Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona

a gdzie topik o wódce TESCO???

Polecane posty

Gość poseł Biernacki
Mój elektorat w Radomiu na wszystkie problemy pije wódke TESCO. Przywożę im ją co tydzień, bo w naszym klubie poselskim dają ją nam bez żadnych ograniczeń. Są szczęśliwi i zadowoleni. Ja im stawiam wódke, a oni na mnie głosują

Gość szynszylowa
ostatnio zainteresowałam się eksperymentami genetycznymi, po przeczytaniu w Pani domu ciekawego artykułu na ten temat. Postanowiłam poświęcić jedną z moich szynszyl i skrzyżowałam ją z gadającą papugą. Eksperyment chyba się udał - zamknęłam parę samą w pokoju, włączyłam nastrojową muzykę, a na stoliku zostawiłam kilka butelek wódki TESCO. Urodziło się potomstwo - czerwono-zielone latające szynszyle. Na razie potrafią powiedzieć tylko jedno słowo : TESCO, ale od czegoś trzeba zacząć.

Gość poszukiwacz miłości
Jestem z moim Misiaczkiem juz od dłuższego czasu i bardzo go kocham. Wpadłem na pomysł, żeby iść do programu "Dla Ciebie wszystko", można zrobić przyjemność ukochanej osobie, a przy okazji wygrać jakieś duperele. Wiecie co chcieli, żebym zrobił???? Miałem iść na duże zakupy do Auchan. Misiaczku, jeśli to Czytasz, Wiedz, że bardzo Cię kocham, że jest mi z Tobą super, w łóżku i wogóle, ale czegoś takiego po prostu nie byłem w stanie wykonać. To mnie przerosło. Mam nadzieję, że mi Wybaczysz, zrobiłbym wszystko inne, tylko nie to.

Gość wyniki konkursu
Miło nam poinformować że niniejszym przyznaliśmy poszukiwaczowi miłości oraz Misiaczkowi drobną nagrodę TESKAR 2003 w postaci skrzynki wódki TESCO oraz zestawu smakowych wazelinek TESCO w uznaniu za wytrwałość, bezkompromisowość w walce z auchan i bezgraniczną wierność marceTESCO Serdecznie gratuluję w imieniu całego zarządu TESCO. Drugą nagrodę w postaci złotj klatki na latające potomstwo i zapas karmy na sto lat otrzymują Szynszyle Szynszylowej. Gratulujemy!

Gość senator Kowalski
Kiedy nie wybrali mnie na drugą kadencję, zająłem się prowadzeniem baru. To ciężki kawałek chleba, duża konkurencja, płacenie characzy itd. Postanowiłem trochę pokombinować, każdy przecież tak robi. Mianowicie oszukuję troszeczkę na produktach. Jeśli chodzi o wódki - kiedy klient zamawia setkę TESCO, ja nalewam mu innej, gorszej i tańszej (np. Gorbatschow, Belaya Rus Lux, Absolut, Kleiner Feigling, Smirnoff, Soomska czy Stolichnaya). Klient płaci jak za TESCO, ja zarabiam, interes się kręci. W tych ciężkich czasach trzeba sobie jakoś radzić.

Gość inspekcja handlowa TESCO
mamy cie ptaszku !!! nasza inspekcja zamknie twój lokal. Ty tu wlewasz jakieś dziadostwo klientom i dajesz to jako wódkę TESCO, psując tym samym jej renomę.

Gość senator Złotopolski
Znam senatora Kowalskiego i to z jak najgorszej strony. Wiem, że zawsze prowadził lewe interesy, miał kontakty z grupami przestępczymi, ale że zrobi coś takiego, to bym nie przypuszczał. Tak się składa, że wódka TESCO, to mój ulubiony trunek i nigdy w życiu do tej jego speluny nie przyjdę. Dziwię się, że mój syn Kacper tam przychodzi, przecież on doskonale potrafi odróżnić smak wódki TESCO, w dzieciństwie dostawał ją zamiast mleka, a i moja świętej pamięci Basia piła dziennie przynajmniej litra, więc z jej piersi płynęło czyste TESCO. Teraz jestem w Brukseli, lecz tutaj niestety nie znają tej cudownej wódki, piją tylko jakieś dziwne wynalazki. W komisji europejskiej będę głosował za wprowadzeniem wódki TESCO do sklepów polskich. Prosił mnie o to Dionizy - on robi z niej te swoją nalewkę, którą piją z księdzem dobrodziejem, kiedy grają w preferansa. Teraz mu się skończyła i biedny trafił do szpitala, mam nadzieję, że z tego wyjdzie ...

