Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Siła zmian.

Polecane posty

przedtem nie marudziłeś że za daleko, a teraz coś zmyślasz.. pewnie już mnie nie chcesz.. masz tam kogoś:P

bez zołzanny -zozanna nie jedzie na wakacje

co retro? głupio ci nie?;) chociaż..może u was w firmie to normalne, ze kobietę się pod .upie maca...;)

złosliwa ty to pierdoła jesteś... byłam w Krakowie, trzeba sie było na kawę umówić....:)) teraz to nie wiem kiedy znowu będe.....

Moja przyjaciółka ma straszny problem ze swoim facetem. Jest indywidualistą i jak coś postanowi to nikt i nic nie ma na niego wpływu. Zawsze przystojny powstanowił, że nie będzie ulegał modzie i nie będzie ścinał włosów. Wygląda w tej fryzurze na strasznie zaniedbanego i cześkowato. Przyjaciółka nie wie co robić, bo stracił na niej z tymi włoskami na atrakcyjności i wygląda okropnie! Kiedy prosi, żeby poszedł do fryzjera to odpowiada na to: \"To moja sprawa i nie będę ulegał modzie. Chcę być jak sierściuch do momentu kiedy mi się nie znudzi:. Biedna nie wie co z nim zrobić i ja też nie mam pomysłu jak jes pomóc ;/

agiie 2000 km to duży problem wież mi jak bym tu kogoś miał to wież mi na kafie by mnie nie było

co retro? głupio ci nie? chociaż..może u was w firmie to normalne, ze kobietę się pod .upie maca... tak, U NAS W FIRMIE to normalne. macamy się wszyscy nawzajem, bez ograniczeń:)

MagnumMigdałowe-ale przecież tak na pawdę wiadomo jaki typ człowieka bierze się za partnera życiowego- wiadomo czy kobiet lubi zmieniać fryzury i czy facet nie lubi fryzjera albo nie uznaje trendów mody albo kogoś akceptujesz albo nie

piąte koło- wiara czyni cuda, dlatego wierze, że sobie w końcu kogoś znajdziesz:P

Mam sie prosić zeby ktoś sie ze mną spotkał??? ok, masz rację:) w takim razie jak będę to na pewno Cie zaproszę:) jak jeszcze będziemy miały jakiś kontakt, rzecz jasna...:)

retro teraz się nei dziwię, dlaczego popracy nie masz już ochoty na sex:D

Piąte, a Ty jak się domyślałam w naszym rodowitym UK przebywasz, czy tak? :-) Bo ja się tam niedługo na wycieczkę wybieram, wiec może weź to pod uwagę? ;-) ;-)

o widzisz polla ja też się tam wybieram calkiem niedługo- może zrobimy zlot uczuciowego w centrum naszej drugiej stolicy- londynu??

to pewnie masz kogoś tak samo daleko z kafe:P

Ike, ja bym chciała zahaczyć o Londyn, bo bardzo dawno byłam, ale bardziej zależałoby mi na jakichś bardziej wiejskich krajobrazach typu Kornwalia czy Szkocja... chociaż oczywiście to mogłabym załatwić juz po zlocie, wiec jak by co śmiało wciągaj mnie na listę! :classic_cool:

też jestem z akrakowem:P -- piątka to ja juz wszystko wiem, masz przyjaciela i dlatego :P

Nieeeee ,mój nick bedzie bardzo prosty i nie działający na nerwy. Oczywiście Ci których lubie bedą o nim wiedzieć,ale reszta nie:classic_cool: co ja bredze:O przecież mam nie wracać na kafe

nie gustuję w przyjaciołach serialu też nie lubiłem za to w przyjaciółkach :D i czytałem nawet czasem :D