Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula86

Oczekujace dziecka i braku -JEST KTOS TAKI?

Polecane posty

Achaja to fajnie, przynajmniej nie będzie tutaj aż tak pusto ;) Ja mam jutro urlop ale na pewno nie będę miała czasu zaglądnąć na kafe ani na chwilkę.

witam dziewczyny dzwoniłam wczoraj do mojej gin i powiedziala że mam się nie martwić bo zmieściłam się w normie tzn obciażenie 50g gkukozy jest do 140 a nie jak mi na moich wynikach napisali laboratorium do którego chodze poprostu ma takie normy i dletego mi napisali poziom wysoki tak więc troche mnie uspokoiła wizyte u gin mam w poniedziałek 9 marca każe już nie długo Fretka podziwiam cie tak zorganizowana przy moim mężu to jest niemożliwe choćbym niewiem jak planowała to i tak przeważnie z moich planów nici bo jak coś moje kochanie potrzebuje to niestety zawsze priorytet a w domu mi się nie ma kiedy nudziść siedzę na l-4 już od 7 tc i czasami mam wrazenie że na nic nie mam czasu

Sylwiu ja nie mam czasu sie nudzić w domu mam więcej pracy i załatwiania niż w pracy bo z mężem prowadzimy zakład a po za tym w pracy niestety nie dałabym rady ponieważ pracuje w kuchni a niestety gary do lekkich nie należą

Oj Nicola wiem co to znaczy praca w kuchni. Z zawodu jestem kucharzem i technikiem żywienia więc parę lat przepracowałam na kuchni i dorobiłam się cholernych buli pleców :(

sylwiu to mamy takie samo wykrztałcenie a ja pracuje w kuchni szkolnej 10 lat od 4 bylam sama tak więc troche pracy miałam

Stołówki szkolne są jeszcze do zniesienia ale jakieś restauracje czy knajpy gdzie jest dużo ludzi i do tego jedzenie na wynos to przekleństwo :( Zresztą ja zawsze uważałam, że do kuchni najlepsi są faceci, wystarczy popatrzeć na najlepsze restauracje czy hotele tam zawsze szefami kuchni jest facet :) Pomimo, że wszyscy mi mówią, że jestem bardzo dobra w tym co robię to nie wiem ile by mi musieli zapłacić żebym skusiła się na pracę w kuchni ;) no chyba, że byłaby to moja restauracja :D

Teraz mam pracę siedzącą przy komputerze. Typowa praca biurowa :) Tak się złożyło, że jestem asystentką własnego męża, ale to nie jest nasza firma.

mnie ta praca odpowiada miałam praktyki w restałracji także wiem co to znaczy a teraz jestem szefowa sama dla siebie także spoko co prawda zarabiam nie dużo ale przynajmniej pracowałam 7-15 bez nad godzin i sobót i niedziel

no to powiedzmy że teraz też mam taką prace bo ja znow też zajmuje sie papierami firmy ale naszej a po za tym dostarczam materiały mojemu meżowi do pracy

narazie uciekam gotowac obiad może jeszcze póznij wpadne na kafe pa pa

Wy dziewczyny kucharki ? To się bardzo dobrze składa, bo nie mam pomysłu na obiad ;) pomóżcie :D Sylvia - jak Tobie przy takim zawodzie udało się utrzymać taką figurę ?

Z tym obiadem to oczywiście żarcik, ale ogólnie lubię wypróbowywać nowe przepisy i troszke pooeksperymentowac w kuchni, choc nie zawsze te eksperymenty są udane :o

Achaja po prostu mam już taką budowę i dobra przemianę materii, chociaż jem bardzo dużo nawet jak nie byłam w ciąży. Pewnie to też trochę zasługa genów bo u mnie w rodzinie to raczej same szczupłe osoby. Moja babcia po 5 ciążach ważyła 48 kg :)

czesc dziewczynki:) Przepraszam ze sie dopiero teraz odzywam ale mam dzisiaj dzien!!! Od rana ciekawy. Jak wstalam to pedem do dentysty z starszym sykiem na wyrwanie 2 zebow,ale tutaj dzieciom dawaja taki lek ze on teraz nic nie pamieta co sie dzialo. Potem dluga droga ze samochodem-musielismy odebrac opony i takie tam i teraz dopiero jestem choc z doskoku bo znow pichce obiad;) A teraz odpowiadam na pytanie,moj starszy syn ma 6 lat a mlodszy 3 takze roznica bedzie wyliczona co 3 lata jak sie wszystko uda:) Nikola bardzo sie ciesze ze masz dobre wyniki-to jest najwazneijsze. Pozdrawiam was dziewczyny bardzo serdecznie:)

