Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona

a gdzie topik o wódce TESCO???

Polecane posty

Gość George W. Bush
לבטח, בוודאות; אל-נכון וודקה, י"ש TESCO יש כשר שקט; רוגע; שלו קודקוד אנויהודילחבב להאחז

Gość Szymon Lowenbaum
Odpieprz się Pan ode mnie, panie Bush! Mnie wtedy w Madrycie w ogóle nie było. Byłem ...tego, w Mediolanie, na zakupach w TESCO.

Gość prezydent
NIECH ŻYJE TESCO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Słuchajcie, na następnej konferencji na temat globalizacji należy poruszyć temat: "TESCO W KAŻDYM KRAJU". Gdyby to się udało zrealizować to dopiero byłby piękny świat. Poaszporty byłyby wydawane w TESCO! NIECH ŻYJE TESCO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Vlado
Dzień dobry. Temat wasz bardzo zainteresować mnie. Jestem eskimosem, ale po troszę mówia polski, bo kiedyś ja tam był i w TESCO w magazynie pracował. Ja myśle, że dobry wynalazek takie TESCO, też chcieć i u nas i ucieszyć mnie pan prezydent co powiedział. Takie TESCO to wygoda, nie musielibyśmy codzień na zimnie poławiać makrele, ale kupowali by w TESCO świeżutkie. Na razie mamy tylko sklepy Alaska, tam Polaków dużo przychodzi ale chyba wódka nasza nie smakuje, bo rzygają zaraz przy kasie.

Gość Tomasz Rybka krytyk filmowy
na ekrany kin wszedł długo czekiwany film - TESCO - PASJA ZAKUPÓW. Film ten wywołał spore kontrowersje jeszcze na długo przed premierą. Burzyli się szczególnie obrońcy zwierząt twierdząc, iż pokazane w filmie makrele są torturowane, pływają w brudnej wodzie do góry brzuchem, a kurczaki są wielokrotnie malowane dla uzyskania efektu swieżości. Byłem na planie filmowym i muszę zdementować te pogłoski. Film pokazuje całą prawdę o TESCO, prawdę, która pokazuje je z jak najlepszej strony. Zwierzęta z TESCO są jak najbardziej świeże i mają najlepsze z możliwych warunki. Makrele (w 37 minucie filmu) nie są wcale śnięte, ale wypoczywają po męczącym dniu, a kurczaki są w znakomitej formy, a malowanie zastrzegły sobie w umowie, aby jak najkorzystniej wypaść na zdjęciach. Na prawdę nie rozumiem tych śmiesznych insynuacji. Zwierzęta TESCO cieszą się, że mogły zagrać, bo dzięki temu będą sławne na cały świat, chociaż i teraz nie mogą narzekać na brak popularności. Jak wszyscy doskonale wiemy, makrele to najbardziej chodliwy towar w TESCO.

Gość telewidz
ja tam wolę serial Kamera Tescafe, jest to świetny dikument pokazujący życie TESCO widziane oczami makreli, leżącej na stoisku rybnym

Gość S E N S A C J A
Nie potwierdzone jeszcze informacje z Francji. Pachną jednak sensacją lub wręcz teskańską makrelą! Podobno piłkarze Groclinu przegrali w Bordeaux, bo niegodziwi Francuzi poczęstowali ich poprzedniego dnia sardynkami z AUCHAN ! Efekt widzieliśmy na boisku. Gdyby grodziszczanie wykazali się większą ostrożnością byłby remis. A gdyby wypili przed meczem nieco wódki TESCO rozgromiliby pewnie żabojadów 3:0.

Gość Balcerowicz
Po 1 maja zdrożeją niektóre towary ale dotyczy to niewielkiej grupy produktów, szczególnie ze sklepów Auchan - uważa prezes Narodowego Banku Polskiego. "Na niektóre produkty z kolei ceny powinny spaść, bo będą niższe cła, np. wszystkie towary sprzedawane w TESCO" - powiedział Balcerowicz we wtorek na antenie publicznego Radia TESCO 99,9 FM

Gość Faramir
doborowa jazda TESCO rusza na wojska Biedronki !

