Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona

a gdzie topik o wódce TESCO???

Polecane posty

Gość Dr. Lou Bitch
Coś takiego, mam same problemy, a tu powstał kolejny - ktoś nie lubi TESCO, to będzie dla mnie gwóźdź do trumny. Mój ojciec jest umierający, dobrze, że on tego nie przeczytał, bo umarłby na miejscu. On TESCO po prostu kocha, w czasie wojny ukrywał się tam dwa lata przed okupantem. W dodatku mam przejścia z moim wspólnikiem - dyrektorem Mareckim, którego Grażynka oskarżyła o molestowanie. Ale widzę, że niejaka Mońko jest taka sama, jak on. Bo niepochlebnie wyrażać się o TESCO, to to samo, co odsiadywać wyrok za gwałt.

Gość Amator miodu
Kochani, to u Was w TESCO podobno można kupić ten miód z antybiotykami?! To swietnie, bo właśnie złapałem anginę i bym sie takim miodem podkurował. Zaraz idę go kupić! PS. Tylko się obawiam, że wrogie Wam siły będą tę genialną akcję promocyjno-zdrowotną przedstawiać jako "wpadkę TESCO".

dobrze pomyślane, ale może na początek wystarczy miód z aspiryną. Jednak najlepszy efekt można osiągnąć, poprzez przygotowanie wywaru leczniczego z wódki TESCO, miodu TESCO i mleka TESCO. Od razu stawia na nogi.

Gość lola
hmm nem tudom

Gość Blondynka
Mam pytanie -czy produkty Tesco są przeznaczone tylko dla wtajemniczonych? No,bo jak wytłumaczyć fakt,że większość artykułów jest sprzedawawana pod mylnymi nazwami np.smar techniczny jako czekolada,olej silnikowy jako olej jadalny....itp. Czy nikomu w tej firmie nie zależy na zwiększeniu obrotów? Z góry dziękuję za odpowiedź -Blondynka

Gość lola
Monko jest spoko, ale tego od Grazynki-Mareckiego nalezy wychlostac podwojnym bacikiem

Gość TESCO propagator
TESCO LECZY (miód), ŻYWI (makrele) I UBIERA (kalesonki męskie korzystna cena) kocham tesco

Gość lola
tesco bacikiem:)

Gość Artur Pędzel
Mam problem. Moja tesciowa kupila ostatnio obrus w Geant. To moze nie brzmi jak problem, ale mieszkamy z moja zona i trojka dzieci u tesciow, i oni -mam wrazenie- dyskryminuja mnie na kazdym kroku. Przedwczoraj kupilem sobie makrele za 1,99 w TESCO. Moja tesciowa ukradkiem dala ja kotu, tlumaczac ze byla przeterminowana. Kiedy wypatrzylem do naszego nowego mieszkanka tapete w niebieskie paski ze znaczkiem TESCO, tesciowa zrobila nam "prezent" kupujac tapete w Auchan. I tak na kazdym kroku, czuje sie zbrukany, nie liczy sie moja tescowosc. Na samym poczatku naszej znajomosci nawet mowilem do niej zamiast pogardliwie TESCIOWA, sympatyczne TESCOWA. Dzisiaj unikam jej jak tylko moge, a gdy tylko mijam sie z nia w kuchni mam w nawyku kopac ja w brzuch. Poradzcie cos! Ja juz tam nie wytrzymam!!!!

Zdźgaj teściową nożem z TESCO! Nie bedzie Ci już kupować tapet w Auchanie:P

Gość tesco więzień
Do Mońko : w naszym więzieniu takich co źle mówią o TESCO to cwelimy pod celą, mają tu prze...ane, traktujemy ich gorzej, niż pedofili, muszą zarzucać w kiblu, a czasami nawet wieszamy ich na tygrysie. Lepiej nigdy się nie urodzić, niż trafić do kryminału za obrażanie TESCO. Ja siedzę za okradanie sieci Auchan, a na piersi mam wytatułowane logo TESCO. Jak by mi klient TESCO obraził, to z miejsca bym go kasował, najwyżej posiedziałbym dłużej. WOLNOŚĆ, POWIETRZE, TESCO

Na moją skrzynkę otrzymuję dziennie przynajmniej 5 maili, zawierających robale. Ci, którzy to robią, po prostu nie mają nic do powiedzenia o TESCO. Na mnie nie robi to najmniejszego wrażenia, w TESCO na stoisku wędkarskim też są robale i do tego lepsze i tańsze. Dowcipnisiom wysyłam najnowszą mutację wirusa TESCO fish-blast 3,99.

Gość poszukiwacz miłości
Dzień dobry chłopcy i dziewczęta ! Jestem początkujący w sprawach TESCO, chciałbym się dowiedzieć, czy istnieje wazelina, lub mydełko poślizgowe marki TESCO? Marzną mi dłonie tej zimy, chciałbym je czymś smarować.

