Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona

a gdzie topik o wódce TESCO???

Polecane posty

Gość Herman Płoter
I co ważniejshe, można tam też kupić kamień fizjologiczny!!

Gość Szef Bistro Kiki z Ełku
Ja sporo oszczędziłem tej zimy. Kupowałem w TESCO sól do posypywania chodników i ulic i używałem jej przy przygotowywaniu moich potraw. Bez obaw, gdyż wiem że nawet taka sól w TESCO jest zdrowsza i lepsza niż ekskluzywna "jodowana" w Makro czy gdzieś tam.

Gość Tramwajarz linii 25
Jestem motorniczym tramwaju na linii 25 w Warshawie. Oglądając ostatni reklamę sieci handlowej "Biedronka", postanowiłem podobnie zapytać swoich pasażerów: "Kto robi zakupy w Biedronce?". Nikt nie odpowiedział!! Dlatego zgłasham oficjalny pozew do Krajowego Sądu Konsumenckiego o kłamstwo w wyżej wspomnianej reklamie! Mówi się tam, że POŁOWA Polaków kupuje w "Biedronce". A ja jako prosty tramwajarz zdołałem udowodnić w prosty sposób kłamstwo!!

Gość TESCO Kierowca
Cieshę się, że mogę ponownie udzielić się na tym świetnym forum. Gwoli przypomnienia - jestem kierowcą autobusu linii TESCO, która dowozi pasażerów do nashych wspaniałych marketów! Pozwolę sobie skomentować poprzednią wypowiedź motorniczego tramwaju. Mushę się pochwalić, że w swoich doświadczeniach nad środowiskiem konsumentów, posunąłem się jeshcze dalej!! Otóż powtórzyłem eksperyment mojego kolegi motorniczego i równierz zapytałem pasażeró swojego TESCOBUSA, któz nich kupuje w "Biedronce". Nie dosyć, że nikt nie odpowiedział, to ujrzałem jeshcze mnóstwo min wyraźnie zdegustowanych, wyraźnie wyprowadzonych z równowagi, a nawet usłyshałem parsknięcia i groźne pomruki! W tym momencie postanowiłem kontynuować swój eksperyment. Otóż zapytałem swoich pasażerów wracających z zakupów wTESCO, któ z nich robi zakupy w TESCO!? ZGŁOSILI SIĘ WSHYSCY!! Nawet w najśmielshych przypushczeniach nie domyślałem się, że 100% (!!) Polaków kupuje w TESCO!! GRATULUJĘ!!

Gość Matematyk
Jestem profesorem matematyki na UW. Ostatnie wypowiedzi skłoniły mnie do kilku przemyśleń. Otóż albo reklama "Biedronki" kłamie, albo łamie prawa matematyki!! Teza 1: Połowa Polaków kupuje w "Biedronce". Teza 2: 100% Polaków kupuje w TESCO. Teorie te rozpatrywane oddzielnie wydawałyby się prawdziwe. Jednak skorelowane, wykluczają się wzajemnie! Otóż: 50% (klienci "Biedronki") + 100% (klienci TESCO) = 150% !! To niedorzeczne! W Polsce musiałoby żyć 150% Polaków! A co z mniejshościami narodowymi? Ergo - któraś z powyżshych tez jest fałshywa! Osobiście skłaniałbym się ku prawdziwości tezy 2. W końcu jest ona poparta profesjonalnymi doświadczeniami etnologiczno-społecznymi. A zgodność wyników badań Panów motorniczego i kierowcy, tylko ją uwiarygadniają! Wychodzi więc na to, że reklama "Biedronki" kłamie!!

Gość Agent reklamowy Biedronki
Jestem pod wrażeniem dociekliwości i inteligencji wypowiadających się tu forumowiczów. Jako odpowiedzialny za kampanię reklamową "Biedronki" przyznaję im rację. Nashe badania rynkowe udowodniły, że 0% Polaków kupuje w "Biedronce". Nashymi klientami (i tak zreshtą nielicznymi) są tylko mniejshości narodowe, turyści z obcych krajów i uchodźcy. Jednak przyznacie Państwo, że hasło reklamowe "ŻADEN Z POLAKÓW NIE KUPUJE W BIEDRONCE" brzmiałoby niezbyt zachęcająco, więc pozwoliliśmy sobie nieco "naciągnąć" wyniki badań rynkowych. Ale przecież wshyscy żyją, więc zero problemu!! :))

słyszeliście o nowych niemieckich tankach, które mogą dogonić pociąg?, o cepelinach ? Hitlerowi nie udało się zająć Rosji, bo nie było tam punktu strategicznego do zdobycia - nawet dziecko wie, że w Rosji nie ma TESCO. Gdyby tak zdobyć TESCO, odciąć punkt z żwnością, wszyscy padliby z głodu... i padaczki alkoholowej.

