Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość batwoman

najdziwniejsza rzecz jaką wam ukradziono?

Polecane posty

Gość anoooo......problem
mojemu narzeczonemu jak byl w wojsku zwineli majtki!! heh :))

Gość Alexxxxa
Mojej znajomej ukradli w pociągu reklamowkę ze zuzyta pieluszka, która miala zamiar wyrzucic po opuszczeniu pociągu. Ja za to ukradłam worek ze śmieciami w sklepie, bo strasznie była mi potrzebna reklamówka i dwie ryby. Rybacy przypłynęli wtedy z rybami, wszyscy wybierali do kupienia, zrobiło się zamieszanie i odpłynęli, a ja zostałam z dwoma rybami w ręce.

Gość a ja miałam taką sytuację
koleżanka w podstawówce swoje ćwiczenia włozyła do mojego plecaka, potem rozglosiła ze je zgubiła. ja je znalazłam u siebie i odniosłam nauczycielce. było oczywiscie na mnie, cała klasa włacznie z nauczycielką mnie osądziły, nauczycielka mnie zamknęła w kantorku wuefistów i przesłuchiwała, postraszyła nawe że juz nie zobaczę rodziców i że mnie zamkna w lochach:/ zostawiła mnie tam na całe popołudnie i moi rodzice zaczęli sie martwic, ze nie wracam do domu.. i rozpętała sie afera, rodzice przyszli do szkoły. opowiadali mi poem, ze nauczycielka sie coś migała, cos sciemniałą ze za kare zostałam na dodatkowe lekcje w koncu powiedziała ze po mnie pójdzie i ze mają na nią poczekać.ale moja mama poszła za nią i juz przez pół korytarza słyszała ze jestem gdzies zamknieta i ze ryczę.. i potem juz sprawy sie potoczyły szybko. była sprawa w sądzie, babka straciła pracę..

Gość super topik podnosimyy

Gość ja tutaj rzadze
malutkie czerwone drewienko z widoczna konsternacją spojrzało na adepta po czym mrówkojad i tak nie wyszedł na spod szafy w garniturze

musze sie przyznac ze wtedy tak naprawde to ja ukradlam te ćwiczenia na złosc koleżance -wredna kradła mi kanapki z musztardą ale nie mam żalu ze przeze mnie wyleciala nauczycielka a co!!1

o cholera!!! to mialo byc na topic ''do czego byscie sie nikomu nie przyznaly''

Gość WGOOREE

Gość podbijamy

Gość mi kiedys ukradli
konfitury z piwnicy i sanki:o

dziurawa piłke do kosza,1 buta,z balkonu krzesla i stolik,worek ze smieciami hahahah,pamietam jak nie chcialo mi sie wywalic ich to na balkon rzucilem i ktos sobie wział :D ,gitare bez strun, a moj brat kiedys byl napity i zapomnial zamknac garaz,samochod byl otwarty,ale rano stal caly,za to nie bylo roboczych brudnych ciuchów,pustych butelek po piwie i takiego gipsowego grasnala ozdobnego co w ogrodach stoja

mialam na balkonie lyzworolki i ktos odłamał kółka i je zostawił a zabral te buty :o

Gość czerwone
hela,moze ktos chcial sobie kozaki modne z nich zrobic :D 🖐️

Gość Aliskaaa
2 lata temu na basenie jakies mendy wyłamały zamek w mojej szafce i ukradły mi ciuchy łącznie z bielizną , buty i kanapki, musiałam dzwonic po rodziców zeby mi ciuch jakies przywiezli

A mi jakiś debil ukradł stare, porysowane i na dodatek strasznie wielkie okulary przeciwsłoneczne, które spadały mi z głowy jak nie założyłam przepaski... Niektóre chciwe hieny nawet na takie g*wno się połaszczą:-( Ale może to dobrze, że ktoś się na nie połaszczył bo nie chciało mi się kupować nowych no a teraz to już muszę:D Nienawidzę robić zakupów:-( Horror:-(

wielka donica z ogrodu wraz z kwiatkiem:D najlepsze że obok doniczki stał mój samochód z kluczykami w stacyjce - akurat zapomniałam tego dnia wyjąć, zwykle dokładnie zamykam.

Gość a nam kiedys brata
zawineli w wozku prawie,no notabene do kradziezy nie doszlo,bo zostali zlapani

pluszowa niemiecka krówka przypięta do plecaka.

Gość grado
mi zwineli skarpetki na basenie

Gość dobra kawa nie jest zła
u mnie kiedys ukradli druty ( te z prądem) z przed domu i 2 dni nie miałam prądu :O

Gość wieslawilwa
mojej ciotce z ogródka który ma za domem , ktoś powyrywał wszystkie warzywa z grządek, łacznie z korzeniami, także te które dopiero rosły , drzewka owocowe , takie malutkie też powyrywali może ktoś zrobił to ze złośliwości bo ciotka to dość upierdliwa kobitka jest:P

Gość jak to czasem bywa
kiedys zostawilam na ganku rozłożoną parasolkę, zeby wyschla, bo wczesniej padal deszcz...drzwi wejsciowe niekiedy same się otwierają, zatem zlodziej sobie wszedl i zapbral ją , przy okazji kwiaty w doniczkach, firankę i klamkę od drzwi próbowal wyrwać, bo byla nieco w złym stanie, ale sie mu nie udalo...

Gość Wczoraj był deszcz
kiedys mierzyłam buty w sklepie , trampki , w których przyszłam , zdjęlam i postawiłam obok fotela, gdzie siedziałam przeszłam sie kilka kroków w nowych butach ale byly za male, jakie było potem moje zdziwienie gdy okazało sie ze trampki zniknęły. Prosilam sprzedawczynie o pomoc ale nigdzie ich nie znalazłysmy. Widocznie pod moja nieuwage ktos je po prostu świsnal:) W sumie troche sie dziwie zlodziejowi ze stare, wyslużone trampole byly dla niego cenny łupem:)

Gość POOODNOSIMYY

Gość topic w goore