Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona

a gdzie topik o wódce TESCO???

Polecane posty

Gość tesco informatyk
Zainstalowałem sobie w moim Tescompie wygaszacz TESCO i kiedy robię sobie małą przerwę w pracy, na ekranie pojawiają się zdjęcia z super promocjami i hasłami reklamowymi TESCO, aż nie chce mi się wracać do pracy. Moje komputery zawsze kupowałem i kupuje w TESCO, tam konfigurują najlepsze zestawy w mieście i oczywiście za najlepszą cenę.

Gość studentka filologi bułgarskiej
Jestem na piątym roku filologii bułgarskiej i piszę pracę magisterską, z zakresu komparatystyki kulturoznawczej. Porównuję mianowicie TESCO polskie i węgierskie, wykazuję podobieństwa i różnice, z naciskiem przede wszystkim na ceny produktów. Oprócz tego zajmę się przedstawieniem gazety TESCO, jako ważnego zjawiska prasowego. Szkoda tylko, że miałam słaby dostęp do starych numerów i musiałam wiele godzin przesiedzieć w bibliotece, robiąc zdjęcia z artykułów.

Gość foczka z łódzkiego zoo
bardzo lubię ryby z tesco, są super, fajnie od nich jedzie

Gość kandydatka
ja mam pytanie do studentki filologii bułgarskiej, ponieważ sama mam zamiar zdawać tam w tym roku. Czy język węgierski jest trudny? Jeszcze się zastanawiam, bo nie wiem, czy zdołam się go nauczyć ...

Gość Dr. Lou Bitch
wczoraj miałem tylko jednego pacjenta, wyszedłem aż na korytarz i pytam się pielęgniarki, czy jest ktoś jeszcze do mnie. Ona pokazuje mi gazetę, a tam : instytut badania żywnosci uznał wódkę TESCO za pomocną w walce z zarazkami ptasiej grypy ..." - to ważna wiadomość ! Bo instytut ten to ważny autorytet. Polecam moim pacjentom wódkę TESCO i coraz rzadziej ich widuję.

w TESCO w dziale remontowym pojawiły się deski sedesowe z nadrukiem za jedyne 15,55 szt. Teraz możesz robić kupę i jednocześnie podziwiać piękne widoki. Na razie w sprzedaży są dwie serie : afrykańskie krajobrazy, oraz zwierzęta chronione. TESCO myśli nad wprowadzeniem kolejnych serii dla kolekcjonerów.

Gość Dr Burski
Drogi doktorze Lubicz. Po raz kolejny udowadnia Pan swoją ignorancję. Gazeta, którą podsunęła Panu pielęgniarka miała już ponad 3 lata! Prestiżowy magazyn medyczny "Health's Guide" już w roku 2000 opublikował wyniki badań, z których wynika, że wódka TESCO skutecznie zwalcza aż 93% shkodliwych dla człowieka bakterii, wirusów i grzybów. Jak widzę, jest Pan zbyt zajęty obmacywaniem kobiecych biustów, by czytać profesjonalną prasę. To właśnie tacy ignoranci jak Pan zmushają do wyjazdu za granicę takich specjalistów, jak mój znakomity przyjaciel - Dr Pawica!

Gość TESCO CASSANO
W ten piątek organizuję w TESCO "Korzystną Prywatkę TESCO". Zbiórka o godzinie 18 pod działem nabiałowym w warshawskim markecie "TESCO - Stalowa". Po dokonaniu niezbędnych zakupów, przenosimy imprezę do działu RTV, gdzie będziemy oddawać się zabawie przy muzyce i reklamach płynących z radiowęzła! OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA!

