Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona

a gdzie topik o wódce TESCO???

Polecane posty

Gość Dr Lubicz
z jakim dewiantem? Z tego, co widziałem, to ten chłopiec jest po prostu ślepy, jeśli podoba mu się moja młodsza latorośl. Kiedy zrobię mu lewatywę ze słowackiej wódki TESCO, natychmiast przejrzy na oczy. A tak z drugiej strony, jak obie wyprowadzą się z domu, będziemy mieli z Krysią więcej czasu dla siebie i częściej będziemy mogli chodzić na pięterko... Jeszcze tylko muszę pozbyć się Pawełka, może poświęcę go dla dobra nauki ...

Gość chłopak Olki Lubicz z chata
chciałem zdementować pogłoski, jako bym był jakimś dewiantem. Faktycznie, nie jestem święty, każdy ma swoje wady... za mną ciągnie się jedna przykra sprawa i chciałem to powiedzieć dziś Olce, ale jakoś nie mogłem. Czuję się z tym źle. Mianowicie, jakiś czas temu robiłem zakupy tylko w Biedronce. Teraz to już przeszłość, zerwałem z tym raz na zawsze, ale boję się, że jak Ola się o tym dowie, to z seksu na trzeciej randce będą nici.

Gość TESCO boy
siemano. ostatnio bylem na imprezie sponsorowana przez TESCO. Mily wieczor spedzilismy ze znajomymi z wysypiska smieci przy wodce TESCO. Mielismy do wyboru dwie wodki TESCO: wegierska i slowacka. Robilismy test smaku, i wodka slowacka okazala sie ogromnym niewypalem. Nie dosc ze ma 2,5% alkoholu mniej to jeszcze zawiera domieszki roznej witaminy E (np. E330, E283, E486 itd...). Wszystko byloby ok, gdyby nie ta slowacka podroba wykwintnej, wegierskiej wodki TESCO! Moj obiad okazal sie dobra inwestycja, bo dzieki slowackiej wodce TESCO w 100% sie zwrocil. Pijcie to co dobre i sprawdzone. TESCO GAZDASAGOS!!!!

Gość TESCO Slovak
Ty jsi nenormalny!!! Ty TESCO boyu, co jsi rikl o nasej slovenskej vodce TESCO??? Ja protestuj'!!!

Gość TESCO Slovak
Ty jsi nenormalny!!! Ty TESCO boyu, co jsi rikl o nasej slovenskej vodce TESCO??? Ja protestuj'!!!

Gość Jana Tescova
Po nasej TESCOvej, slovenskej vodce moja kundicka je velmi mokra, jsem moc podexcitowana, a chtela bych neco si pomrdat! Po madarskej vodce moj pritel rika, ze boli go ciurak! Co VY NA TO?????

Gość Jana Tescova
Po nasej TESCOvej, slovenskej vodce moja kundicka je velmi mokra, jsem moc podexcitowana, a chtela bych neco si pomrdat! Po madarskej vodce moj pritel rika, ze boli go ciurak! Co VY NA TO?????

Gość Jana Tescova

nie ma co się kłócić, przecież czy węgierska, czy słowacka jest to produkt TESCO i jest zawsze najlepsza. Kwestia leży w smaku wódki słowackiej, który dla pijących ją pierwszy raz może wydac się zbyt orientalny. Nie ma co się dziwić, Słowacja leży na drugiej półkuli, a tam gusta są inne. Przecież TESCO zawsze dostosowywało się do gustów swoich klientów. Ponad to wódka ze słowacji ma takie same cudowne właściwości, jak każda inna wódka TESCO. Do Pani Jany Tescovej : każda wódka TESCO jest niezawodnym afrodyzjakiem a za razem środkiem na potencję, więc w pełni Panią rozumiem, że miała Pani ochotę na małe mrdani. Nie wierzę tylko w złe samopoczucie Pani przyjaciela i jego boleści ciuraka. Musiał przytruć się czymś nieświeżym, spożytym poza TESCO.