Gość pani Ćwiek
o, król Ćwieczek, zawsze mnie wszyscy tak nazywają, nie wiem tylko czemu, może z racji mojego wieku ?... Ale jestem bardzo zadbana, wódka TESCO zakonserwowała moje trzewia.

witam wszystkich, jak sama nazwa wskazuje jestem kobietą w średnim wieku, która jeszcze nie znalazła życiowego partnera. Mam tchórzofretkę. Czytałam na tym forum wypowiedzi szynszylowej , która ma szynszyle. Bardzo mi się one podobały, szczególnie pomysł o mnożeniu szynszyli po wódce TESCO. A może by tak skrzyżować moją tchórzofretkę z szynszylami??? Ona nie jest tak wybredna i nie jada takich rarytasów, jak produkty z TESCO, wystarczy jej stary kalosz. Chociaż z drugiej strony popieram szynszylową, która od małego uczy swe szynszyle oszczędności. Tak dalej !

Gość POLICJANT Z DROGÓWKI
Czołem Obywatele! Z okazji planów wybudowania TESCO na Tarchominie, wprowadziliśmy promocyjne ograniczenie prędkości na modlińskiej, 59,99 km/h!!!

Gość zwykły Pakistańczyk
ostatnio zatrzymała mnie policja na dworcu centralnym, tak, bez powodu. W moim mieszkaniu znaleźli mapę z zaznaczonymi różnymi punktami i kretyni wzięli mnie za terrorystę. Tymczasem prawdziwej mapy nie udało im się odnaleźć. Mam tam zaznaczone mi.n.: - Ulica Modlinska 8 - Ul. Gorczewska 124 - Ulica Pulawska 46 Apeluję do wszystkich TESCO fanatyków, którzy mogą się znaleźć całkiem przypadkiem w okolicach Auchan ... Nic więcej nie powiem, bo forum może być na podsłuchu. TESCO, Akbar!

Gość auchan - oszuści
Przestrzegam przed oszustami w auchanie, właśnie po zakupach okazało się, że zostałem oszukany na około 20 złotych podczas robienia zakupów za 200 zł. Z tego co widzę numer specjalny sklepu to kasowanie normalnej ceny za artykuły objęte promocjami, np.: chipsy - cena promocyjna 3.69 zł cena normalna 4,79 zł. szczerze odradzam, lub zalecam ostrożność =pozdrawiam= http://usenet.gazeta.pl/usenet/0,2.html?group=pl.regionalne.trojmiasto&tid=1008965

Gość Oszukana w Realu
No, mnie w ten sposób chcieli właśnie orżnąć w Realu. Pasta do zębów która miała kosztować jakieś 4 zł na paragonie widniała jako zestaw Rexona za prawie 30 zł. Zauważyłam tylko dlatego, że miałam wyjątkowo nieduże zakupy i zaskoczyła mnie wysoka suma do zapłaty, po odejściu od kasy przejrzałam paragon i wszystko wyszło na jaw. Dodam, że nie zostałam za ten fakt przeproszona, co więcej - zanim doszłam do tego, że chodziło o błędny kod paskowy jednego produktu, pan ochroniarz patrzył na mnie jak na złodziejkę. Po fakcie okazało się, że pastę muszę oddać w punkcie obsługi klienta w zamian za zwrot gotówki, bo panienka nie może sama zmienić ceny. Żenada - o godzinie 21 zostawić człowieka bez tubki pasty do umycia paszczy. Zniesmaczona wycisnęłam w domu resztki ze starej tubki, z mocnym postanowieniem że dla mnie ten sklep jest spalony.

oszukana w realu to była Ola Lubicz. gadała z facetem przez internet, a kiedy się spotkali okazało się, że ma 50 lat :)