Gość KROLOP
witam was moje dzieci:) TESCOWE PRZEDSZKOLE WSZYSTKIE DZIECI KOCHA I CHE BYSMY TAKZE KOCHALI JE TROCHE, TESCOWE PRZEDSZKOLE.... Chodzcie do wujka Krolopa, wujek da czekolade TESCO i poglaska w krocze:)

Gość a po co ci wódka

Gość TESCO Slovak
Ahoj Vam V Dupe! Uz jsem davno tady ne byl. Ja chtel neco pohovorit o Vodce TESCO. U nas na Slovensku Cigany byly uplne vkrvne, protoze nasi vlodari spravne zabrali vetsine socjalni pomoci. A to znaci uz jenom jedno. Maximalni vkurveni bandy Ciganich! Meli chut krast w TESCO, ale nase TESCO je moc strezone, a nico zle se ne zdari. Cigani pil vodku TESCO, ale mimo mnejsich penizy, dalky budu pit vodku TESCO. TESCO je velkodusny, je dla takich lidi jak my, bidnych Slovako-Madarov (cili Ciganich). My Slovacy to jsme temi Cechami, co hovori w madarstinie i jsme Ciganami z natury. Piiiiij!!!

Gość TESCO boy
powiem wam tak, ciezko jest znalezc dobra kasjerke do TESCO, ale jeszcze trudniej jest znalezc dobra kase

Gość Agnieszka Hromek
chcialam powiedziec o nadzwyczajnem mocy wodki TESCO. Moj chlopak od dluzgiego czsu spozywa ten swoj sok z gumi jagód -yy tzn z tesco-jagód (1,99 zl), ostatnio obsikal tchorzofredke i zgwalcil kota, a na sam koniec zrobil kupe w lodowce, i kawalek miesa zamknal mamie w szafie z biustonoszami.

Gość TESCO obrońca
Dzisiejsha wypowiedź posła PO Jana Rokity, dotycząca planu Hausnera wzbudziła wiele kontrowersji. Pojawiły się liczne komentarze, że użyte przez posła Rokitę porównanie powyżshego planu do "obiadu złożonego z zimnych ziemniaków, śmierdzącego kotleta i niezłej surówki" przyshło do głowy posłowi po wizycie w marketach TESCO. Chcieliśmy zdementować tę podłą plotkę: 1. Nashe ziemniaki nigdy nie są zimne, gdyż trzymamy je w spalarni śmieci, w której to zawshe jest gorąco. Ponadto worki ziemniaków przeznaczone na frytki są dodatkowo trzymane przy rdzeniu reaktora atomowego. Pył ze spalonych śmieci i radioaktywne promieniowanie nishczą bakterie mogące zashkodzić świeżości nashych kartofelków. 2. Nashe mięso nigdy nie śmierdzi (nawet gdy leży na półce od roku), gdyż sprowadziliśmy z prosektorium specjalne urządzenia wentylacyjne usuwające zapach zwłok. Dodatkowo malujemy nashe mięso farbami proshkowymi, które nadają nawet najstarshemu ścierwu świeżość i powab właśnie co ubitego świniaka. 3. Nashe surówki nie są "niezłe" - one są najlepshe! Dowodem tego może być komentarz wybitnego francuskiego smakosha - pana Jean Pierre Coutulete'a, który po zjedzeniu jednej z nashych firmowych surówek najpierw zmienił kolor twarzy na zielony, następnie profesjonalnie zwrócił całą sałatkę i powiedział: "W życiu niczego takiego nie jadłem". Te słowa mówią chyba same, że potrawa nie była tylko wyśmienita, ale i oryginalna. PS. A cały plan oshczędnościowy nie byłby potrzebny, gdyby wshyscy obywatele (również sfery rządowe) dokonywali zakupów w TESCO, gdzie oshczędność to podstawa!

Gość Dr. Lou Bitch Mr. TESCO
Doktorze Burski, przestaniesz wreszcie podważać moje kompetencje, kiedy o północy wypiję wódkę TESCO i wyjdzie ze mnie demon TESCO. Już nie będzie dla ciebie ratunku i nawet ten twój oddział ratunkowy, który prowadzisz nie zdoła cie poskładać. Razem ze mną będzie Doktor Koziełło, który zajmuje się cipkami i zrobimy z wami porządek, a przy okazji wyjdą przekręty, kaie robisz z okazji raportu dla komisji bioetycznej.