Gość Anka Orzechowska
Mam niewinne hobby. Lubię chodzić z małą rybką w majtach. Przez dwa, trzy dni, potem biorę następną. Stwierdzam, że najlepsze do tego celu są makrele z TESCO. Sardynki też niczego sobie. Muszę dodać, że taką zużytą przeze mnie rybkę daję swojemu chłopakowi. On z kolei lubi jeść ryby, więc żadna się nie marnuje.

Gość TESCO Gandalf
Saruman spuscil wsciekle psy Auchangardu na TESCOWY JAR. Wszyscy klienci TESCO ewakuowali sie do TESCOWEGO JARU. Moze warto zawolac o posilki z krolewstwa Gondoru?

Gość TESCO król
Wolać o pomoc?? Gdzie był Gondor kiedy orkowie Auchan pustoszyli nasze regaly? Jestesmy sami i sami musimy stawic im czola!

Gość Szaloona
ja tam nie widze zadnej roznicy w wodce TESCO slowackiej i wegierskiej. Wogole mi to wszystko jedno. Grunt to dobra zabawa i dobre mrdani.

Gość Szaloona
ja tam nie widze zadnej roznicy w wodce TESCO slowackiej i wegierskiej. Wogole mi to wszystko jedno. Grunt to dobra zabawa i dobre mrdani.

Gość Szaloona

Gość Kopeć
szalona???? szaaaaaaaaaaaalllooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Radio TESCO
Słuchajcie radia TESCO 9,99 FM, tylko najtańsze przeboje.

Gość Kopeć
raaadioooo??? raaaaaaaaaaaaadddddddiiooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!1

Gość Pan Kleks
Witajcie w naszej bajce, Slon zagra na fujarce Pinokio wam zaspiewa Zatancza w kolo drzewa Tu wszystko jest mozliwe Zwierzeta sa szczesliwe A dzieci wiedzcie o tym Lataja samolotem Akademia Pana Tesca

Gość - .NWR. - =-
Specjalnie z dedykacją dla OLGi postanowiłem odwiedzić to forum. Pierwszym primem jakie tu zamieszczę bedzie to iż zginął topik w węgierscej Wódce TESCO!! Każdy kto go znajdzie lub widział powinnien zgłosić się na najbliższy komisariat policji i udzielić niezbędnych infornacji!! Drugie Primo to to iż TESCO powinno rozwarzyć pakowanie ogórków kiszonych w srederka i sprzedawanie ich detalicznie jako takie kiszone batony! Trzecie primo to bedzie zarazem pożegnanie i zgaśnięcie mojej filozoficznej myśli!! NRAAAA

Gość miłośnik skoków
lubię oglądać skoki, sam także czasami skaczę po flaszkę do TESCO. Myślę, że oprócz czekolady, powinni dawać Adamowi wódkę TESCO. Byłem ostatnio na jednej imprezie i widziałem na własne oczy, jak jeden człowiek, który nigdy w życiu nie miał nart na nogach, po wypiciu sporej ilości tego trunku oddał tak długi i dobry technicznie skok, że aż mnie zatkało.

Gość Apolonios Dyskolos
racja, myślę, że gdyby wprowadzono wreszcie w Polsce wódkę TESCO, można by wyszkolić kadrę znakomitych skoczków.

Gość Dr Burski
Drogi miłośniku skoków. Byłem na tej imprezie i potwierdzam Twoje słowa! A owym skoczkiem był... Nigdy byście nie zgadli! Otóż był nim sam TESCO King! TAK! Ten człowiek, który do tej pory styczność z nartami miał jedynie w TV, po spożyciu 0,4 litra wódki TESCO oddał rekordowy skok, którego niepowstydziłby się sam mistrz Adam Małamysh! Dobrze, że teren był ogrodzony i nash skoczek wylądował w siatkę! Potem udzielił nam wywiadu w którym bagatelizował swoją wyborną formę - jak widać pozostał tym samym skromnym chłopcem, którym był przed wypiciem wódki TESCO!

