Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowana.

studia nie dostalamm sie

Polecane posty

zmienilam nik, bo dolowac juz nie mozna o tak poznej porze bo glupie sny. Trzeba sie odwolywac trudno, moze jakis paciorek zmowic, bo kul to w koncu z paciorkami zwiazane. Ale jaka chamowa, z tym giertychem teraz mnie naszlo zdnerwowanie, bo co studiuja mimo ze nie zdali a my zdalismy i o. Taki peszek mały.

ja tez tak miałam na początku związku, myslałam, że ten zwiazek z góry jest stracony, ale spróbowałam i po kilku miesiącach wszystko uległo poprawie i teraz nie wyobrazam sobie zycia bez niego ;) bedzie dobrze ;)))

Gość onaona123
to super tylko ze mój problem polega na tym ze kurde nie moge sie do konca okreslic nie wiem jakies chore jazdy mam z tym :(

Gość ojojjj
koleżanka ze szczęśliwego zwiazku odpisała prawdopodobnie do onaona123 ;) A właściwie pewnie do mało sprytnego podszywu ;)

onaona123 dobra a czy mozecie mi odpowiedziec dlaczego nie wiem czy kogos kocham az mi sie wydaje ze tak a raz mysle ze to tylko przyjazn kurde juz sama nie wiem odpowiedzialam na to :P chyba, ze to podszyw :P chcialam byc zyczliwa :P

Gość ojojjj
A zresztą... nie wypowiadam się poco kto się wypowiada xD przepraszam jak coś zle zrozumiałam ;) już zmęczona trochę jestem xD

Gość onaona123
to nie podszyw to moj umysl szwankuje .. dobra nie bede sie dolowac w tym temacie

Gość onaona123
ostatnio czesto nachodzi mnie ta mysl a zwllaszcza w nocy mam tylko nadzieje ze jakos mi sie to zycie pouklada i bede studentka aha kurde zapomnialam wam powiedziec ze mnie jeszcze czeka jedna bitwa ... o akademi k

Gość ojojjj
Aaaa jakby nie było to ja już mówię dobranoc ;) Nie dołujcie się dziewczyny! ;] Jutro rano wstaniemy i zobaczymy świat w nowych, jaskrawych, pozytywnych barwach xD Nie wiem jak Wy, ale ja tam będę pisała odwołania do skutku :> Niech pożałują mendy, które nie chciały mnie przyjąć z pierwszego naboru xD Tym pozytywnym akcentem kończę! ;) Paaaa :*:*

a ja tam kicham na to :D nie chcieli mnie to nie, nie wiedzą, kogo stracili :P :D ja się łudze, ze w katowicach mi poszło lepiej, albo w bielsku... bo nia ma to jak studia dziennie, samodzielnosc i te sprawy :)

Gość onaona123
jakos damy rade :) dobra zbieram sie kolorowych snów dziołszki trzymajcie sie:*:*:*

onaona123: mnie sie tez NIC nie uklada, myslalam ze te studia chociaz... ehhh o akademikk sie nie martw, poza tym jak sie nie dostaniesz to za porownywalna cene mozna wynajac pokoik jak cos pomoge znalezc :) ojojjj: Spij slodko, ja tez odwolywac sie bede so skutku nie mam wyjscia- nigdzie nie nie przyjeli, ale jak przyjma to nie pozaluja :P aramanda: oczywiscie studia dzienne, raczej wizja: studentka zaradna piekna haha :) samodzielna, to taki maly wytwor naszych mżonek

to i ja lece, jak cos to zapisze w zakladkach ten topik, mam nadzieje ze jakos sie to pouklada mimo ze rewelacjie na dzien dzisiejszy sie nie zanoszą... Milych snow dziewuszki jak cos to 8745649 z mila checia jeszcze popisze z wami ;* caluje i dzieki ze przetrwalam z wami ten kryzysik

Ja nie uwazam sie ani za zaradna ani za piekna, wiec moze bym sie chcoiaz usamodzielnila :D Słodkich snów ;) :*

Gość wfwedfnin
nie wiem jak ci sie udalo nie dostac, chyba ledwo co zdałas mature? BO wsrod moich znajomych byly naparwde mierne wyniki i wszyscy sie na kul dostali , i na medyczna :O :O:O:O igolnie matura kiepsko wypadła wtym roku na przyszlosc skladaj na kierunek awaryjny , gdzie jest malo chetnych....

ale po co składac na kierunek, którym się ktos nie interesuje tylko dlatego, zeby GDZIEŚ się dostac? bez sensu wedlug mnie :)

