Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TWINKYPINKY

czyja fote z kafe byscie chcieli zobaczyc?

Polecane posty

kreda, cały czas mam cię na pasku narzędzi, często klikam...:D

a bo chcialam cos opowiredziec i napisalam po czym stwierdzilam ze tow cale nie jest smieszne hehe poza tym gram w literaki

chyba idę do teścia na piwo.... wysłuchaliście liroya?:D ta nasza dzisiejsza młodzież takiej muzyki słucha....(ja też :D) jak piszę ta nasza, to wydaje mi się ze piszę natasza:o bo zastanawialiśmy się nad atkim imieniem dla córki:)

a imię jego 666....... po mamusi? znaczy w ciązy jesteś?

turkus:D se zrobisz:D sama se zrobisz?:D se zrób:D cichuteńka:):D chętnie bym z tobą poklikał jak będę po trawce, dasz gg?

no najpierw znajde odpowiedni material genetyczny, ale moze byc ciezko ;) i se zrobie :classic_cool:

turkus, a gdzie się szuka materiał genetyczny?:D w goglach oczywiście:D kreda, jak nie chcesz jeszcze? a kiedy? lata lecą;)

no bede robic dokladna analize obiektu na potencjalnego dawce materiału genetycznego :)

czy ktos z was pije teraz alkohol? czy sam jestem? za chwilę mam jechać z żoną i dzieciakami nad jeziorko:)

kreda- drina malego? arbuzowy jest najlepszy ja tomam ochote teraz na taka tequile z 7 upem mmmmm

a masz i żryj na zdrowie :D ja sie bardzo chetnie dziele zarciem, bo postepuje wg zasady - im wiecej zjesz ty, tym mniej zjem ja (czytaj - oddaj kalorie w dobre rece:D)