Gość John Makrela
Potwierdzam informacje o nowym trenerze Adama. Heinz Makrela, moj kuzyn, urodzil sie w Austrii w rodzinie imigrantow cyganskich z przedmiesc Bratysławy. Mamy wspolnego pradziada, Alojzego Makrelę z Wadowic. Mam cały zapis naszej dynastii od 14 wieku. Moi przodkowie walcząc w bitwie pod Teskowicami zdobyli transport makreli dla wrogich wojsk, dzięki czemu rozwscieczone hordy URUK-HAI zaczęły z głodu wyżerać się między sobą nawzajem. Nasze wojska rozgromiły armię cuchnących Orków, a nasz przodek Zawisza z Połczyńskiej zyskał herb Makreli, i odtąd nazywano go Zawisha Makrela. Po powstaniu Kościuszkowskim moja rodzina wyemigrowała do Stanów. Trudziliśmy się na początku handlując tanimi rybami, a potem handlując drogimi rybami. Podczas drugiej wojny światowej wysyłaliśmy paczki rybne do Europy, a głównie do Polski. Modliłem się żebym dożył jeszcze czasów taniej makreli w Polsce, i oto dzięki TESCO moje marzenia się spełniły. Nie ukrywam łez, wzruszyłem się. Kocham TESCO. Niech żyje TESCO!!!

potwierdzam wypowiedź Dr Lubicza. Rzeczywiście mi się udało. Jednak to nie była moja zasługa, a energetycznej wódki, która dodała mi skrzydeł. Chciałem podziękować moim kibicom i tego... i chociaż wiatr był raczej przeciwko mnie a próg był śliski od pawii, mnie się udało. Kiedy tam stałem, na górze, nie myśłałem o tym czy się uda, czy nie, myślałem tylko, aby oddac dobry skok... Teraz chcą powołać mnie do kadry, bo tak się złożyło, że selekcjoner imprezował akurat w domu obok i widział mój skok przez siatkę, tylko, czy pijany skoczek może startować w mistrzostwach, bo ja bez wódki TESCO nie powtórzę już tego rekordu. A po drugie, czy sędziowie nie uznają wódki TESCO za środek dopingujący ...

Gość Simon Amman
Spoko, Tesco King ! A myślisz, że ja byłem trzeżwy jak wygrywałem olimpiadę w Salt Lake? Nie powiem jaką wódkę piłem przed skokami, bo nie chciałbym tu uprawiać kryptoreklamy. Mogę jedynie powiedzieć, że specjalnie wysłałem mojego wuja - Hartmuta, do Budapesztu na pewne zakupy... Pragnę podziękować Zenonowi Fujarskiemu z Suwałk, że zechciał przetłumaczyć mój post na język polski.

Gość ksiądz Leski
wprowadziłem nowe zwyczaje w mojej parafii w Złotopolicach, mające na celu oszczędność i podreperowanie kościelnego budżetu. Po pierwsze zamiast wina mszalnego piję wódkę TESCO, a po drugie parafianie nie wrzucają na tacę pieniędzy, lecz bony towarowe TESCO, ewentualnie produkty, ale tylko te z logo TESCO. No i oczywiście, zamiast drogich opłatków (producent bierze za nie tyle, że lepiej nie mówić) daję parafianom ostyę waniliową TESCO sprowadzaną z Węgier. To czysty zysk. Na kazaniach namawiam wiernych aby kupowali w TESCO, nawet nazwisko zmieniłem - jestem teraz ksiądz Teski.

Gość John Kerry
Obiecuję wszystkim Amerykanom, że jak wygram - wprowadzę do całych Stanów sieć TESCO w naprawdę wielkim wymiarze! Głosujcie na mnie w jesiennych wyborach!

Gość George W. Bush
to, że nie ma u nas TESCO to wina terrorystów, głównie organizacji Osamy bin Auchana, ale jesteśmy już na jego tropie. Głosujcie na mnie, to niedość, że otworzę wam TESCO, to jeszcze wprowadzę do niego wódkę TESCO !!! Walczmy z terroryzmem z wódką TESCO.

Gość przeciętny obywatel USA
Panie Bush, ja wszystko verstehen, co ma być nie verstehen, ale czy ta wódka TESCO, to aby na pewno koscher?