Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nancy87

koniec rozmiaru 44 to ze mna??

Polecane posty

hej mam 21 i jestem gruba i musze z tym skonczyc obecnie waze 81 kg porazka !!!! kto sie przyłaczy?????

hej mam 21 i jestem gruba i musze z tym skonczyc obecnie waze 81 kg porazka !!!! kto sie przyłaczy?????

Gość anna75nrw
witam, mam wlasnie rozmiar 44 ,ale jestem na diecie miesnej--bialkowej, nie czuje glodu, to sie liczy ze nie jestem slaba na tej diecie..poszukaj w necie diety-miesne albo bialkowa, poczytaj moze to bedzie ci odpowiadalo, jak lubisz mieso... 23.06.2008 --89 kilo 02.07.2008--87kg. 04.07.2008--85 kg. moj cel-75 kg. marzenie do spelnienia--70 kg, mam 33 lata, 168cm. pozdrawiam glowa do gory uda ci sie , jak naprawde bardzo chcesz schudnac!!!POWODZENIE ZYCZE.:-)

Gość anna75nrw
witaj kasia , z tego co widze to ty nie masz co sie odchudzac,ale jak juz chcesz to,odchudzaj sie tylko zeby zle sie nie skonczylo...

Gość saska
Witam ,tez nosze rozmiar 44 jestem z Tobą -zaczęlam od 3 dni 1000kcal i zero chlebka i slodyczy zobaczymy jak będzie...............ile wytrzymam a TY jak się czujesz na swojej dietce?

Hej szukam jakiegoś topiku by ktoś mi pomógł w odchudzaniu! Można sie przyłączyć??

Gość anna75nrw
saska :-),sara812:-) witajcie dziewczyny, mamy jeden cel schudnac w koncu:-))) jestem juz na diecie 2 tydzien,nie mowie ze lekko jest,ale jakos idzie waga na dol:-))jem same miasko i 20-30gramow na dzien weglowodanow, prawie nie czuje juz glodu,z czego sie ciesze:-)) ale zjadlam sobie o 20,00 parowke z salta, wiem juz jest pora nocna nie powinnam,ale padalam z glodu, ,,mialam do wyboru chleb, ,wybralam kielbaske:-)lepsze zlo;-) zycze wszystkim i sobie tez wytrwalosci w diecie:-)))

Ciesze sie dziewczyny ze sie odezwalyscie razem latwiej no ja diete rozpoczynam od jutra bo dzis niedziela bylo piwko itd dla mnie najlepsza jest sb ale teraz jestem zbyt leniwa a 1000 ciezka trzeba dobrze zniej wyjsc wiec chyba ograniczam jedzenie zielona herbata i rower

:))) ja musze ograniczyc weglwowdany nie ma bata :)) ale i rower mysle pomoze a najwieszy problem bedzie z jedzeniem do 18 :) zakupilam wage elektroniczna dobrze wazy moja oszukiwalam mnie na 7 kg i wazylam niby 75 a tu porazka 81 i sprawdzilam u kumpeli bylo tyle samo i u cioci wrrrrrr ale ta waga dziala jestem zadowolona :)

Gość anna75nrw
nancy87 ;-))) cos ta nowa waga chyba tez popsuta ze tak wysoko pokazuje;-) ja sprawdzam co jakis czas wage czy dobrze pokazuje, dwie torebki cukru stawiam, i musi byc 2 kg.jak jest inaczej to znaczy ze cukier niedowazony,hahaah pozdrawiam serdecznie-milego dnia-bez obrzarstwa;-)

tak sprawdzalam wlasnie :) i bylo ok ale na szczescie ta waga jest ok :) hmmmm nom oby sie nie obzerac mam pieska :) wi;lczka malego z nim bede lazila na spacery :) nio i rower :)