Gość Sos łososiowo-brokułowy
750 g brokułów TESCO (świeżych / mrożonych) 150 g wędzonego łososia TESCO 1 łyżka wsiego masła lub Mix TESCO 1,5 l rosołu instant 1 ząbek czosnku 3 łyżki migdałów w płatkach 1/2 opakowania śmietany 18% TESCO sól, pieprz, gałka muszkatołowa Porcja dla 4 osób Czas przygotowania: 1 godz. Stopień trudności: łatwy Brokuły opłukać i podzielić na różyczki, łodyżki obrać i pokroić na plasterki. Na patelni z rozgrzanym tłuszczem udusić posiekany czosnek razem z łodyżkami brokułów. Następnie dodać rosół, różyczki brokułów i gotować na małym ogniu przez 5 min. W tym czasie łososia pokroić na paski, a płatki migdałów zrumienić na patelni bez tłuszczu. Z gotującej się zupy wyjąć kilka różyczek brokułów, resztę zmiksować. Dodać śmietanę, doprawić do smaku solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Gotową zupę udekorować różyczkami brokułów, paskami łososia i płatkami migdałów. Smacznego!

Gość bywalec forum erotycznego
spróbowałem tej wódki TESCO i nie żałuje. Po niej jeszcze lepiej mogę połykać spermę, lizać odbyt mojego partnera, uprawiać seks z sąsiadem po porodzie ... rewelacja

Gość Pilot Lufthansy
Ja polecam ten trunek (tj wódkę TESCO). Zawsze wypijam sobie ze dwie setki przed każdym lotem i po prostu lepiej mi się prowadzi mojego Airbusa. Jakoś tak weselej jest a nie tylko te nudne chmury.

Gość Moderattor
Ostatnia wypowiedź była skandaliczna. Ostrzegam, że topik może zostac usunięty! Otrzymujecie żółtą kartkę!

Gość Jehuda Niedźwiedź
zgadzam się, pomijając wszystko, ile w tej wypowiedzi było antysemityzmu, usuńcie !

Gość John Makrela
Witajcie moi mili! Ostatnio wrocilem z wojazy po TESCOEUROPIE. Bylem w Rumunii - kraju pięknych Bułgarek. Odwiedziłem Gyor, Budapest i Debrecen. Miasto Gyor, zreszta jak i pozostale osady w tym kraju, ale szczegolnie ono utkwilo mi w pamieci. Chcialbym zaprzeczyc pogloskom, ze jakoby w tym miescie mieszkali sami geje i pedaly. Otoz mieszkaja w nim rowniez homoseksualisci. Jezdza Suzuki, trabantami i tuningowanym maluchami i skodami. Maja wlosy nazelowane, lancuszki, pierscienie i karnacje cyganska, a conajwazniejsze, sa to pozadni ludzie marki TESCO! Tylko w tym kraju znajduje zrozumienie dla walki o dobro TESCO. Poznalem tez podstawowe zwroty po bułgarsku. Węgier po bułgarsku to "paraszt", a dziendobry to "lofasz a segedbe". Podróże kształcą.

Gość Tesco Halik
Witam Państwa w moim pierwszym odcinku serii wypowiedzi "Pieprz i wanilia za 0,99zł" Dzisiaj opowiem o moich podróżach na Słowacji, a konkretnie zajmiemy się miastem Zilina. Tesco w Zilinie usytuowane jest w północnej części miasta, przy skrzyżowaniu tras na Poprad i na Cadce. Pierwsze zapiski o powstaniu TESCO znano juz w latach 90'. Uwczesni tubylcy zwabieni tanimi ofertami i promocjami chetnie oddali grunty pod zabudowe. Dzisiejsze TESCO w Zilinie to piekny gmach ze blachy i plastiku, jest on duma i chluba tubylców. Mogą oni kupować bez ograniczeń korzystając z wielu promocji.

Gość Ripadlo z Ceskego Krumlova
Vodka Tesco pusi kurac! Vivat vodka Leder Price!

wypowiedź pana Ripadlo obraża moje uczucia religijne. Czytałem ostatnio różne wypowiedzi na tym forum, były takie o pedofilii, o dręczeniu zwierzątek i inne wszelkiego rodzaju śmieci. Ale to nie wzburzyło mnie do tego stopnia, jak ta ostatnia wypowiedź na topiku o TESCO. Zaświadczam jej autorowi że jego IP już znam i niech się nie czuje bezpieczny !!! Wódka Leader Price, też coś, tfu !