Gość maszynista z Madrytu
Jestem Jose, pracuję na kolei. Na telewizji satelitarnej widziałem jedną reklamę, która bardzo mnie zaintrygowała. Nie rozumiałem z niej za wiele, ale chodziło o to, że motorniczy tramwaju zatrzymał swój pojazd i spytał o coś pasażerów. Mój sąsiad jest z Rosji i rozumiał trochę język w jakim była ta reklama, powiedział, że motorniczy pytał, kto kupuje w jakimś tam sklepie. Nazwa była tak durna, że nawet sąsiad nie zrozumiał, przypuszcza, że to jakieś zapożyczenie z kirgijskiego, ale kirgijskiego nie zna. Ja postanowiłem zrobic to samo. W godzinach porannych zatrzymałem swój pociąg w Madrycie i spytałem pasażerów kto kupuje w TESCO (zapytałem o TESCO, bo tamtego dziwnego sklepu z reklamy nie ma u nas w Hiszpanii). Zaproponowałem kolegom, żeby zrobili to samo w w swoich pociągach. Lecz zanim obszedłem cały skład, minęło trochę czasu. Wtedy nadjechał drugi pociąg i walnął w nasz.... Ja na prawdę chciałem dobrze, a teraz policja zwala to na terrorystów. (z hiszpańskiego tłumaczyła "Ale laaaska")

Gość Tesco Halik
Witam moi drodzy czytelnicy!! Od mojego ostatniego felietonu minely juz ze 3 dni, na podjazdach do TESCO w Martinie zdazyl juz napadac snieg, koszyki slizgaja sie po betonie, a ludzie z usmiechami pedza po nowe przygody z promocjami w TESCO:) Dzisiejsza opowiesc bedzie wlasnie o mojej podrozy do Martina. Wielu moich przyjaciol marnowalo swoj cenny czas zwiedzajac barokowy kosciol, muzeum miejskie itd... Ja postanowiłem zwiedzić to co najważniejsze! Tesco w Martinie lezy w północnej części miasta, wyjeżdżając drogą 67 na szosę popradzką bez trudu odnajdziemy to co najtrwalsze, najelegantsze i najtansze a zarazem najlepsze! TESCO, gmaszysko z blachy postawione w latach 1997-98. Można tam kupić najlepszą na Słowacji TESCO borovicke 35%. Mieszkańcy otrzymali wtedy kilka propozycji na postawienie hipermarketu: Auchan, Geant i Real. Nic nie było w stanie przekonać tubylców, aż w kolejnym głosowaniu dołączyło TESCO. Odbyło się referendum, a wynik jego był zaskakujący. 99,99% głosowało za TESCO, pozostałe 0,01% nie mogła głosować. TESCO wygrało. Wygrali mieszkańcy. Wygrała Słowacja. Odśpiewajmy hymn węgierski na cześć Czechosłowacji!!!

Gość matka Monika założycielka
Witajcie. widzę, że mój topik cieszy się wciąż niesłabnącym zainteresowaniem, bo i nasz sklep oferuje ciągle wspaniałe promocje, co widzę na ulotkach zbieranych z wycieraczki. Niestety od pewnego czasu zakupy robi mój mąż, któremu wygodniej jest parkować pod innym marketem. Z tego tez powodu nie piszę, gdyż boję się linczu. Pozdrawiam wszystkich, również p. M. :)

Gość Korespondencja z Bukaresztu
Tutejszy Instytut Pamięci Narodowej dotarł do sensacyjnych faktoof: Otóż były dyktator tego kraju Nicolae Ceausescu, nazywał się pierwotnie CEAUTESCO, co w wolnym tłumaczeniu oznacza "wolę TESCO". Niestety w późniejszych latach życia wyparł on się tego nazwiska i zmienił je. Spotkała go za to zasłużona wściekłość ludu w 1989 roku, co zaowocowało zgonem w wyniku zatrucia ołowiem.

Gość Zapominalski
Zaraz, zaraz... gdzie ja położyłem moją flaszkę z wódką TESCO?...