Gość miss Big
moze ja sie przylacze?? juz schudlam 2 kg przez miesiac, troche wolno, ale zawsze to cos :) troszke mam problemow ze zdrowiem, ale moze jakos sobie poradze, musze i chce schudnac

spoko przylacz sie a ile wazysz jesli moge wiedziec ??? :) a jak masz dietke

Gość anna75nrw
sara812,ale serio nie badz na mnie zla,ale tobie nie dieta potrzebna, raczej dietetyk-psycholog, z czego ty chcesz sie odchudzac??ale jak juz tak bardzo chcesz to , nie mieszaj weglowodanow z bialkami miedzy posilkami przerwa 3-4 godziny, i gwarantuje ze schudniesz 100% ale mozesz byc za chuda, ja mialam kiedys 55kg. przy 168cm., i uwieraly mnie kosci na pupie...;-)))a raczki i nuszki mialm jak wykalaczki...czy to ladnie sama musisz wiedziec:-)) kobieta musi miec troche cialka, bo inaczej to wyglada jak wieszak, nawet panowie lubia kobiety jak maja cialo ,ok, nie za duzo tak jak ja, ale i tak ujdzie...moze jak dorosniesz zmienisz zdanie co do chudosci, od 30 roku zycia cialko same nachodzi...:-) TRZEBA BARDZIEJ DBAC BY NIE PRZYTYC... i ja tak robie:-))

Gość anna75nrw
miss Big,witaj podzielimy sie swoimi przezyciami co do naszych diet, jaka diete trzymasz , bo ja unikam weglowodanow 30gr.na dzien jem tylko bialko....a moze swoje wymiarki napisz, bedziemy bardziej w temacie jak wygladasz...pomozemy sobie schudnac:-)SAMA ROZMOWA JUZ MOBILIZUJE; I NA DUCHU PODTRZYMUJE:-)

anna75nrw-> wiesz może powadze to wygląda że jestem szczupła ale tak naprawdę to kawał ze mnie baby:( A szczególnie w pasie i barkach:( Ja jestem na 1 fazie SB już 4 dzień. Mam nadzieję że do końca wytrzymam. A na 1 fazie SB nie je się w ogóle węglowodanów..

a do mnie to nikt nie napisze :( ja waze 79 kg porazka ale coz treraz nie bede laczyc tych weglowodanow itd ehhh musze schudnac z 15 kg

ehh wiesz co sara jakbyc wazyla tyle co ja to bys sie przejela ja waze 19 kg wiecej od Ciebie i nie placze fakt chce schudnac a dla siebie a fakt faceci lubia takie wiem to sama po sobie

Gość miss Big
hej, ja stosuje diete MZ waze obecnie 75 :o wiec tez jestem gruba :o napisze wiecej pozniej :)

nancy87-> nie załamuj się!! Ja na początku roku ważyłam ponad 70 byłam jak wieloryb. do teraz schudłam ponad 10kg to jest wyczyn!! Walczę jeszcze o 8-10kg Wiem na pewno że jak będziesz wytrwała to ci sie to uda!!

jak ty przy 70 kg bylas jak wieloryb to ja jestem dla Ciebie sloniem pewnie watpie ze mi sie uda ja nigdy nie moglam schudnac bo kg nie lecialy ale dzieki za wsparcie jestem na tej diecie nie laczenia

Na pewno ci sie uda!! A jeśli nie to poszłabym na twoim miejscu do dietetyka:) Wierze w ciebie. A ile masz wzrostu?? ja ważyłam ponad 70

Gość anna75nrw
cziewczyny jak ja bede miala wasze wagi , to bede sie czula jak miss:-) dzis troche poszalalam zjadlam troche miesa z bulka jak mielone robilam,wiem ..weglowodany +bialko+ surowe mieso =,,tasiemiec,, ale widze poprawe dzis z ranka mialm na wadze 84,6kg. jak ja sie ciesze:-),(a bylo 89kg.) bede miala 75kg. a potem 70kg.;-))) mam 168cm.

ja mam 167 i waze 79 :) a dieteyka mam w dupie dam rade sama :) ehhh jestem zbyt niecierpiwa hehe