Gość Tesco Halik
W dzisiejszym odcinku kontynuujemy opowiesci o Słowacji - kraju czechów i cyganów mówiących po węgiersku,tzn po bułgarsku. Prievidza. Wśród wspaniałych budowli, 7 piętrowych betonowych bloków z wczesnego rokokoko i budek z piwem ze sklejki, wyłania się wspaniały, potężny gmach. Granat i czerwień, logo TESCO, to niewątpliwie najciekawsze miejsce warte zwiedzenia w Prievidzy. Większość TESCO na Słowacji czynne jest non-stop, natomiast TESCO w Prievidzy czynne jest tylko od 6 do 24. Poza tym może się pochwalić najmniejszymi zwrotami z reklamacji w regionie. Jest to niewątpliwie ostoja i warownia zakonu TESCowego. Poruszając się dalej na południe w kierunku Nitry i Novych Zamków spotkamy wiele nieprzyjacielskich twierdz. Mam tu na myśli Hypernova oraz Auchan. W osiemnastym wieku podczas najazdu kasjerow z Auchan tutejsze TESCO zostało spalone, a miejscowi klienci zostali zmuszeni do kupowania w Auchan. Walka konspiracyjna trwała do roku 1995, kiedy to przybyłe posiłki rycerzy TESCO z Martina i Popradu wyzwoliły twierdze, a kasjerów Auchan zakuto w kajdany i wywiezono do centrum logistycznego TESCO, gdzie zostali skazani na ciężkie prace przy przekładaniu konserw i makreli. Tubylcy w dniu wyzwolenia symbolicznie spalili karty "SKARBONKA". Dzisiaj życie w Prievidzy wygląda jak przed laty. W mieście zapanował pokój i promocja.

Gość Tesco Halik
W dzisiejszym odcinku kontynuujemy opowiesci o Słowacji - kraju czechów i cyganów mówiących po węgiersku,tzn po bułgarsku. Prievidza. Wśród wspaniałych budowli, 7 piętrowych betonowych bloków z wczesnego rokokoko i budek z piwem ze sklejki, wyłania się wspaniały, potężny gmach. Granat i czerwień, logo TESCO, to niewątpliwie najciekawsze miejsce warte zwiedzenia w Prievidzy. Większość TESCO na Słowacji czynne jest non-stop, natomiast TESCO w Prievidzy czynne jest tylko od 6 do 24. Poza tym może się pochwalić najmniejszymi zwrotami z reklamacji w regionie. Jest to niewątpliwie ostoja i warownia zakonu TESCowego. Poruszając się dalej na południe w kierunku Nitry i Novych Zamków spotkamy wiele nieprzyjacielskich twierdz. Mam tu na myśli Hypernova oraz Auchan. W osiemnastym wieku podczas najazdu kasjerow z Auchan tutejsze TESCO zostało spalone, a miejscowi klienci zostali zmuszeni do kupowania w Auchan. Walka konspiracyjna trwała do roku 1995, kiedy to przybyłe posiłki rycerzy TESCO z Martina i Popradu wyzwoliły twierdze, a kasjerów Auchan zakuto w kajdany i wywiezono do centrum logistycznego TESCO, gdzie zostali skazani na ciężkie prace przy przekładaniu konserw i makreli. Tubylcy w dniu wyzwolenia symbolicznie spalili karty "SKARBONKA". Dzisiaj życie w Prievidzy wygląda jak przed laty. W mieście zapanował pokój i promocja.

Gość Jana Tescova
Ahoj. Pane Tesco Haliku. Ja pohazim z Kosic, a chtela bych prosit neco o TESCO v Kosicach. Dakujem.

