Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona

a gdzie topik o wódce TESCO???

Polecane posty

Gość prezes PSIAP-u
Jako prezes PSIAP-u protestuje przeciwko temu forum. Jest to zlepek durnych wypowiedzi ludzi bezbożnych i niewychowanych! Poza tym przypuszczam ze do grona ludzi tworzacych to forum nalezy niejaki paliffko i rafal o., pamietam ich z sylwestra w Pradze (ten sylwester szczególnie utkwił mi w pamięci ponieważ spałem w zegarku). Popisali sie oni tam niezwykłym chamstwem, nie pozwalali mi spać, chlali wódke i słuchali głośnej muzyki. Ja też chciałem sie raz napić piwa, ale.................... no ileż można!

Gość członek PSIAP-u
k woli wyjaśnienia, PSIAP jest organizacją ludzi śpiących w zegarkach. - w skrócie - PSIA Pyta

Gość HONDA
a ja slyszalem ze TESCO chinskie sie poklocilo z TESCO japonskim. Czy to prawda?

Gość Asystent Moderatora
Ten topik umiera. Oszczędźcie mu upokorzeń i jednym ruchem - poprzez niewpisywanie się od teraz - pozwólcie mu odejść. To był dobry topik, na wysokim poziomie. Cześć Jego pamięci!

Gość TESCOHOLIK
Nigdy! TESCO wiecznie żywe! Nashą chwilową słabość okazującą się nieregularnymi wpisami można zrzucić na karb przedświątecznych przygotowań i wiecznego upojenia wódką TESCO! Ale ten topik NIGDY nie zginie! FORZA TESCO!!

Gość Pani Elwira
Panie Asystencie! Jestem oburzona ta wypowiedzia! Mam 75 lat i choruję na BSE. Od kilku lat kupuję tylko w TESCO! Mam skromną emeryturę i czasami brakuje mi na leki. Dzięki TESCO zaczęłam oszczędzać i dzisiaj mam juz 500 zł w szufladzie na skarpetki. Przez rok nie sądziłam ze uzbieram kiedykolwiek taką fortunę! I to dzięki TESCO. A Pan by sięwstydził!

Gość TESCO boy
gdzie sie podzialy wypowiedzi moich ziomali??

Gość TESCO boy

Gość TESCO boy

Gość aaaaaaaaaaaa
o co wogole chodzi z tą wódką tesco moze ktos mi wytłumaczy? czy to jakis cenowy hicior na rynku czy co????????/

Gość Asystent Moderatora
Szanowna Pani Elwiro ! Z uwagą przeczytałem Pani post. Niech zatem będzie Pani łaskawa przyjąć do wiadomości w swoim popieprzonym mózgu pełnym prionów, że częstotliwość wpisów na tym topiku spada! Spada i to bardzo! I niech mi Pani, kurwa, nie chrzani o swoich zakupach w TESCO. Słowa nie poparte wpisami nic nie znaczą! I jak mi Bóg miły - skasuję ten topik jak się kurczę pieczone nie weźmiecie do pieprzonej, zasranej roboty i nie zaczniecie więcej pisać ! ! !

Gość chyba pora...
to kasuj Pan!!!!!!!!! nic już z tego nie będzie.

Gość TESCO Slovak
Panove a Pani! Jak to moze byt!!!??? To uz je konec teho prasnego topicku?? U nas na Slovensku w Tesco je nova promocja, nova lacnejsa Borovicka za 99 SKK, to je uplne nejlepsi!!!! POZDRAVY

Gość Jana Tescova
Pane Moderatore! Ne kasujte topicku!!! PROSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Tomasz z Wieliczki
Dobiegly mnie sluchy o wspanialym topiku o wodce TESCO. Jak juz wiecie, Wieliczka i jej okolice slynne sa z malopolskiego pijanstwa. Mam zone Jadzie i coreczke Basie, obie musza znosic moje zamilowanie do wspolnego biesiadowania z kompanami z fabryki. Moja pensja ledwo wystarcza nam na zwiazanie konca z koncem, wodka w tych naszych sklepach to straszna drozyzna! Postanowilem zakombinowac i zabawic sie w biznesmena! Zainwestowalem w bilet PKS do krakowa, znalazlem tam sklep TESCO. Wszedlem, i nie moglem uwierzyc, ze swiat moj codzienny taki szary i przepelniony drozyzna nagle zamienil sie w kolorowe stoiska z cenami o ktorych wczesniej moglem tylko pomarzyc! Kupilem wodke, ryz i chleb, a dla coreczki nawet zostalo mi i kupilem jej jajo TESCO! DZIEKUJE WAM TESCO!!!!!!!

