nam sprzyjał. Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamy!;D sokrates!

Witam was dziewczyny i pozdrawiam, bylam dzis u lekaza wszystko jest na razie dobrze to 5 tc. coc myslalam ze bedzie 7 ale pewnie zaszlam troche pozniej mam wizyte za dwa tygodnie nastepna trzymajcie kciuki

Gość marcelka84
o widzę ze ktoś tu spać nie mógł w nocy🌻:) ja wróciłam w czwartek ze szpitala przyjęli mnie z zagrożeniem przedwczesnego urodzenia dziecka masakra miałam skurcze złe wyniki i wo gule wystraszyłam się jak nic dawali mi kroplówki zastrzyki leki ale na szczęście z tymusiem jest wszystko dobrze ja się tam przeziębiła wiec lezę w łóżku pozdrowionka dla wszystkich:)👄

Gość marcelka84
POZDROWIENIA DLA SYLWINKI25:)GORĄCO TRZYMAM KCIUKI:)

Gość ciekawskadziewucha
mam do was pytanie dziewczyny . Moja siostra ma martwą ciaże i juto ma zabieg. Jak mozna pomóc komus bliskiemu po tekiej stracie...? Ja tez jestem w ciązy boje sie ze bedzie jej cięzko na mnie patrzeć .. na moje kolejne etapy ciazy a potem na dziecko :( Nie dosc ze niewiem jak jej pomóc to jeszcze sam mój widok moze ja przygnębiać

Gość pomoc dla chlopca
Czesc 🖐️ Aukcje charytatywne z ktorych dochod idzie na leczenie chlopca. Gdyby ktos z was mial ochote cos kupic dla siebie, dla bliskich to podaje link do aukcji: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10006145 Sa maskotki, ksiazki, plyty i wiele innych drobiazgow. Pozdr