witam:) widze ze juz oficjalnie tebelka urosla:))generalnie ten topik przynosi szczescie:)) moja siostra dalej nie urodzila....maly pewnie sie obrazil na nas i nie chce wyjsc:)) u mnie kiszka....zwolnienia u meza w zakladzie,wiec siedzi w domu na L4....oszalec mozna:))zaburza mi tryb dnia ze nawet nie mam kiedy do kompa usiasc bo caly dzien okupuje go. a no i podtrzymujemy niestaranie sie...a nawet uwazamy bo teraz jest cienko z kasa i widokami na inna prace

czesc dziewczyny:) Kurcze ale mi te mierzenie psuje dzien od samego rana!!! Juz dzis liczylam na jakis maly skok w gore,a tu oczywiscie 36,6 nie mam juz slow;) Tak bym juz chciala miec nadzieje:) Milej pracy wam zycze i milego dnia:)

Hej dziewczyny Jak to dobrze, że dzisiaj już piątek, bo w końcu się wyśpię jutro. Dosłownie nie moge rano się zwlec z łóżka chociaz staram się chodzić spac nie pozniej niz o 23, a o 6 wstaje. Do tego wczoraj cos mnie kłuło w brzuchu, jakbym jakis skurczy dostała....nie mogłam sie wyprostować, ale pochodziłam i mi przeszło. Powiem wam że zaczyna mi się już robić ciężko...nie wiem co to bedzie za 2 -3 miesiące... Fretka, to chyba jeszcze za wczesnie bo masz 17 dni do @- z tego co widze w tabelce....to teraz sie mocno staraj:D

czesc Loona:) Tylko ze ja juz podalam termin @ opozniony o 2 dni, bo z jej teramonem to czasem ciezko jest:( Wkurza mnie to jak nie wiem!!! Jestem juz po 2 dzieciach a ciagle mam cyrki!!! Ale jestem zla!!!!!! Chyba jak bede miala menopauze to bedzie ok :P A co do klucia w brzuchu,dole,to nie jest to nic zlego,tam sie wszystko szykuje do porodu i czasem tak boli-ja mialam takie cos przy obydwoch:) Ale jakby ci sie to nasilalo to skocz na pogotowie i cie zbadaja i bedziesz bezpiecziejsza:)

Fretka, nie obawiam się żeby było cos nie tak bo byłam u lekarza przed wczoraj i mnie badała i mówiła ze wszystko jest w porządku. Tak myslałam że te kłucia to przygotowania macicy do porodu....ehhh ten poród, gdyby to można było przeskoczyć..... Fretka to moze na dniach tempka skoczy, według mnie powinna jutro lub pojutrze:) Bądź dobrej myśli :)

Cześć dziewczyny 🖐️ Widzę, że słowotwórstwo kwitnie :P teramonem - hihihi fretka - trochę cierpliwości, nasz oraganizm to nie maszyna, staraj się i bądź dobrej myśli :)

Oj achaja -staram sie byc staram:) Ale naleze do osob bardzo niecierpliwych:P Zawsze jak mam na cos czekac-tragednia A to ze organizm nie maszyna juz sie nie raz o tym przekonalam. Zycze wam dziewczyny milego dnia,a ja sie biore za porzadki,takie konkretne jak co piatek;) Taze uciekam,zerkne tu napewno,ale pozniej:) Ten topik uzaleznia:P

No właśnie widać, że uzależnia - od 9 nikt nie zajrzał :P W końcu nadrobiłam zaległości i wyczyściłam parę spraw na czas urlopu, resztą pomartwię się jak wrócę ;)

hehehehehehehehe własnie weszłam żeby to samo napisac:P ale poważnie dzisiaj miałam wyjątkowo duzo pracy:) Na szczęscie bo przynajmniej szybko mi dzień zleciał i za 45 minut do domu:) I weekend!!!! Taże dziewczyny jakby już mi sie dzisiaj nie udało wejść do zycze Wam udanego weekendu a Tobie Fretka owocnego weekendu:D