Gość Pracownik spalarni śmieci
Jest nieprawdą jakobyśmy z kolegą sikali na ziemniaki, które grzeją się w spalarni. Jeśli się kiedyś tak zdarzyło to tylko kiedy nas rzucało z powodu braku w organizmach wódki TESCO.

Gość Dr Burski
Dziś na nocnym dyżurze zdarzył się cud! Do nashego shpitala w Leśnej Górze, który niedługo będzie się łączył ze shpitalem w Radziejowicach, przywieziono pacjenta. Karetka nashego oddziału ratunkowego wpadła na sygnale na dziedziniec przed shpitalem. Pacjent w stanie krytycznym z objawami wstrząsu anafilaktycznego. Urządliła go osa, co wywołało silną reakcję alergiczną. Przez popękane naczynia krwionośne płyny ustrojowe wypływały do organizmu. Sytuacja była beznadziejna. Traciliśmy pacjenta. Siostra Bożenka wracała już z defibrylatorem, gdy ja podjąłem męską decyzję. Nakazałem podać pacjentowi 50 ml czystej wódki TESCO. Podziałało natychmiast. Pacjent wyzdrowiał w ciągu kilku chwil. W ramach podziękowań otrzymałem od pacjenta kwiatki i grubą kopertę. Za te pieniądze natychmiast zakupiłem żelazny zapas wódki TESCO. Mogę mieć jednak sporo kłopotów, gdyż wódka TESCO nie jest jeshcze lekiem zarejestrowanym przez Polską Izbę Lekarską. Lek jest w fazie badań klinicznych. Mam jednak nadzieję że Lekarska Komisja Etyczna spojrzy na mnie przychylnym okiem - w końcu uratowałem życie pacjenta (nie pierwshy raz)!

Gość TESCO Kasjerka
A dzisiaj jeden klient chciał mi wcisnąć fałshywe pieniądze! Ale TESCO wyposaża nas w ultrafioletowe wykrywacze fałshywek. Nie to co inne badziewne markety - ot, chociażby ten, w którym pracuje Teresa z "M jak Miłość"!

Gość kasjerka z Auchan
my w naszym cudownym sklepie nie mamy takich problemów, bo kupuje u nas tylko elita, jednym słowem ludzie, którzy nie płacą fałszywkami. Dostaję często napiwki za moją pracę, tzn. jeśli ktoś kupi np. puszkę szprotów w pomidorach i mu nie zasmakuje, albo gdy są zepsute i śmierdzą to zawsze mi to dają w prezencie i mam darmowe jedzonko. Poza tym Auchan dba o mnie - codziennie dostaję od firmy darmowe pieluchy.

Gość TESCO Personalny
Jestem dyrektorem personalnym w jednym z marketów TESCO. Sprawuję ten urząd od niedawna i przejąłem go, po człowieku zwolnionym za molestowanie seksualne. Niejaki Stefan Małecki obmacywał po kryjomu nashe karpie w akwarium i składał niemoralne propozycje póltushom wołomym. Ponadto świadkowie widzieli go, gdy uprawiał lubieżny sex z nowo dostarczonymi kurczakami (jedyne 9,99 PLN/kg). W TESCO nie tolerujemy molestowania. Jestem jednak pewien, że nashe "piękne" kasjerki tylko o tym marzą... Swoją drogą ciekawe, co ten zboczeniec Małecki teraz robi...

Gość BOT Biuro Ochrony Tesco
aha! nie sprawdzacie, czy pieniądze są prawdziwe !!! wiedzieliśmy juz od dawna, że Auchan to pralnia brudnych pieniędzy. Dotąd mamy dowody tylko na to, że pierze się tam brudne kurczaki, ale wcześniej czy później dobierzemy się im do skóry !!!

Gość Grażynka Lubicz
Drogi Panie Personalny. Wspomniany przez Pana Stefan Małecki znalazł zatrudnienie w prywatnej klinice mojego brata Pawła, a w której ja sama mam przyjemność pracować jako pielęgniarka. Otóż ten zboczeniec Małecki z braku kurczaków i karpi, zabrał się za nas - pielęgniarki! Plotki głoshą, że po godzinach pracy zachodził do prosektorium... Na shczęście mój brat - Dr Lubicz zwolnił go z pracy... Shczegółów nie znam, ale mój brat miałby coś na ten temat do powiedzenia...