Gość Zosia Stankiewicz vel Burska
Mój tatuś sabotował produkty TESCO za co został wywieziony na Antypody, na drugi koniec świata i siedzi w pudle. Teraz się nie dziwię czemu Meg ukrywała tak długo ten fakt przede mną! Gdy poznałam prawdę o mało zawału nie dostałam! Poratowała mnie jednak wódka TESCO! Jak on śmiał! Podobno to tatuś rozgłosił, że miód TESCO jest szkodliwy! Nie chcę go znać! Niech do końca życia ogląda świat do góry nogami!

Naukowcom z budapeszteńskiego Eötvös Loránd Genetikai Tanszék udało się w wczoraj sklonować wódkę TESCO. Z jednej setki tego trunku, powstało 100 litrów czystej TESCO. I gdyby nie wypili jej w bardzo wczesnym stadium - kiedy miała zalediwe 35 % - wyrosłyby całe butelki, tożsame z dorosłymi flaszkami. Węgierski kongres dawno już zabronił klonowania wódki TESCO. Jednak naukowcy deklarują: nie zamierzamy klonować całych flaszek, chcemy klonować samą wódkę wyłącznie w celach marketingowych. Wiadomo, jakie na tę wódkę jest zapotrzebowanie, jest panaceum na wszystkie choroby, wykorzystuje ją NASA, jako składnik paliwa rakietowego, rolnictwo - do walki z plagą stonki i gryzoni, a poza tym jest po prostu bardzo smaczna. Może się zdarzyć, iż firma Tesco Global Áruházak Rt. nie nadąży z jej produkcją, a wtedy zdesperowani klienci wyjdą na ulicę i dojdzie do rewolucji. Rok 1996 - wtedy to wszystko ruszyło. Hegy Gyula, z wykształcenia aptekarz, wyhodował makrelę Dolly. To był prawdziwy szok dla świata. Od tej chwili, co parę miesięcy dołączały do niej coraz to nowe sklonowane produkty TESCO. W styczniu 1998r. były to dwa ziemniaki. W lutym - dorodna kiełbasa kanapkowa TESCO, w lipcu koc akrylowy TESCO, korzystny zakup, w kwietniu dwunastopak papieru toaletowego, za 259 forintów. Jednak klonowanie wódki TESCO pozostało do wczoraj dla naukowców zagadką.

Gość mam na imię Lechu
taki sylwester, to ja rozumiem

Gość Pani Ksenia
Jestem gospodynia domową. Chciałam bardzo podziękować sieci sklepów TESCO! Dzieki waszej makreli pozbyłam się raz na zawsze kota sąsiadów , który paskudził do piaskownicy mojego Waldusia! Dzięki raz jeszcze! Z wyrazami szacunku. Pani Ksenia.

Gość Profesor Jan Miodek odpowiada
Tak na prawdę, to statnio zmieniłem nazwisko - nazywam się teraz Miodek-Tesco, a to dla poparcia tegoż produktu, którego jestem wielbicielem a który tak się teraz bezpodstawnie oczernia.

