Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość batwoman

najdziwniejsza rzecz jaką wam ukradziono?

Polecane posty

Gość scuba
psa:(((((((

Gość dżamalka
wentylki od auta, klamerki z balkonu, pompke do roweru ale rower zostawili :-D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mi też pieska ktoś ukradł ;/ ładny, fajny piesek, kundelek, z rękawiczkami i krawatem :( eh ludzie to mają tupet. pamiętnik, ale zdązyli przeczytać jedną stronę tylko. ale o jedną stronę za dużo. walkmena za 80 zł :P 15 zł. w groszówkach telefon taką cegłę :-o no w życiu bym takiego grata nie zajebala, ale za to był na abonament i mi wydzwonili 1000 zł ;/ od tamtej pory w życiu nie bede miec abonamentu a czym cos dziwnego to nie wiem, bo po tych przejsciach wszystkeigo pilnuje i nie pozwole by jakis złodziej się obławil moim kosztem. nienawidze takich skurwysynów

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a mojemu wujkowi jak kupil corce pelen kosz slodyczy i kazal go zaniesc poslancowi to poslaniec to zajebal ;/ kurrrrrwa dziecku slodycze zajebal chuuuj no dajta spokoj

Gość bo to byl poslaniec WSZELAKIEJ
SLODYCZY HEH

Gość ullineaa
a ja w liceum miałam na torbie przywieszkę "click here to see me naked" i ukradli mi ją:(

Gość tararabum
butle z gazem z balkonu na pierwszym pietrze. blok nie mial mieszkan na parterze tylko sklep. niezle sie musieli nagimnastykowac.

Gość julettaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mi portfel bez pieniędzy

Gość hiiirtot
"Chłopów" Reymonta z biblioteki. 2 tomy. W koszu miałam jeszcze portfel i komórkę.

Gość mama KIEROWCY
roslinkę doniczkową z klatki schodowej. Paskudną ...Na ch....olerę komu to? aha , i mocno używaną wycieraczkę spod drzwi

Gość Gufficzka
mnie ukradziono fotoalbum ze zdjeciami z lat szkolnych:( strata tym bardziej wieksza, ze wtedy dostalam je od kolezanki, ktora uwieczniala nasze super momenty i mi dala odbitki. Ukradziono mi moje figi suszace sie w lazience akademika.Podczas imprezy komus widocznie sie spodobaly. Mimo ze jestem ofiara kradziezy, to takze jestem i ..sprawca:P Nagminnie kradne szklanki o ciekawym ksztalcie z imprez.Mam juz niezla kolekcje:P

Mi ukradli poduszkę ortopedyczną w szpitalu  to nie śmieszne bo taka poduszka to minimum 250zł SHELL-poduszka-ortopedyczna.jpg ale na innej już nie umiem spać :(