Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okockoxx

dlaczego dziewczynom nie można zaimponowac intelektem

Polecane posty

Gość okockoxx

uczciwością,przywoitością. One uwazaja takie postępowanie za śmieszne i staroświeckie

Gość jaki pan taki kram
Bo tak to jest, jak się zadajesz z blacharami :P

Gość albinoskaa...
Dla mnie podstawowym warunkiem jest wygląd jesli go nie spełniesz jestes skreślony:P

bo intelekt uczciwosc i przyzwoitosc to ze tak powiem podstawa :P to nie jest cos czym mozna zaimponowac, bo to jest warunek :P ;)

Gość snajpierka00
a mylisz sie i to bardzo. kobietom imponuje takie zachowanie, charakter. tylko razem z tym musi isc pewna przebojowosc, kobiety nie lubia bardzo uległych facetow, lubia uczciwych - tylko zeby z takiej uczciwosci nie wyladowali na smeitniku oddjac innym wszystko, przyzwoitosc tez jest wazna. chyba poznales dotychczas niewłasciwe dziewcyzny ;)

Gość gdbgbdgb
bo każdy facet który próbuje imponować intelektem, jest i tak na niższym poziomie od dziewczyny, pod tym względem

Gość okockoxx
Nie jestem moze zbyt przebojowy ale zawsze dziewczyny lubiły mnie i zwierzały się mi ze swoich problemów Ludzie mówią że jestem dobry chłopak tylko że nic z tego nie wynika.

Gość Ju......
Można zaimponować.:) tylko nie w taki sposób, że sie co chwile udowadnia kobiecie jaki ja jestem mądry, a Ty taka głupiutka przy mnie.:o

Gość chyba takkk
mnie impomuje intelekt, to pierwsza rzecz na jaka zwracam uwage podczas rozmowy a druga poczucie homoru te dwia rzeczy ida w parze!!!!!!!!!!!a poznaje samych roztrzepanców , ktorzy nie mysla powaznie o życiu

Gość Ju......
Andzej, to Ty???:D:D:D No skoro nic wynika, to niech wreszcie wyniknine. Kobietę trzeba poderwać przecież...:P

Gość easarr
Koleś nie żartuj bez dobrej fury i łysego łba nie masz szans oczywiście hipokrytki zaraz napiszą że liczy się charakter:D gówno prawda poczytaj te topiki i kopnietych w d.upę kobitkach

Gość okockoxx
jaki Andrzej??? Tomek jestem

Gość snajpierka00
okockoxx - no to nalezysz do tych facetów ktorzy od razu daja siebie - czyli sam sie podkladasz do zwierzania zalenia, twoje zachowanie od razu w umysle dziewczyny stawia ciebie tylko jako kolege. jezlei chcesz zdobyc dziewcyzne to musisz ja poderwac i nei bac sie zadziałac. flirtuj i podrywaj a nie wkrecasz dziewczyny w rozmowy przyjacielskie - w zwiazku dwoch ludzi moim zdaniem jest najpierw jest romans ,potem cos zaiskrzy, potem ludzie otwieraja sie i staja sie prawdziwymi przyjaciolmi, a potem sie zkaochuja...

Gość kazdy kiedyś umrze
z zaswiatów??

Gość SAE
spotkaj sie ze mną, a wtedy tym mi zaimponujesz heheheh

To czy ktoś jest inteligentny widać i mądrym dziewczynom to imponuje. Jeśli jednak facet próbuje rwać dziewczyny na intelekt, to zwykle wygląda na przemądrzałaego bufona, który zamiast rozmawiać bez przerwy si.ę popisuje znajomością spraw, które nikogo nie obchodzą. O tym, czy ktos jest przyzwoity i uczciwy też człowiek przekonuje się z czasem. To nie jest metoda na imponowanie. A swoją drogą w jaki sposób okazujesz to, że jesteś uczciwy i przyzwoity? Mówisz o tym? Mówić może każdy co mu slina na język przyniesie. Prawda wychodzi w praniu.

Gość najpierw musiałbyś
wybijać się ponad przeciętność intelektem. jeśli zaś nie masz czym imponować...

Gość właśnie a
Poczytaj wypowiedź Phii powyżej to najmądrzejsza wypowiedź i trafiająca w dziesiątkę dodam że prawdopodobnie próbujesz pokazywać swój intelekt (popisujesz się wiedzą? absolutny błąd), a tymczasem jeśli jesteś rzeczywiście inteligentny, to inteligencja obroni się sama, bo sama promieniuje jakoś tam. nie wolno na siłę pokazywać inteligencji aby zaimponować dziewczynie, bo będziesz źle odbierany (taki wymądrzający się bufon a nie inteligentny). Wystarczy być sobą, sympatycznym facetem okazującym swoje zainteresowanie dziewczynie, ona sama właściwie oceni twoją inteligencję IQ) i oceni też twoją inteligencję emocjonalną (IE). Co jestes warty to okaże się z czasem po bliższym poznaniu. I pamiętaj - nie masz napisu na czole że jesteś inteligentny, uczciwy i przyzwoity. To są wspaniałe wartości, każda dziewczyna takich szuka i docenia, ale na litość boską, tego doceniania nie da ci po pięciu minutach znajomości.

Gość kobiecie można zaimponować
murzyńskim przyrodzeniem

Gość gość
To co ja mam zrobić? Puste laski na mnie nie lecą bo nie jestem przystojny. Te mądrzejsze też nie. Nawet gdy są brzydkie też nie traktują mnie poważnie bo nie umiem im zaimponować intelignecją

Gość gość
...dlaczego dziewczynom nie można zaimponowac intelektem... x Bo najpierw trzeba go posiadać :P

Gość gość
A kto powiedział że trzeba czymkolwiek imponować? Starając sie zaimponować kobiecie w najlepszym wypadku tylko się jej zaimponuje. I tyle. Nie pokocha Cię z tego powodu. Ile to razy zaskakiwałem kobiety różnymi talentami, ile to komplementów sie od nich nasłuchałem, albo że jestem znany (tak sie składa że troche jestem rozpoznawalny) i do tej pory nie rozkochałem w sobie żadnej. O kulturze osobistej, inteligencji, uczciwości nie wspominam bo to faktycznie podstawa jeśli szuka sie kobiety. Tu chodzi o chęmię poprostu

Gość gość
Mój Boże celebryta na kafe!

Gość gość
Zadajesz się z takimi, którym możesz imponować kasą, sława i władzą i dziwisz się, że nie są zainteresowane uczciwością i mądrością? Zmień swoje priorytety co do kobiet to zmienią się kobiety i znajądą się doceniające przyzwoitość, mądrość i uczciwość y mężczyzn.

Gość gość
dla 99% kobiet liczy sie wyglad a ten 1% dla ktorych nie liczy sie wyglad to samotne matki i brzydkie :) A reszte jesli jestes inteligentny i dlaczego tak jest juz pewnie sobie wywnioskujesz :)

Gość gość
18:17 - pewnie jakiś youtuber:P

Gość gość
dziś Tak i do tego YouTubowy. Średniego sortu. Śmieję sie z tego ale faktem jest że zdażało mi sie trafić na dziewczyny które były tym odziwo podjarane.

Gość Macedniania
dziś Mietczyński? Czemu nie nagrywasz

Gość gość
Znam jednego gostka co nagrywana vlogi na YT. coś ponad 100tys subów ma wiec nie jakiś mało znany. Troche przemądrzały narcyz nie mogła bym z nim być. Aczkolwiek dziewczyne ma.