Gość TESCO SERVIS
Jako pracownik TECSO chciałam powiedzieć, że dlatego tak jest u nas tanio, gdyś dokładamy sie z własnych pensji, a że na dziale elektrycznym, jest towar najdroższy , więc my z tego działu dokładamy się najwięcej (tam gdzie dużo, tam tanio), jestem dumna mogąc to ogłosić moim ulubionym klientom.

Gość ŻAŁOŚNI JESTEŚCIE Z TYM
TESCO.MOŻE BY TAK SIĘ BRAĆ DO NAUKI ? NIEROBY I OBIBOKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość Asystent Moderatora
A więc dobrze. Na prośbę pani Jany na razie nie kasuję. Ale będę się uważnie przyglądał...

Gość TESCOFANKA
Drogi Tesco Haliku. Z przykrością zauważyłam,że nie prowadzisz już swoich bardzo ciekawych programów tescoznawczych po jakże wspaniałym mieście, jakim jest Budapeszt. Zgadzam się z Twoją opinią i chciałabym wyrazić również swoje zdanie. Uważam, iż na każdej stacji metra powinna mieścić się mała budka firmy TESCO z np Danką. Co Ty na to? Ponadto na lini autobusowj nr 3 za bilety powinny służyć paragony TESCO. Zamierzam również wystosowac petycję do władz ELTE o utowrzenie nowego wydzialu studiów podyplomowych - TESCOLOGIA. Mam nadzieje, że wszyscy fani Tesco poprą moją prośbę.

Gość Majowka w TESCO tescowka
Zapraszamy do działu rybnego, wedzona makrela za jedyne 2,99zl/kg!!!!!!

Gość tesco promotion girl
z miłą chęcią udam sie na zakupy do tesco, ale czy możesz mi powiedzieć w ktorym znajduje się ta wspaniala promocja??

Gość TESCO Halik
Drodzy czytelnicy. Niedawno wrocilem z wojazy z Wegier, kraju niemytych madziarow. Dziekuje wam za listy, na wszystkie odpowiem. Droga Asiu, jezeli masz problemy z orgazmem idz do dzialu rybnego, Tomaszu, na wrzody najlepsza jest wodka zoladkowa marki TESCO, Pani Hermenegildo, nie musi pani kasowac biletow w autobusach TESCO, sa one za darmo!!! Wiec, korzystajac z okazji odpisalem na niektore listy. Dzisiaj chcialbym omowic szczegolowiej miasto Judapest. Chodzi konkretnie (jak moj czytelnik slusznie zauwazyl) o linie autobusowa nr 3 i TESCO w dzielnicy Nagyteteny. Linia 3 nie jest linia TESCO, ale rozmawialem tam ze znajomym niemytym madziarem, ktory mi powiedzial ze TESCO ma plany wykupienia linii 3 i wprowadzenia promocyjnych oplat za bilety, a mianowicie 149 Forintow. Jezeli ktos okaze paragon z tesco, podroz bedzie mial gratis. W ten sposob rozpoczyna sie wlasnie kampania reklamowa pt "TESCO, codziennie najnizsze ceny! FUCK BIEDRONKA" Pozdrawiam

Gość TOTTI
nienawidze TESCO. TESCO TO SYF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tesco globtroter ze Śląska
wybieram się do Turcji volanbuszem. Czy ktoś móglby mi powiedzieć czy mają tam tesco bo nie wiem czy zrobić tu zapasy.

Gość Marta G.
Jo napot kivanok. Ja widze ze tu moi wychowankowie pisza wspanialy topic. Moze dla pana TESCO boya jako temat pracy magisterskiej damy "Rola TESCO w ksztaltowaniu swiadomosci madziarskiej wyrazanej poprzez muzyke ludowa oraz ubiory ludowe"

Gość TESCO TUREK
jest TESCO, ale jest ono islamskie. lepiej sie zaopatrz w wodke tesco, a swieza makrele tez zapakuj, u nas najswiezsze maja 2 tygodnie

Gość TESCOFANKA
drogi Totti. jak możesz tak obrazać TESCO i nas jego klientow.?????:??? to hańba dla społeczeństwa teskiego!!!!l lepiej przenieś się do Auchan lub do Biedronki!

Gość Jarek ZUK
ostatnio nic nie obszczalem. jest mi smutno:(

Gość tesco globtroter
dzięki za informacje. lece na zakupy. dobrze że tesco jest calodobowe

Gość zuczek
zuku musisz nadrobić zaleglości