Początki Tesco sięgają lat dwudziestych XX wieku. Założycielem firmy był Jack Cohen, który w roku 1919, po powrocie z I wojny światowej, gdzie służył w Królewskim Korpusie Lotniczym, zainwestował swój żołd w wysokości 30 funtów w tanie produkty spożywcze, które później sprzedawał na straganie w jednej z dzielnic Londynu. Dochód, jaki uzyskał pierwszego dnia wynosił 1 funt, a dzienny obrót - 4 funty. Nazwa Tesco pochodzi od inicjałów T.E. Stockwell'a, partnera Jacka Cohena z firmy dostarczającej herbatę, oraz CO od nazwiska założyciela. Firma stworzona i zarządzana przez lata przez Jacka Cohena w krótkim okresie stała się liderem na rynku brytyjskim. Swoją wysoką pozycję zawdzięcza konsekwentnie realizowanemu przesłaniu "Klient jest najważniejszy". Obecnie Tesco jest jedną z pięciu największych sieci handlowych na świecie, zatrudniającą około 296 000 pracowników w 11 krajach świata (Wielka Brytania, Irlandia, Polska, Węgry, Czechy, Słowacja, Tajwan, Tajlandia, Malezja i Korea Południowa, Japonia). W Polsce Tesco rozpoczęło działalność od przejęcia sieci sklepów Savia w południowo-zachodniej Polsce w 1995 roku.

Gość Profesor dr hab A.Teskoszewski
w mojej najnowszej rozprawie naukowej "O wyższości makrel nad szprotami w pomidorach" zająłem się także z naukowego punktu widzenia kwestią rzeczonego miodu TESCO. Cała praca traktuje głównie o historii TESCO, z naciskiem na ekspansję na Węgry w 1994. Wychodzi w trzech egzemplarzach, więc każdy zainteresowany będzie miał do niej dostęp.

Gość Przerwa na reklamę
TESCO - ta idea jest dla Ciebie

Gość TESCOWY KAPTUREK
KUR..AAAA!!!!!!!! WILK MI ZAJEBALZAKUPY, gdzie mialam wodke TESCO i inne lakocie TESCO dla babci, ktora dzisiaj akurat nie mogla jechac do TESCO bezplatnym autobusem TESCO poniewaz kierowca wczoraj po pijaku wjechal w tlum ludzi na przystanku pod AUCHAN! Dobrze im tak!

Gość Miś Tescargol
A mi jest znowu smutno. Wiem że bajka ze mną jest do dupy i nikt mnie nie ogląda. Nie dziwię się jednak dzieciom, skoro nie ma tu nic o TESCO!

byłem wczoraj na TESCO imprezie niedaleko miejscowości Bułgarów. Już od progu usłyszałem : jedno Teskie dla tego młodzieńca. Poczułem, się jak w domu. Nawiasem mówiąc polskie piwo TESCO bije na głowę takie samo węgierskie. Na imprezie zebrała się cała śmietanka towarzyska - Dr Burski, Tesco Mechanik, Waldemar34. Stół uginał się od produktów TESCO, wszędzie było biało od etykietek. Punktem kulminacyjnym imprezy był konkurs degustatorski. Uczestnikom nalano 2 kieliszki wódki TESCO, jeden z węgierską i jeden ze słowacką. Ich zadaniem było rozróżnienie która, jest która. Wszyscy wypadli dobrze. Niestety okazało się, że słowacka wódka TESCO nie dorasta do pięt tej węgierskiej.

Gość Dr Lubicz
ten pijak Burski ma dzisiaj kaca i wogóle się nie wpisuje. Nawet Na Dobre i Na Złe dziś nie emitowali. Wszystko przez jego opijstwo.

Gość Cezary Mończyk
Witam, dzięki TESCO mój biznes wogóle prosperuje. Tam kupuję makarony i kisiel po najniższych cenach. Biorę tego ogromne ilości, ale w TESCO jest tak tanio, że mój budżet firmowy prawie wogóle tego nie odczuwa. Jednak ostatnio inne hipermarkety, w których sprzedaż makaronu maleje, sprzysięgły się przeciwko mnie i chcą podać mnie do sądu. Ja i tak nie będę u nich kupował. Pozostanę wierny TESCO.

Gość przerwa na reklamę
- dobrze, że jesteście, akurat Fiord się skończył. - ciężarówka jest pusta. - chcecie to, co on? Teskie, pełny smak, pełna satysfakcja.

