Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pianka.

Hipokryta.Ktoś kto lituje się nad losem pobitego zwierzaka a sam wpieprza mięso.

Polecane posty

Kto się z tym zgadza? jest tutaj temat o spalonym psie - spalonym przez bandę gówniarzy. ludzie się nad nim litują a sami wpieprzają mięso, które powstało poprzez ZABICIE właśnie zwierzaka, dla kaprysu człowieka. czy w XXI wieku ludzie cały czas nie moga życ bez mięsa? chyba cofamy się do epoki kamienia łupanego. Szkoda gadać.

Gość indii
tak zgadzam sie w pewnym sesie masz racje

Gość hipokrytko
czy w twoim domu, w twojej garderobie nie ma zadnego skórzanego elementu? nigdy też pewno nie zabiłaś żadnego owada- przecież i one należa do królestwa zwierząt! chyba, ze owady uważasz za mniej ważne i niegodne życia, hmm?

Gość **** *** ** * ** *** ****
ja jestem hipokrytką bo rozróżniam zabicie zwierzaka po to żeby go zjeść do zabijania tylko po to by sobie popatrzeć jak zdycha. za to gdybyś napisała, że hipokrytami są ci co się litują nad pobitym psem a mają w szafie futro z lisa to już bym Ci przyklasnęła że masz rację. jednak to co mnie najbardziej "śmieszy" to moje koleżanki ideologiczne wegetarianki w skórkowych butach i z takimiż torebkami.

Gość indii
ja nie zabijam owadow no chyba ze o tym nie wiem np. jak ide

Gość indii
;-)

po pierwsze nie jestem już taka młoda , a chciałabym być... po drugie nie kupuję skórzanych rzeczy bo zwyczajnie mnie na to nie stać.

o i właśnie ten niesmaczny podszyw pod "Indii" świadczy o waszej kulturze, mięsożercy

Gość jest chyba różnica
pomiędzy HUMANITARNYM zabiciem np. prosiaka na mięso a BEZMYŚLNYM znęcaniem się nad nim? Chyba jesteś mocno ograniczona, skoro tego nie rozróżniasz. Powiedz, kto cię zrobił, to cię pomszczę

ignoruję bezmyślne wypowiedzi, a odpowiem na te mądrzejsze. nie kupiłabym skórzanych rzecz i już :) nie ma czegoś takiego jak HUMANITARNE ZABICIE . Czy ty się słyszysz człowieku? humanitarne zabicie? to jakby powiedzieć że woda i ogień to to samo.

Gość indii
PIANKA MIESOZERCY SIE PODSZYWAJA POD MOJ NICK SWIADCZY TO TYLKO OICH BEZNADZIEJNOSCI

Gość indii
ZNACIE TAKIE OKRESLENIE ?? ,, GDYBY RZEZNIE MIALY SZKLANE SCIANY NIKT NIE JADL BY MIESA,, POMYSLCIE O TYM

zobaczcie to: a powiedz co to? bo nie chcę oglądać czegoś czego moje nerwy by nie wytrzymały... coś drastycznego na temat zabijania zwierzaków?

Gość indii
TAK JESTEM WEGETARIANKA I MYSLE ZE JEST TO WSKAZANE DLA WSZYSTKICH LUDZI RYLKO ONI TEGO NIE ROZUMIEJA NIESTETY

Gość indii
napewno cos drastycznego nie warto ogladac zapewne

Gość indii
do juliusz cezar ja robie pyszne bezmiesne kanapeczki jak bym ci zaserwowala to juz bys na te twoja z szynka nie spojrzal

ja jestem wegetarianką od baardzo dawna wiem że coraz więcej osób rezygnuje z mięsa i bardzo dobrze :)

Gość indii
to z wynika z przekonan czy chodzi o sam fakt nie zabijania zwierzat??

nie warto zwracać uwagi na laików. nie masz nic do powiedzenia rzeczowego ? spadówa :)

Gość indii
juliusz cezar cos bez przkonania hihihi ale no nietety czasem warto ruszyc glowa i wymyslic cos innego niz nudna kanapka z miechem

jedno i drugie indii nie toleruję zabijania zwierząt, poza tym mięso mnie obrzydza , nie zjadłabym juz nigdy nic mięsnego. dziwi mnie jak ludzie moga z radością wpieprzać ZWŁOKI