Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowana.

studia nie dostalamm sie

Polecane posty

Gość guzikprawda
zryte wakacje??? nie przejmuj sie poprzedniczko :) ja w liceum nie zdalam 2 razy, bylam pioniewierana przez nauczycieli, a teraz jestem po 2 kierunkach na uczelni panstwowej w Kraku. Przez to, ze nie zdalam w liceum to dzieki temu poznalam mojego ukochanego.Nie wiesz, czy wlasnie to, ze sie nie dostalas nie jest jakims plusem w twoim zyciu. Bo moze sie okazac, ze w kolejnym naborze, lub na innym kierunku poznasz milosc swego zycia, czego ci z calego serca zycze.

Gość miśka007
onaona.. nie przejmuj się.. skladajac papiery do skzol i slysząc wciaz ze co 5-ty maturzysta oblał mało nie uleciałam do góry marzac o sowjej karierze.. jednak gdy po UWr i UW wysietliło mi sie "Nie ozstała Pani przyjęta.." mocno spadłam z tych marzeń.. matura nie poszła mi źle: polski 86% post, wos 56% rozsz, gegra 58% rozsz, angol 78% rozsz.. ale to jednak za malo by dostac sie tam gdzie chciałam.. jeszcze mam szanse 21 ogolszenie na UWM gdzie zlozylam na 2kierunki i 25 na AON'ie tez na 2 kier.. ale tlyko 60 miejsc wiec tez szanse nikłe.. ale jakoś damy radę :):)

Gość Vania
a ja właśnie dowiedziłam się że mi zabrakło 1 punkta na prawo;(

Gość miśka007
Vania.. 1ptk? na pewno w drugim podejściu sie załpiesz ;) i nie ma co do tego watpliwości..

Gość Vania
ale dostałam się na europeistykę i nie wiem co wybrać

ja tez sie dzisiaj załamałam...:( moje marzenia o studiach psychologicznych właśnie legły w gruzach....nie dostałam sie ani na UG ani do Bydgoszczy.....mam nadzieje że chociaz na resocjalizacje w Olsztynie mnie przyjmą....

Gość uuuuuuuuupppppppp

Gość szczypa166
Ja nie dosatałam sie ani na KUL ani na UMCS ani do Rzeszowa ( włąśnie dzisiaj się dowiedziałam ) - jestem załamana, moi znajomi juz się podostawali, a ja co ? Składałam dokumenty m.in na KUL na prawo napisałam juz odwołanie itd. , ale chciałabytm się dowiedzieć czy mogłabym startować na Kul ale na inny kierunek ( mowa oczywiscie o studiach stacjonarnych ) np: na jakąś filologię czy coś takiego? Powiedzcie mi czy to jest możliwe? Czy mozna sie tylko dostać na kierunek, na który rejestrowano sie w internecie? Proszę o pomoc. Pozdrawiam

Gość Vania
Są miejsca na Kul-u na filologii klasycznej a liczyłaś sobie punkty ?

Gość szczypa166
wiesz specjalnie nie wiem jak to sie robi... miałam 80% z pisemnej rozszerzonej i 90% z ustnej podstawowej... a czy na klasycznej nie trzeba łaciny?

Gość szczypa166
te wyniki to oczywiscie z jezyka ang. wogóle nie wiem gdzie moge sie dostac jeszcze na dziene studia. mysle z enie miałam złych wyników z matury z ang., ale niestety sa lepsi...

Gość Vania
jak to możliwe że się nie dostałaś ? podaj dokładnie to ci oblicze

Gość Vania
z greką są przyjmowani w pierwszej kolejności a skoro są wolne miesjca...

Gość szczypa166
no to tak z pisemnej 40/50 poziom rozszerz, z ustnej 18/20 poziom podstawowy.

Gość Vania
6986015 wejdz na gg jak mozesz ok to ci powiem dokładnie

Gość kama8989
hej, ja sie zarejestrowalam na europeistyke zaoczna na KUL bo tylko to mi chyba juz zostalo w ogole nie mam nadziei na dzienne:( ale nie wiem co teraz oni przysla jakies powiadomienie czy cos jesli sie dostalam???prosze jak ktos wie odpiszcie

na początku Ci na stronce napisza bez wzgledu na decyzje ze sie dostalas albo i nie a potem to listownie przysylaja i tez wtedy niezaleznie od wynikow :) ja sie na KUL nie dostalam ale teraz jestem bardzo zadowolona bo bede studiowac europeistyke na Polibudzie w dużżżżym miescie i to bezplatnie nie wiecie ile dalo otuchy mi to forum dziekuje :*

Gość ika787
co mam dalej robic jesli nie dostalam sie na studia a na zaoczne mnie nie stac.... a watpie czy mnie do pracy przyjma po maturze bo przewaznie szukac po studiach.... beznadzieja a starzy krzycza tylko...

Gość Malaaaaaaaaaaa_Miiiiiiiiiiii
a na jaki kierunek chcialas sie dostac?

Gość *Rozczarowana*
Ja też po maturze nie dostałam się na wymarzone studia,zabrakło mi 2 punktów. Poszłam na prywatną uczelnię na kierunek,który mnie wczesniej w ogóle nie pociągał,żeby tylko nie siedzieć w domu.Tak się złożyło,że zrobiłam licencjat,a teraz jestem jeszcze na innym kierunku na studiach magisterskich.Wszystko się dobrze ułożyło i jestem naprawdę bardzo zadowolona:)Będę mieć 2 zawody,nie straciłam żadnego roku:D

Gość Vania
ika787 jeżeli nie dostniesz się za 2 lub 3 naborem to jedynym wyjściem jest jakieś studium. Pouczysz się rok poprawisz maturę i dostniesz się na studia. NIe co się załamywać tylko działać.

Gość ika787
na stosunki miedzynarodowe ale chcialam isc na gospodarke przestrzenna...

Gość megggi
nie rozumiem co chcecie od KULu?? "nie dostałam się nawet na pieprzony kul". ja dostałam się na KUL i UMCS, rzekomo lepszy i wybrałam KUL. nie mówcie że są lepsze uczelnie od KULu dopóki samego tego nie doświadczycie. bez sensu jest powtarzać to co ktoś inny powiedział, np. że na KULu jest banalnie itp ..

Gość zanetka888 sz-wa
Witam. Ja już 2 rok składam papierki i się znowu nie dostałam. W 1 rok (tylko na 1 nabór) składałam na pedagogikę medialną i inf. ale na jedno miejsce było 5 os. a mi maturka nie poszła tak jak chciałam! W tym roku składałam tylko na 2 nabór -myślałam , że będzie na tym 2 naborze łatwiej ...a tu co -lipka. Nie chcę składać papierków na coś innego tylko jedynie na psychologię lub na pedagogikę MiF bo tylko to mnie interesuję , nie będę studiowała czegoś czego nie lubię dlatego na nic więcej nie złożyłam ... Trudno.. złożę za rok , jak już się za rok nie dostanę to idę na zaoczne(tam to się każdy dostanie) mimo tego że to naprawdę kosztuję. PS: (...albo kopnę ich w pupe i Pa!;p)