Gość TESCO CASSANO
Dziś będąc jak codzień na zakupach w TESCO, usłyshałem w radiowęźle niezwykłą reklamę: Patelnia 26cm za 9,99 PLN + rondelek GRATIS! Nie przepuściłem takiej okazji! W domu od razu zrobiłem sobie na nowym nabytku naleśniki!!

Gość Paweł Teskorski
jako prezydent Wólki Teskańskiej, wspólnie z miejscowym ośrodkiem pomocy społecznej, chciałbym zorganizować półkolonie dla dzieci z najuboższych rodzin. Pojechałyby na dwa tygodnie do jednego z warszawskich TESCO. Tam miło spędziłyby wakacje, z dala od problemów i rodzinnej patologii, w miłym krajobrazie. Hipermarkety TESCO dają nam duże upusty dla dużych grup, a nasze dzieci w zamian za to będą odnosić koszyki, rozkładać towary na półkach, sprzątać, rozładowywać palety w magazynie itd. - ale tylko 18 godzin na dobę - resztę czasu będą mogły spędzić na zabawie. Dzięki uprzejmości TESCO raz w tygodniu będą chodzić na basen, na stoisku rybnym.

Gość Lechu
Dzień dobry, Napiłem się pare dni temu rumu TESCO, tzn. wypiłem jego dwie flaszki, a potem nieszczęśliwie upadłem i złamałem sobie paznokieć, jestem inwalidą ! Radzono mi, bym zaprzestał spożywania napojów wyskokowych TESCO, ale ja je kocham, nie przestane, nie ma takiej sytuacji !

Gość szynszylowa
Weszłam rano na forum, a tu zamknięte, już się poważnie przestraszyłam, nawet moje szynszyle były od rana jakieś podenerwowane, ale na szczęście znowu działa ... No cóż, forum nie TESCO, nie może być zawsze otwarte

Gość Times New Tesco
na innym topiku, zarzuca się TESCO, że sprzedawało trujący miód. To gazety wrogie TESCO wymyśliły tę aferę, myślę, że sprawa będzie miała koniec w komisji lustracyjnej. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=429662&id_f=1

Gość Dr Burski
Jako znany autorytet w sprawach medycznych, zostałem poproshony prze mojego drogiego przyjaciela TESCO KINGA o sprostowanie. Chloramfenikol nie jest żadną trucizną! Używamy go w nashym shpitalu w Leśnej Górze jako anybakteryjny zmywacz do podłogi, nie może więc być shkodliwy. Poza tym, co mało kto wie, środek ten podawany jest samym pshczołom, by utrzymywały swoje siedlisko w czystości. Jeshcze raz powtarzam - nie ma powodu do paniki! Inną sprawą jest to, KTO rozpushcza te podłe plotki. Dla nas jest to oczywiste. To markety znajdujące się na tzw. OSI ZŁA! Auchan, Careffour i Biedronka w spólce ze złowieshczym lobby małych pshczelarzy. Środowiska te są przerażone tym, że najlepshe na rynku produkty TESCO odbiorą im klientów! Do tej pory starałem się pozostać bezstronny w tym sporze, jednak w tym przypadku nie mogę milczeć!

Gość TESCO informator
Oświadczenie Tesco Polska w sprawie produktu firmy Api-Eko 25-02-2004 W trosce o bezpieczeństwo naszych Klientów, podjęliśmy decyzję o natychmiastowym wycofaniu ze sprzedaży we wszystkich sklepach Tesco w Polsce całego zapasu produktu o nazwie - miód nektarowy wielokwiatowy NK à 370 g wyprodukowany dla Tesco Polska Sp. z o.o. przez Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Api-Eko" Tomasz Zaremba, Prałkowice 268. W przypadku zwrotu ww. produktu każdy Klient otrzyma zwrot pieniędzy. Jednocześnie za niedogodności związane z działaniami naszego dostawcy pragniemy przeprosić w jego imieniu naszych Klientów. W związku z podejrzeniem Inspekcji Handlowej w Katowicach, że produkt ten może stwarzać zagrożenie dla zdrowia, niezwłocznie podjęliśmy działania wyjaśniające wspólnie ze służbami Inspekcji Handlowej oraz dostawcą.

Gość TESCO konsument
Jestem stałym klientem TESCO i chciałem podziękować dyrekcji moich ukochanych marketów za troskę o me zdrowie! Podłe karły reakcji z Auchan i czerwone pająki kłamsta z Biedronki dodały jakiegoś preparatu (jak udowdnił wybitny autorytet dr Burski - wcale nieshkodliwego) do miodu TESCO. Ten podły czyn miał na celu przekonanie zwykłych ludzi, takich jak ja, do kupowania w innych marketach! NIC Z TEGO! Właśnie teraz bardziej niż zwykle, popierać będę moich mentorów z TESCO! To oni zadbali o to, bym się o tym incydencie dowiedział! Te knujące gnidy z Auchan na pewno całą sprawę by utajnili i byćmoże wyshłaby ona po kilku latach! Biegnę do TESCO po zakupy! PS. Na plecach wyrasta mi trzecia ręka, ale jestem pewien, że nie ma to nic wspólnego ze spożyciem przeze mnie całego słoika miodu. Poza tym trzecia ręka bardzo mi się przyda do noshenia toreb z zakupami TESCO!!