Gość Tesco Halik
Witam was w trzecim odcinku "Pieprz i wanilia za 0,99 zł". Dostałem od Was wiele listów z podziękowaniami oraz wiele próśb. Dziękuję Wam, i postaram sie sprostać waszym życzeniom. Szanowna Jana Tescova! Z wielką radością przyjąłem prośbę o opowieści o Pani rodzinnym kołchozie - Koszycach. Koszyce, (po czesku Kosice, po bułgarsku Kassa). Największe miasto wschodniej Słowacji, leży zaledwie 15 km od granicy węgierskiej. Miasto idealne dla nowożeńców, plotki tu się poprostu nie przyjmują, w przeciwieństwie do miast takich jak np. Satoraljaujhely. Już z oddali widać wielką górę, gęsto porośniętą betonowymi drzewami i blokami z płyty. Jest to ekskluzywna dzielnica Koszyc, gdyż większość cyganów mieszka w lepiankach na przedmieściach. Tutejsze TESCO to jedno z większych na Słowacji. Pasuje ono do zabudowy starego miasta, wielki parking dla TIRów wspaniale się wpasowuje w arcitekturę odnowionej starówki - wczesnego rokokoko. Historia tutejszego TESCO sięga czasów austro-węgierskich. Ówcześni madziarzy zgodzili się postawić na drodze do Presova salon TESCO, który był ostoją konspiracji i ruchu podziemia antyhabsburgowskiego. Habsburgowie, zniszczyli podczas wojny ludów-po stłumieniu powstania ów budynek, a zgromadzone w nim dzieła (groszek, kapusta, piwo) wywieziono i sprzedano w Wiedniu. Ciemiężony lud czekał aż 150 lat na postawienie nowego TESCO. Dzisiaj odbywa się w nim wiele promocji i pokazów degustacyjnych. Dzisiejsi słowacy, zwani potocznie węgrami lub cyganami, czechami oraz czechosłowakami to pepiki symulanty. Można wśród nich spotkać również hucuła, ale to już jest gatunek na wyginięciu. Pozdrawiam Cię Jano!

Gość anti-halik
jestem węgrem i mój kolega przetłumaczył mi te obelżywe wypowiedzi pana tesco halika i chiałbym zaprostestować! Zarówno w imieniu Węgrów jak i w imieniu Słowaków! Dość tej pogardy!

Gość Ambasador Republiki Słowackiej
To skandal! Pozwe pana Tesco Halika do sądu za obrazę mojej ojczyzny!

Gość Tesco Halik
Szanowni Państwo. Ostatnio mój program został zaatakowany, a ja osobiście zostałem posądzony o znieważanie narodu słowackiego i węgierskiego. Uważam to za niesprawiedliwe osądy niemytych węgrów i słowaków! Protestuję i oddalam zarzuty!!!

Gość Dyrekcja TESCO
W tym tygodniu mamy dla Państwa specjalną ofertę. Zrób zakupy za 29,99 zł i weź udział w losowaniu głównej nagrody - dużego fiata!!!

Gość Elżbieta Knurowska
Prowadzę program "Groch i kapusta z promocji", jestem wieloletnią współpracownicą i kochanką Tesco Halika. Protestuję przeciwko takiemu traktowaniu mego przyjaciela na forum. Jest on najlepszym fachowcem w tej dziedzinie i jeśli opisuje jakieś miejsce, to robi to bardzo rzetelnie i z wielkim znawstwem. Pamiętam, kiedy byliśmy razem na wyprawie w Słowacji która odkrywała tamtejszą stolicę TESCO - Koszyce, jadłam przez 2 tygodnie tylko tak zwane makrele. Były to ryby o smaku pośrednim pomiędzy ziemniakami a zbożem. Nic innego nie było: ostatnią kiełbasę ukradł nam pies. Spałam wtedy na pryczy i byłam okradana przez chmary cyganów. Potem, już w Polsce, trzeba było się odczulać. A kiedy innym razem byłam na południu słowacji u Velki Meder dostaliśmy z Tesco Halikiem, wspaniałą, mahoniową, pachnącą chatę, w której spaliśmy na drewnianym łóżku. Z kolei u Indian słowackich, również w Koszycach, nocowaliśmy w zakrystii, która służyła do niedawna za więzienie.... A wy tak gadacie na Tesco Halika !!!

Gość Harry Potter
W Tesco mozna juz kupic kamien filozoficzny za 5,99 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!