Gość też nie możesz napisac
armanda- przepraszam, jeśli już to pisałaś, ale mam pytanie- pisałas rozszerzony polski? :)

pisalam, ze nie pislaam rozszerzonego i wlasnie teraz tego bardzo żaluje, ze glupia łudziłam sie, ze dostane sie na filologie z podstawa :D tyle dobrze, ze zlozylam jeszcze na dwa inne kierunki, ale tez oblegane :/

Gość też nie możesz napisac
ok sorry ;) jeśli się teraz nie dostaniesz do Katowic, to jest jednak szansa, że dostaniesz się z listy rezerwowej... choc nie wiem czy w ogóle będą Cię brali pod uwagę :( jak ja zdawałam dwa klata temu, yo konieczna była albo historia albo rozszerzony polski (albo to i to :P) tzn. polski podstawowy + historia lub polski rozszerzony (tylko :P) ale jak jest teraz, to nie wiem... choc skoro składałaś papiery, to pewno wiesz, że jakaś szansa jest ;) pozdrawim :)

właściwie to nie za bardzo chce do katowic, bo jakos tak wolalabym blizej ;) ale dzieki za informacje :) teraz bodajze jest polski, jezyk obcy i dodatkowo historia (ale nie trzeba, chcoiaz na pewno by sie przydala ;/ ale teraz czasu nie cofne :) )

Gość BARBÓRKA12
PROSZĘ O POMOC W NAPISNIU ODWOŁANIA NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ. JEST TO PROBLEM MOJEJ CÓRKI, KTÓRA BARDZO CHCE TAM SIĘ DOSTAĆ,. NIESTETY TYLKO JEST W REZERWIE, TYLE OSÓB JEST NA 1 MIEJSCE.DO KOGO PISZEMY TAKIE ODWOŁANIE (KOGO PISZEMY W NAGŁÓWKU). CO JEST ZAWARTE W TYM PIŚMIE. MOŻE KTOŚ JUŻ TAKIE ODWOŁANIE PISAŁ. BARBARA

po lewej stronie na gorze imie nazwisko pesel numer telefonu. nizej po prawej stronie \"UCZELNIANA KOMISJA REKRUTACYJNA np.akademii medycznej\" adres uczelni i dalej piszesz w zwiazku z nierzyjeciem na studia uprzejmie prosze o rozpatrzenie mojego odwolania w zwiazku z podjeciem nauki na kierunku....I dalej piszesz ze naula na waszej uczelni jest moim marzeniem czy cos takiego, ozesz dopisac ze znajduje sie na lisci rezerwowej i prosisz o przyjecie takze w ramach miejsc zwolnionych przez kandydatow rezyniujacy. na dole po prawej data podpis czytelny

Gość zalamana totalnie...
tez sie nie dostalam, napisalam rozszerzona mature z chemii i biologii na 70% i w moim miescie nie dostalam sie na medycyne, ale myslalam, ze chociaz na fizjoterapie sie uda - niestety 250 chetnych na 30miejsc, jestem zalamana, czuje sie jak smiec, zero i uwazam za najwieksza idiotke - ktora nie powinna zasmiecac tego swiata, na platne studia mnie nie stac, a jak pojde na zaoczne i do pracy to zarobie 1000zl i nie dam rady oplacic z tego studiow i sie utrzymac, nie chce mi sie zyc, zawsze swietnie sobie radzilam, elitarne liceum... jestem w tak zlym stanie, ze zastanawiam sie, czy z soba nie skonczyc, wstyd mi za siebie

Według mnie to troche bez sensu... Nie dostałam się to sie nie dostałam, byli lepsi i tyle, a jak beda wolne miejsca to mi dadza znać. Musi być sprawiedliwie :). Odwołanie, z tego co mi wiadomo, pisze się wtedy, kiedy zostały naruszone wczesniej określone warunki rekrutacji na studia....

Moja znajoma (rok temu zdawała maturę) nie dostała się na farmację, dlatego poszła na studium zwiazane z ową farmacją, a w tym roku bedzie zdawać ponownie maturę :) Według mnie to dobre rozwiazanie, zawsze lepiej coś robić niz siedziec w domu :)

moja drga czuje to samo co Ty uwierz. to ja zaczelam ten watek wczoraj bo nie wiedzialam co robic, przyjeaciele pocieszali bedzie dobrze, rodzina udawala obrazonych -jakgdyby to byla moja wina, ja mature napisalam nawet ok-biorac pod uwage ilosc tych ktorzy oblali, i nie dostalam sie nigdzie, tak samo zawsze chodzilam do dobrych szkol wiec myslalam ze jakos to bedzie--- tym czasem jak sie okazalo jest o wiele osob madrzejszych ode mnie a ja nie jestem nawet wsroc przecietnych (639 na liscie) :)