Gość Audiotele TVP
W JAKIM SKLEPIE KUPIĆ MOŻNA WÓDKĘ TESCO? A. AUCHAN B. BIEDRONKA C. TROLL D. TESCO WYSYŁAJCIE SMSY, DO WYGRANIA ORYGINALNA WÓDKA TESCO.

Gość Ania Dąbrowska
Większość moich fanów kojarzy mnie z Idola, ale ja nie ograniczam się do tego. Ostatnio zafascynowała mnie kultura TESCO i nagrałam płytę razem ze śpiewającą kaszanką TESCO. Cięcie cen wciągnęło mnie bez reszty. Po tej płycie kończę karierę muzyczną i rozpoczynam pracę jako kasjerka w TESCO. Pozdrowienia dla Szynszylowej.

Gość Kasia Kowalska
Znam dobrze tę pijaczkę Dąbrowską. Chodziliśmy do jednej klasy, przyjaźnimy się. Czasami zdarza się nam razem pośpiewać, szczególnie kiedy przeholujemy z wódką TESCO.

Gość Rysiu Rynkowski
Witam wszystkich! Chcę potwierdzić krążącą plotkę - to wcale nie plotka - że w piosence "Wypijmy za błędy" miałem na myśli oczywiście wódkę TESCO.

Gość Rysiu Lubicz
Z tego co wiem, to tytuł innej piosenki mego imiennika także powstał z doświadczenia. Jak każdy wie, Rysiu lubi wódkę TESCO w dużych ilościach, a potem zdarza mu się popuścić w gacie...

z okazji dnia kobiet TESCO przygotowało szereg promocji dla pań, np. ogórki długie z Hiszpanii można kupić już za 4,99 kg. Wszystkiego najlepszego życzy TESCO.

w dzisiejszej gazecie TESCO - promocje na ryby i owoce morza - spadła cena makreli - teraz tylko 7,99 kg, mintaj kostka 8,49 kg, grenadier tusza mrożona 6,99 kg, krewetka black tiger gotowana z ogonkiem 300g - 29,99 op.

Gość Dr Burski
Witam wshystkich serdecznie. Zostałem ponownie oczerniony przez mojego shanownego kolegę po fachu - Dr Lubicza. Nie mogę tego oshczerstwa zostawić bez odpowiedzi. Dr Lubicz jak zwykle mówi tylko część prawdy. Otóż to prawda, że w sobotę odbył się bankiet TESCO w Jarnicach koło Bułgarowa. To prawda, że ja w nim uczestniczyłem. Lubicz zapomniał jednak dodać, że on sam tam był! Byli tam też moi wspaniali znajomi: TESCO King, TESCO Boy, TESCO Mechanik, Waldemar 34, TESCO Slovak, Jana TESCOva i Shynshylowa. Prawdą jest, że stoły uginały się od produktów TESCO. Ktoś niewtajemniczony pomyślałby, że tak wystawne przyjęcie koshtowało fortunę. Nie jest to jednak prawdą, gdyż produkty "TESCO Korzystny Zakup" są najtańshe! Poza tym bankiet rozpoczął się po sympozjum na temat: "Wdrażanie Wódki TESCO w służbie zdrowiu i narodowi, w czasie kryzysu służby zdrowia". Faktycznie na zakończenie odbył się swoisty eksperyment: Wshyscy uczestnicy sympozjum degustowali wódki TESCO z różnych firm farmaceutycznych. Wshyscy zgodnie stwierdzili, że węgierski producent jest dużo lepshy niiż słowacki. TESCO Slovak i Jana TESCOva byli niepociesheni... Dr Lubicz oskarża mnie o kaca, a sam zapomina, że ledwo żył następnego dnia... To było poświęcenie dla nauki a nie pijacka impreza!

Gość Zosia Stankiewicz - Burska
Jestem dumna ze swojego męża! Ratuje życie ludziom i poświęca się dla nauki! a poza tym, to Dr Lubicz jest gópi! I udziela się to jego dzieciom! Jedna wychodzi za jakiegoś starego, zboczonego pismaka, a druga pushcza się z jakimś dewiantem z internetu! A nash syn Tomek to medycynę studiuje!