Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnosc o zmierzchu

szukam przyjaciol-mam dosc samotnosci

Polecane posty

ok, bede czekac :) grafitowa, nie do konca sie z tym moge zgodzic, bo sama bylam zawsze ta 3, ale nigdy "na szczescie" nie rozbilam zadnej przyjazni, po prostu chodzilysmy wszedzie we 3, a w lawce siedzialam sama :) w koncu ja doszlam :) jakies prawo musi byc :D

bo wyjątki zawsze się zdarzają - na szczęście! przecież ja nie mówię, że WSZYSTKIE kobiety są takie, jak opisywałam wyżej, wtedy przecież obrażałabym i Was i siebie.

to w sumie zalezy od ludzi... od prawdziwosci przyjazni... jak to mowia najlepszych przyjaciol poznajemy w biedzie...

Gość pure morning
ja teraz jestem ta jakby 3...chociaz juz nie do konca,bo chyba za stara na to sie zrobilam i sie tak nie przejmuje jak kiedys,ale to pozycja w kazdym razie dla tych,co zycie przegrali :P

w naszym wypadku tak wyszlo... pure dlaczego przegrana, w koncu w trojke weselej :)

Gość pure morning
carolima,ale u mnie to byla tak,ze dwie panny sie troche od siebie oddalily,ta jedna zaczela sie kumplowac ze mna,a tamta druga zaczela byc zazdrosna ...i wymyslila sobie,ze to ona bedzie moja "lepsza" kumpela i pokaze tamtej,ze ona tez potrafi..w kazdym razie to nie wyszlo i przez to porobilo sie miedzy nami wszystkimi troche spiec,w koncu zaczelam je z soba godzic i teraz jest juz ok,przyczym teraz one mnie olewaja nieco

jak sie slucha o babach to narmalnie odechciewa sie nia byc... zartuje... ale to wszystko takie pokrecone, jakies intrygi, zawisc, zazdrosc, konkurencja...

Gość pure morning
dlatego nie mam juz bliskich przyjaciolek...i tutaj siedze

Gość pure morning
carolima,ok,to ja Ci tam zostawie wiadomosc,trzymaj sie,do jutra :)

Gość pure morning
wszyscy juz poszli?grafitowa ,Ty tez>? to ja ide poczytac,trzymajcie sie :)

wystarczy ze kolezanka pozna chlopaka i wtedy juz po przyjazni, tak bylo przynajmniej w moim przypadku

Gość pure morning
monicca,a Ty chlopaka nie masz? to moze sobie spraw,troche Ci sie skurczy ta samotnosc :)

Gość pure morning
hmm ja aktualnie to jeszcze nie mam,ale mam nadzieje,ze to sie wkrotce zmieni,bo kandydat jest,tyle,ze musze czekac troche,zanim sie z nim zobacze...no z tym znalezieniem faktycznie trudna sprawa,ja mam na roku same laski,szkola pelna lasek tez...moze sprobuj przez net? mam 22,a Ty? :)

jestem jeszcze pure morning, mam tak samo jak Ty tez u mnie w szkole same laski, mam 20 lat

to widze ze u Ciebie sprawa przybiera pozytywny kierunek, gdzie poznalas tego kandydata?:)

Gość pure morning
ja wracam z lazienki wlasnie, w kierunku lozeczka podazam :) ok,jutro pogadamy :) papaap :)

Tez niedawno oglądałam Donnie\'go Darko - niezły i pokręcony trochę film Obejrzyjcie sobie może \"Evening\'\' - taki pozornie sielankowy film, coś w stylu \"Godzin\'\' (ich autor to chyba współautor scenariusza Wieczoru), a jak znacie coś podobnego do \"Godzin\'\' i możecie polecic, to polecajcie :) grafitowa - napisałaś coś, co ja powtarzam od pewnego czasu, że dorosłe dziewczyny a zachowują się jak dzieci z podstawówki :) Zastanawiałam się, czy właśnie szczera przyjaźń trójkowa istnieje, bo z mojego doświadczenia - nie, z czasem pojawia się asymetryczny rozkład sympatii i lojalności, manipulacje. Jedna znajoma przyznała mi sie kiedyś, że jak tylko zauwazyła, jak dwie pozostałe z ich trójki za bardzo się do siebie zbliżyły, to podjęła pewną grę, by je rozdzielić i stanąć w centrum) :o i mi się wydaje to typowe - zamiast rozmowy - gra pt. eliminacje konkurencji, zaleciało podstawówką i to wczesną

witajcie :) już po burzach u mnie, ale znowu duszno i parno jak cholera, źle się czuję w taką pogodę, wszystko mnie męczy. apoptigma - wiesz, ja to się zastanawiam nie, czy istnieje trójkowa przyjań, ale czy w ogóle istnieje przjaźń między kobietami. wcześniej o tym pisałam, później pure i carolima, że związki między kobietami są oparte na intrygach, zawiści, zazdrości, to gdzie tu możliwa przyjaźń? skoro tylko konkurencja... na pewno są wyjątki, ale jakoś trudno na nie trafić...

Chyba jedyna prawdziwa i idealna przyjaźń między kobietami w liczbie trzy i więcej jest między bohaterkami \'\'Sexu w wielkim mieście\'\' Nie wiem, czy to domena kobiet, by z powodu związków po cichu zrywac przyjaźń?? Faceci tez tak ze soba postepuja? Czy tylko moje koleżanki tak dawały i daja sobie zawrócic w głowie nowymi sytuacjami, że dla mnie na obecną chwilę, to jest juz standardowe zachowanie, za które im bardzo dziekuję. Szkoda gadać. A co do konkurecji - tez to zauwazyłam niestety i może cos w tym jest na szerszą skalę

mam pytanie do osób z Warszawy, potrzebuję informacji z pierwszej reki: czy praktycznie daleko jest od stacji warszawa centralna do Stodoły?? albo może lepiej ze wschodniej? i czy znacie jakąś dobrą stronę z rozkładem komunikacji miejskiej w warszawie? będe wdzięczna za info