Gość Henryk Tesciewicz
TESCIEM I MIECZEM. Rok 2004 byl to dziwny rok, w ktorym rozmaite znaki na regalach i przy regalach zwiastowaly jakowes promocje i nadzwyczajne wydarzenia. Wspolczesni kasjerzy wspominaja, iz z wiosny wodka TESCO w niesamowitych ilosciach wyroila sie na regalach w dziale alkoholowym, co bylo przepowiednia napadow AUCHANowskich. Latem zdzarzyly sie wielkie wyprzedaze,a wkrotce potem kometa pojawila sie na niebie. ....cdn

Gość redaktor
Jestem redaktorem poważnej gazety, zajmującej się życiem kulturalnym i politycznym, poruszającej także kwestie społeczne i ekonomiczne. Nasza gazeta jest na rynku poważnym konkurentem takich pism jak Wprost, Polityka, czy Newsweek, ponieważ publikuje dużo ciekawsze felietony, recenzje i krytyki, ale przede wszystkim jest darmowa, co tydzień wykłada się ją pod same drzwi czytelników. Z racji tego, co za chwilę powiem nie powinienem zdradzać jej tytułu, ale ujawnię, że chodzi o gazetę "TESCO, oferta handlowa". Jakiś czas temu, pojawił się w naszej redakcji pewien znany producent filmowy z propozycją korupcyjną, którą my oczywiście odrzuciliśmy. Powoływał się przy tym na prezydenta Wólki Teskańskiej Pawła Teskorskiego. Jeden z naszych redaktorów nagrał całą rozmowę, lecz wkrótce potem przeszedł do innej gazety (nie będę podawał jej tytułu, niech zostanie "gazeta") z powodu zarzutów o stosowanie lewicowego frontu w swoich felietonach o makrelach. Potem na łamach tejże gazety opublikował całą sprawę i cały zaszczyt spadł na niego. Nikt nie wie, że tak na prawdę to MY otrzymaliśmy tę korupcyjną propozycję.

już 5 lat najniższych cen ! Coraz więcej oryginalnych produktów TESCO wabi klientów swoją jakością i ceną. W ofercie nie mogło zabraknąć kiełbasy kanapkowej TESCO (jedyne 2,99) , budyniu TESCO (tylko 0,25), worków na śmieci TESCO (1,49), wybornych makrel, będących wizytówką naszego sklepu, specjalnie selekcjonowanych, o najwyższej jakości i wielu, wielu innych produktów TESCO. czytaj w najnowszym numerze "TESCO - oferty handlowej" - szukaj pod drzwiami i na klatkach schodowych

a powracając jeszcze do sprawy z miodem i antybiotykami, to ci którzy ją wymyślili, powinni przyjrzeć się lepiej tym odrzutom, które daje Elżbieta Lubicz z apteki pod Modrzewiem dla samotnych matek z fundacji pani Janeczki. Po takich lekach dzieciom wyrosną nowe kończyny, a po miodzie TESCO byłyby silne i zdrowe. J ❤️ TESCO

Gość CASTORAMAS FAN
Fani CASTORAMY oświadczają, że po spożyciu rzeczonego miodu TESCO wydajność wiercenia, szlifowania, malowania i innych czynności wykonywanych przy pomocy produktów CASTORAMY wzrosła średnio o 16,2 %. Słysząc biedronkowe brednie o miodzie mamy ochotę wyrzygać się do niegustownej i drogiej muszli klozetowej z Praktikera. Do tego się tylko nadaje.

TESCO w liczbach Największe TESCO w Warszawie znajduje się na Stalowej, ma 16 100 m kw. powierzchni. TESCO na Kabatach jest o połowę mniejsze, ma 8 000 m kw. , za to ma 50 kas linii głównej. Najlepszy dojazd jest do TESCO na Połczyńskiej - ma trzy bezpłatne linie autobusowe, kursujące 7 dni w tygodniu.

w dodatku ogrodniczym do gazety TESCO czytamy : oryginalne angielskie nasiona trawy - TESCO value grass seeds, quality guaranteed, 1 kg tylko 8,99 szt. Podobno sprawdziły się w Sztokholmie, gdzie wysypane są tym wszystkie trawniki. Trawa TESCO jest miękka i wygodna.

a może połączyć siły i stworzyć wspólny sklep pod nazwą TESCASTORAMA, można byłoby tam kupić piły spalinowe po promocyjnych cenach, a do każdej zakupionej wiertarki, dołączałoby się flaszkę wódki TESCO gratis. Możnaby podbić rynek hasłem reklamowym : Remont domu z wódką TESCO !!!

a może połączyć siły i stworzyć wspólny sklep pod nazwą TESCASTORAMA, można byłoby tam kupić piły spalinowe po promocyjnych cenach, a do każdej zakupionej wiertarki, dołączałoby się flaszkę wódki TESCO gratis. Możnaby podbić rynek hasłem reklamowym : Remont domu z wódką TESCO !!!