Gość Tesco Halik
Witam was moi mili czytelnicy! W dzisiejszym odcinku przejdziemy nieco dalej na południe od Mordoru, czyli będzie to opowieść o Węgrzech. Nie znaczy to oczywiście że nie będzie dalszych opowieści o Słowacji, z pewnością wrócimy tam jeszcze nie raz! Budapeszt. Stolica Bułgarii. Śliczne uliczki (np. Hungaria Korut, Vaspalya utca), piękna dzielnica Ujpest, oraz wiele innych miejsc wartych zwiedzenia. W Budapeszcie jest aż 7 sklepów TESCO! Wspaniałe budowle z blachy świetnie wpasowują się w naddunajską zabudowę tego Wiednia wschodu. Tutejsze władze planują wyburzenie tak paskudnych buydowli jak np. Pomnik Wolnosci na Wzgorzu Gellerta i zastapic nia pomnikiem TESCO. Parlament ma być przerobiony na galerię TESCO, a na Vaci Utca powstanie nowoczesny parking. cdn...

Gość Złodziejaszek
ja wiem gdzie jest twoja wodka tesco. Ukradłem ci ją, ale gdy uciekałem z nią do lasu żeby samemu obalić, natknąłem się na kopecia. Kopeć stanął przed wyborem, albo mój mózg, albo wódka tesco. i jak sie okazuje, jego inteligencja była niedoceniana! Wypił wódke TESCO i wykorzystałem tą okazję żeby uciec.

Gość Kopeć
gdzieee jest wódka TESCO?? więęęęcej.... więęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

nie było mnie troche, TESCO wysłało mnie na szkolenie do Bukaresztu. Planują otworzyć tam nową siedzibę. Już jestem.

Gość Dociekliwy
Czy to prawda, że TESCO planuje wyprodukować bezalkoholową wersję wódki TESCO dla abstynentów?

Gość TESCO Docent
Tak. Jest taki projekt i wkrótce ujrzy on światło dzienne. Nasze instytuty badawcze pracują nad tym już od dłuższego czasu i nie ukrywam, kosztowało to nas wiele wysiłku i poświęcenia. Największy wkład w tworzenie wersji wódki TESCO dla abstynentów można przypisać naukowcom bułgarskim z uniwersytetu imienia Cautesco z Budapesztu. Nazwa handlowa nowej wódki przyjmie bułgarską nazwę: Asvanyviz.

Gość Dr Burski
Pan docent - jak to mawia mój syn Tomek - pieprzy trzy po trzy! Badania nad wódką TESCO we wshystkich postaciach są prowadzone WYŁĄCZNIE w shpitalu w Leśnej Górze!! Próbki tej wódki są tak drogocenne, że wyłącznie wyspecjalizowana placówka - taka jak nasha - jest w stanie przyjąć na siebie ciężar prowadzenia tak zaawansowanych badań klinicznych, psycho-społecznych, bio-chemicznych i technologicznych! Shczegóły są na razie tajne, ale badania są już niezwykle zaawansowane.

Gość Dr. Lubicz
pozwolę sobie zauważyć, że to Dr. Burski nie ma racji. Otóż wódka TESCO i wszelkie jej pochodne (gin, brandy, rum itp.) badane są w specjalistycznej klinice El-med, zgodnie ze wszystkimi obowiązującymi standartami TESCO. Każdy produkt, po bardzo wnikliwych badaniach otrzymuje znak jakości TESCO "E" (na butelkach jest to zaznaczone). Ponadto oświadczam, że wódka TESCO nie jest w naszej klinice testowana na zwierzętach. Testuję ją na mojej żonie, podając jej ją jako koniaczek. Żona czuje się świetnie, zaszła nawet w ciąże (a ma już swoje lata). Dokonałem więc przy okazji wielkiego odkrycia. Wódka TESCO jest lekiem na bezpłodność !!!

Gość tytus elwarowicz
nie tylko ja np: mam kłopoty z zasypianiem. jak już mnie to męczy, wypijam wieczorem duszkiem pół litra wódki TESCO. w dziesięć minut późniejśpię już jak niemowlę.

Gość zibi zibi
a ja trzymam zawsze pod poduszką makrelę z TESCO, mam wtedy fajne sny o kobietach

Chciałem nawiązać do sytuacji z cukrem, a mianowicie do masowego jego wykupowania przez Polaków. Oświadczam, iż w TESCO cukru nie brakuje, można kupować go w każdej ilości i po korzystnej cenie (1,99). Oprócz tego można kupić także papier toaletowy, żyletki, kiełbasę a także wiele innych deficytowych towarów.