Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamakama

co myslicie o tym rysunku? ocencie

Polecane posty

przypomnialo mi sie jak na egzaminie siedzialam koło takiego goscia z kosmosu :D Najpierw wyciagnał wór ołówków zwykłych. Potem mocował się z taką temperówką na korbkę (coś jak maszynka do mięsa przymocowywana do blatu biurka) Większość ludzi juz miała wtedy wstępny rys tematu. Jak zaczał rysować............ co chwila sie z ta temperówka bawił :D:D:D Myslałam,ze padnę ze śmiechu :) Taki egzemplarz był.

Mistrzu-ale automatów sie też kupuje wiecej niz jeden. Teraz tanie sa jak barszcz. Nie,zebym miała cos naprzeciwko zwykłym ołówkom :)

Gość Pianisttttka
W KONCU jakis fajny, konstruktywny topik na Kafe!!!!!!!!!!!!!! Jestem bardzo szczesliwa :-) Autorko---Bardzo fajnie, ze radzisz sie innych i ze nie oburzasz sie na slowa krytyki. Pamietaj, ze krytyka dotyczy tylko Twojego rysunku, a nie Ciebie, bo zapowiadasz sie bardzo dobrze, a krytyka moze Ci jedynie pomoc :-) Glowa do gory ;-) nie zniechecaj sie. Pamietaj, ze zeby do czegos dojsc potrzebne jest 10% talentu, a reszta to ciezka praca, praca, praca :-)

Gość kamakama
mistrzu cietej riposty dziekuje fajnie ze mi napisales co i jak aha ja jestem praworeczna

Gość kamakama
a i te rysunki tez bym prosila przydadza mi sie napewno moj mail to kamawa@o2.pl

Gość kmmmm
kamakama -podrzuć jeszcze jakieś swoje prace,jak masz

Jak jestes praworęczna to dam Ci radę: zakładaj sobie że światło pada z lewej strony-wtedy ciemniejsze kolory będziesz mieć po prawej stronie i będzie Ci łatwiej rysować:) Ćwicz Cwicz Ćwicz minimum 4 godziny dziennie!!!

Gość kmmmm
Mistrzu,fajny z Ciebie gość