Gość Dr. Lubicz
Tak między nami mówiąć, to dziwię się temu Małeckeimu. Ja na jego miejscu wolałbym zabawiać się ze zdechłym kurczakiem, czy półtuszą wieprzową, niż brać się za tę paskudę, moją bratową Grażynkę. Poza tym nic ale to nic nie obchodzi mnie ta cała sprawa, kto, kogo i gdzie molestuje...Ja zajmuje się cyckami moich pacjentek i chcę mieć święty spokój. Ale nasz były dyrektor personalny niechcący przyznał się, że robi zakupy wyłącznie w marketach L`eclerc, a na wódkę TESCO to wprost nie może patrzeć i że jeśli jakiś pacjent mu takową przyniesie w dowód wdzięczności, to z miejsca ją wyrzuca. Gdy to usłyszałem, z miejsca wywaliłem go na bruk.

Gość Meg Donovan
Wreshcie jakieś męskie decyzje Doktorze! Mimo, że na stałe współpracuję na stałe z Dr Burskim, to tym razem mushę pogratulować drogiemu mi Doktorowi Lubiczowi (choć i tak uważam, że Dr Burski ma o niebo lepshy tyłeczek). W Pańskiej klinice przydałyby się dalshe reformy - każdy z pracowników powinien co tydzień przynosić kwity kasowe TESCO, na dowód, że robi zakupy w słushnym markecie. W Leśnej Górze takie i inne podobne praktyki to standard! Życzę powodzenia!

Gość TESCO WANNABE
U WANNABE MY TESCO?

Gość TESCO Dermatolog
Najnowshe badania dowodzą, że po 21 dniach stosowania wódki TESCO zmarshczki zostały wygładzone o 86%!

Gość Radovan Karadzić
Chciałbym podziękować TESCO za to że produkuje tak znakomitą wódkę oraz makrele. Ukrywam się od wielu lat, jest to bardzo stresujące. Jedyne co psychicznie trzyma mnie przy życiu, to właśnie wspomniane wyroby. Przywozi mi je mój ochroniarz - Milorad, z pobliskiego TESCO w Nagykanizsa. W efekcie obaj jesteśmy wieczorami kompletnie nawaleni, co pomaga zapomnieć mi o krążących w pobliżu i szukających mnie głupich Jankesach.

Gość Przerwa na reklamę
GAJOS? Nie - TESCOS.

Gość Poseł Jemioła
W dniu dzisiejszym postanowiłem zająć się sprawą tego, co wszystkie TESCO misie lubią najbardziej. Zadałem w tym celu z mównicy sejmowej pytanie skierowane do przedstawicieli ministerstwa rolnictwa dotyczące głośnej sprawy zdrowotnego TESCO MNIODKU a dokładnie poruszyłem kwestię miejsca przechowywania niesłusznie wycofanego ze sprzedaży produktu. Myślę że wraz z TESCO-MISIO-BOJÓWKAMI dokonamy odbicia słoików z bursztynową pychotą, która tak bardzo nas krzepi. W planach mamy również produkcję na bazie znanych wszystkim komponentów - wódki TESCO i miodku TESCO- napoju energetyzującego i leczniczego zarazem - miodu pitnego TESCO.

Gość oficyna wydawnicza TESCO
w związku ze zbliżającymi się świętami Bożego Narodzenia TESCO postanowiło zrobić radość dzieciakom i wydać serię najpopularniejszych bajek po najniższej cenie. W bajkach tych wprowadzimy małe zmiany (aby uniknąć płacenia za prawa autorskie). I tak na przykład Kubuś Puchatek jadł będzie wyłącznie miód TESCO, dziewczynka z zapałkami handlować będzie wódką TESCO, kot będzie nosił buty TESCO za 15,99 a zły wilk nie pożre babci - będzie uczciwie kupował makrele TESCO, które są świeższe i smaczniejsze od jakiejś starej kurczyłapy.