Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawwwkaaa

dziwna znajomośc z mężczyzną - pytanie głównie do Panów

Polecane posty

Gość kawwwkaaa

witam , Poznałam przez neta świetnego mężczyzne, który podobnie jak ja szuka drugiej połówki takiej "na dobre i na złe".Nie będe ukrywac że jestem oczarowana tą osobą - odpowiada mi zarówno z wyglądu jak i z zachowania( wysoka kultura osobista), do tego super nam sie rozmawia, generalnie nasze spotkania moge okreslic jako bardzo udane.Spotkania sa inicjowane przez obie strony, jestesmy w ciągłym kontakcie tel, sms i GG, nie miałam do tej sytuacji typu -nie oddzwonil czy nie odpisał. Jedyne co mnie dziwi i zastanawia to to ze jesteśmy juz po 10 spotkaniach i nic sie nie dzieje , wiecie co mam na myśli :)) nawet jednego pocałunku. Stąd moje pytanie które kieruje glownie do Panów : 1) czy facet umawiałby sie z dziewczyną ktora nie jest w jego typie z urody i która go nie pociąga fizycznie ( wykluczamy sytuacje ze mezczyzna jest homoseksualistą)?, 2) czy powinnam jeszcze poczekac kilka spotkan a potem zaryzykowac i sprowokowac " sytuacje" ? 3) jakies inne podpowiedzi co robic Przyznam ze ta nasza znajomosc jest jakas "dziwna" , nie chce go narazie pytac o co mu chodzi bo w sumie znamy sie krótko i nie zamierzam wywierac na nim presji , Pierwszy raz mam do czynienia z tak zdystansowanym (niesmialym ?????) mężczyzna. Nie wiem jak postępowac :( pozdrawiam

Gość seven up
a ile macie lat? może boi sie Ciebie sploszyc

Gość kawwwkaaa
ja 29 , on 31 - wiec tacy młodzi juz nie jestesmy

Gość Thrall
Może nie jest pewny czy już przyszła kolej na ten krok. Może nie jest przekonany czy Ty jesteś nim zainteresowana tak samo mocno jak on Tobą. Spróbuj może wysłać mu jakiś bardziej czytelny sygnał.

Gość kawwwkaaa
powiedziałam mu juz kilka komplementów za które żywo zareagował :)) ale i tak nic się nie dzieje

Gość kawwwkaaa
do tego dałam mu taki oryginalny prezencik, on odwdzięczyl się tym samym na nastepnym spotkaniu, naprawde daje mu subtelne znaki ze mi zalezy i nic sie nie dzieje

Gość seven up
zastosuj kilka babskich trików typu powłóczyste spojrzenia, subtelna zabawa włosami, dotknięcie jego ręki niby niechcący i takie tam ;)

Gość kawwwkaaa
dotknęlam jego dloni i ramienia ze 3 czy 4 razy, a jak sie zegnaliśmy na 5 ( chyba) spotkaniu i sie zblizylam moja twarzą do jego, to mi nastawił policzek do musnięcia :( chyba sie rzuce na niego :)) on sobie nawet nie zdaje sprawy jaki wulkan kolo niego sie kręci

Jak się dowie, tsunami gotowe...:) Chwilunię poczekaj, niech zdobędzie sam :) wdzięczność masz potem na długie lata za potwierdzenie męskości we własnych oczach;) Opłaci ci się, bo fala będzie jeszcze większa :D

Gość seven up
no to jakoś dziwnie z tym muśnięciem :( ale z drugiej strony, gdybyś mu się nie podobała, to chyba nie nalegałby na spotkania z Tobą

Gość kawwwkaaa
ciezko mi czekac, bo dawno mi na nikim tak nie zalezało a on mnie traktuje jak siostre :(

Gość seven up
a może jest niekumaty, bo nigdy nie miał dziewczyny? druga możliwość - ma problemy ze sferą seksualną:O gdzieś tu był topik na ten temat

Gość kawwwkaaa
dodam ze on ma ciekawą aparycje, wiec nie powienien miec na tym punkcie kompleksow, ja tez wyglądem nie strasze , dbam o siebie bardzo , wiec chyba go nie odrzuca ode mnie , ehh Ci mężczyzni :)

Gość kawwwkaaa
cholercia, a moze on jest po prostu niedoswiadczony z kobietami albo ma do nich jakis uraz ...

Gość seven up
wypytaj go delikatnie o przeszłość;)

Gość ehon
a może chce najpierw postawić na przyjaźń, pozwolić na coś więcej dopiero jak się będziecie dobrze znali?

Gość mnie mój obecny mąż
pocałował pierwszy raz po 3 miesiącach spokojnie zaczekaj niech cię zdobędzie - będzie zachwycony - jak ktoś wyżej napisał mój do dziś wspomina jak to się napracował, żebym dala się pocałować :-D a ja się nie mogłam doczekać :-D nie wyprowadzam go z błędu!

Gość kawwwkaaa
oki, tylko najpierw chce zdobyc jego zaufanie, a jak mam sie do niego zblizyc, jak on taki zdystansowany , normalnie kwadratura koła :(

Gość studentka23
A te 10 spotkan odbylo sie w przeciagu jakiego czasu? Przyznam, ze to troche dziwne, bo nawet jak facet sie powstrzymuje od posuniecia sie o krok dalej, to mozna wyczuc, ze tego chce...

Gość seven up
popieram studentkę --- gdy facet ma ochotę na kobietę, to trudno mu się dobrze zakamuflować ;)

Gość erda
a 9 w ciągu miesiąca to mało czy dużo? miałam bardzo podobną sytuację, z tym, że mój spotykając sięz e mną miał jednak obawy co do mnie, pytał jaką ja chce mieć znajomość z nim, a ja że tylko koleżenstwo w chwili obecnej.

Gość kawwwkaaa
częstotliwosc spotkan jest rozna - srednio 2 razy w tygodniu, nawet był tydzien ze widzielismy sie 3 razy a potem on mial urlop a ja bylam na zwolenieu i sie nie widzielismy 2 tygodnie, generalnie troszke mamy problem by sie spasowac czasowo , bo nam w rozne dni pasuje ale kontakt ciagle jest

Gość studentka23
Ale czujesz, ze patrzy na Ciebie jak na kobiete czy jak na dobra kolezanke? Jak kobieta podoba sie facetowi, to widac to w jego oczach, slowach, we wszystkim, nawet jak grzeczny;)

Gość erda
sorki, za wtrącenie. ja czułam to zwłaszcza w jego patrzeniu na mnie :(

ja to nie rozumiem jak na wstępie możńa mówić że się szuka drugiej połówki>?

Gość kawwwkaaa
skłamałabym gdybym napisala ze patrzy na mnie z pożądaniem

Gość kawwwkaaa
agiie, on nie powiedział mi tego wprost , tylko na GG

Gość kawwwkaaa
on jest skryty z natury- sam mi to powiedział

Gość seven up
a może traktuje waszą znajomość jako przejściową, bo się nudzi, a nie ma innego zaczepienia?

Gość kawwwkaaa
wszystko jest mozliwe, ale jesli tak robi to będzie skonczonym draniem w moich oczach