Gość Psedłonim Napisano Lipiec 7, 2008 A przedtem, Samico, zażyj trzysta krople waleriany na eterze i połóż się spać. Może sens ześle Ci ukojenie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polaola 0 Napisano Lipiec 7, 2008 "Palola, zapewniam Cię uroczyście, że Ty się łapiesz!" Psedłonim, ależ Ty już się przy mnie plączesz w zeznaniach, przyznaj, że to dlatego, ze jesteś pod dużym wrażeniem :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Psedłonim Napisano Lipiec 7, 2008 Cześć, p. Justynaaaaa? Już zwlokłaś się z betów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Psedłonim Napisano Lipiec 7, 2008 Jestem, Palola, pod Twoim ogromnym wrażeniem. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
retro 3 Napisano Lipiec 7, 2008 Justyna:) fotkę podarowałam najbardziej zaufanym osobom:) nie ma ich zbyt wiele... no ale są:) i na tym poprzestanę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piąte koło 0 Napisano Lipiec 7, 2008 no co Ty agiie jam mam krótkie palce odstające uszy i mały jestem :D same wady i ta największa Ryba :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Psedłonim Napisano Lipiec 7, 2008 Nie, Retro, nie poprzestaniesz. Przyjdzie taki czas, że swoje zdjęcie przyślesz na mój adres. Serce moje czuje, że nadejdzie taki dzień. Nie dzisiaj jeszcze, oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Retro a mi zaufasz? wymienimy sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
retro 3 Napisano Lipiec 7, 2008 złośliwa:) daj mi jeszcze troszkę czasu:) nie zakładałam że jeszcze komuś wyśle, ale skoro psedło czuje że tak będzie, to kto wie......:) nie podniecajcie się, nic na tej fotce wyjątkowego nie ma:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polaola 0 Napisano Lipiec 7, 2008 ja proponuje utworzyć otwartą i ogólnie dostępną foto galerie kafe wtedy to by dopiero nastąpił wybuch emocji, co tam te niby to sugerowane przez piąte koło i Psedłonima dzisiejsze poranno-poniedziałkowe gody, nie umywają się ... :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agiie 0 Napisano Lipiec 7, 2008 to ze nic wyjątkowego nie ma to wiadome, ale jednak kazdy chce widziec każdego, taka dziwna przypadłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doprawdy 0 Napisano Lipiec 7, 2008 \"jak gdyby zmiana zaszła nie tylko na głowie, ale i gdzies niżej.... Żenujące.\" Retro złóż pozew o molestowanie!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agiie 0 Napisano Lipiec 7, 2008 a ja skorpion więc mozesz być rybą:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
retro 3 Napisano Lipiec 7, 2008 Retro złóż pozew o molestowanie! doprawdy , -- w zasadzie mogłabym, zwłaszcza że jeden chwyt za dupe był... udaremniony , ale jednak. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agiie 0 Napisano Lipiec 7, 2008 ja też nie mam Tamari tak sobie tyko stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piąte koło 0 Napisano Lipiec 7, 2008 :D co Ci agiie natura rozum odbiera :D:D hormony spać nie dają ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Lipiec 7, 2008 jestem co prawda z doskoku ale widze wymiane fotek :D kto chce moją ?? może być z dedykacją- ale trzeba dopłacić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polaola 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Ike :-D jestem pierwsza? to znizka się nalezy :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agiie 0 Napisano Lipiec 7, 2008 a to niby dlaczego piatka, wkońcu chciałeś byc księciem:P;) moim:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doprawdy 0 Napisano Lipiec 7, 2008 "w zasadzie mogłabym, zwłaszcza że jeden chwyt za d**e był... udaremniony , ale jednak." autorytetem wśród współpracowników to ty sie wyraźnie nie cieszysz:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agiie 0 Napisano Lipiec 7, 2008 mnie to już pół kafe chyba widziało:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piąte koło 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Ike wystarczy w Twoją stopkę kliknąć :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Lipiec 7, 2008 oj tam- to nie to samo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
retro 3 Napisano Lipiec 7, 2008 "w zasadzie mogłabym, zwłaszcza że jeden chwyt za d**e był... udaremniony , ale jednak." autorytetem wśród współpracowników to ty sie wyraźnie nie cieszysz:/ hahaha, doprawdy....! zazdrość przez ciebie przemawia......:):):) autorytetem u współpracowników..! haha! dobre! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piąte koło 0 Napisano Lipiec 7, 2008 księżniczka mieszka za daleko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piąte koło 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Tamari smarkasz się ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
retro 3 Napisano Lipiec 7, 2008 ike ja chce twoją fotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Lipiec 7, 2008 ale z dedykacją???:D retro obiecuję że jak wyjadę na wakację to przesle ci prawdziwe nigdzie nie opublikowane fotki najświeższe i najgorętsze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
retro 3 Napisano Lipiec 7, 2008 z dedykacją :) i z Zołzaną:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Retro rozumiem:) Sama dopiero niedawno zaczełam wysyłać fote ma ją gdzieś z 16 osób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach