Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TWINKYPINKY

czyja fote z kafe byscie chcieli zobaczyc?

Polecane posty

Tamari - podobno lody na chore gardlo sa zdrowsze niz na zdrowe.. ;) ja wlasnie zjadlam zamrozony jogurt, bo tez mnie na lody dzisiaj wzielo

Gość Tamari to klasyka

ja mam ochotę na loda na J hehe :D ale czekoladowego tez bym chętnie sprobowala! :D

to szkoda, ze koliduje .. :( a koliduje tak ogolnie czy tymczasowo?

kredka. caly czas moge go miec :p uwielbiam lody czekoladowe, nie ma nic lepszego :)

a ja jeszcze czekoladowych nie probowalam.. w polsce to rarytas, ale tu we francji, wiekszy urodzaj :D

ja jem tylko czekoladowe i wlasnie tez truskawke do tego zawsze, nic innego, czasami jem jeszcze pistacjowe i zadnych innych nigdy

ja lubie kokos, biala czekolade i pistacje, no albo standradowo waniliowe czkeoladowych tak szczerze to nie lubie

tolewymail@o2.pl lub nowy : analzerozerodupa@o2.pl ale raczej pisz na ten 1 ;)

ja tez - jesli mam wybierac 2 rzeczy od ktorych jestem uzalezniona, to bedzie to piwo, zakupy, kafeteria i czekolada wlasnie :classic_cool:

Tamari, bo jak usunelam przez te łajzy NK, to chcialam zalozyc nowe konto od razu i wpisywalam stare mejle i jeszcze byly jako aktywne. wiec zalozylam nowy i standardowo - wszystkei loginy zajete :O wiec sie wkurzylam hehe :D

juz usunelam IMPREZY i MAGDE, zeby bylo mniej 😭 ale i tak wszystko jest egzekwo :D:D hehe no i jeszcze uzalezniona jestem od sexu, ale na razie jestem zawieszona hehe ;) a wlasciwie to : 😭 Patologiczna Katoliczko - ja jestem agnostyczka.Zegnam🖐️

ojj moga mnie cmoknac :p jakos nie zwracam uwagi na nich :) moze tez kochaja krem bambino jak jak i po prostu robia sobie takie nicki :D