Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia laka z guzikiem

kto spiewał kiedys zuzia lalka nie duza? fasolki ,ale imię dziewczyny?

Polecane posty

Gość a.jablczynska
a.jablczynska

Gość ndbc
MNie sie wydaje ,że Natalia Kukulska

Strona A 1) Fasola /Krzysztof Marzec i Fasolki/ 2) Zuzia - Lalka Nieduża /Natalka Kaim/ 3) Zielone Ufoludki /Kama Kowalewska/ 4) A to Jeż! /Ania i Kasia Kozłowskie/ 5) Ogórek Wąsaty /Natalka Kaim/ 6) Kocur Bury /Jarek Bułka i Fasolki/ 7) Mam Fryzurę na "cebulę" /Małgosia Trybuła/ 8) Dylu-Dylu W Country Stylu /Robert Gołaszewski i Fasolki/ Strona B 9) Moja Fantazja /Kama i Maja Kowalewskie Fasolki/ 10) A Ja Rosnę! /Kasia Mazurek Fasolki/ 11) Zając Poziomka /Stefan Pułtorak i Fasolki/ 12) Domowa Piosenka /Jarek Bułka/ 13) Myj Zęby /Karolina Bernacka/ 14) Mydło Lubi Zabawę /Jarek Bułka/ 15) Pchełki /Dominika Staniewicz/ 16) Wiosenny Rock /Robert Gołaszewski i Fasolki/ 17) Poczytaj Mi Tato, Poczytaj Mi Mamo /Bogusia Sokołowska/ słowa - Ewa Chotomska (6,9,12-14,16,17) Andrzej M. Grabowski (1,11) D. Gellner (2,4,5,7,10) A. Rżysko-Jamrozik (3) W. Chotomska (8) M. Ferdak (15) muzyka - Krzysztof Marzec (1,11-14,16,17) K. Kwiatkowska (2) S. Kowalewski (3,9) J. Kukulski (5) T. Niewiarowska (6) Adam Skorupka (4,7,8,10) J. Zwoźniak (15) Zespół Instrumentalny pod kierownictwem: KRZYSZTOFA MARCA (1,11-14,16,17) Adama Skorupki (4,7,8,10) S. Kowalewskiego (3,9) J. Kukulskiego (5) Henryka Albera (15) projekt graficzny - W. Wiedeński Zespół dziecięcy "Fasolki" przy WOK, MDK im. Władysława Broniewskiego przy ŁAzienkowskiej i TVP Nagrania Polskiego Radia (2,5,9) i Telewizji Polskie Nagrania 1988

Gość a.jablczynska
zuzia lalka nieduza......plaszczyk za krotki,zbyt duze butki...fartuch ,bialy z kieszonka, w kieszonce slonko................lecz kocham ja najbardziej:)

Gość stara torba
a ja myslalam zawsze, za fantazje to chlopak spiewal i si pokochiwalam 😭

Kama Kowalewska (ur. 17 października 1976 w Łodzi), polska aktorka. W filmie zadebiutowała jako trzynastolatka, rolą w "300 mil do nieba". Wcześniej, piosenkarka dziecięca; wykonawczyni piosenek (i bohaterka teledysków do nich) "Zielone ufoludki" i "Moja fantazja" (wraz z siostrą Mają), wielokrotnie emitowanych w programach telewizyjnych i radiowych dla dzieci, takich jak Fasola, Tik-Tak, czy Radio dzieciom, których również była bohaterką. W roku 1999 ukończyła wydział aktorski PWSFTviT w Łodzi. Od tegoż też roku, aktorka Teatru im. Wojciecha Bogusławskiego w Kaliszu. Na deskach teatralnych zadebiutowała rok wcześniej. Prywatnie, córka Sławomira Kowalewskiego - basisty Trubadurów. W wolnych chwilach komponuje muzykę filmową. Ma dwoje dzieci - Maksa (ur. 2004) i Marysię (ur. 16.02.2007). Spis treści 1 Role 1.1 Film 1.2 Teatr 1.3 Inne 2 Linki zewnętrzne Role Film 1989 : 300 mil do nieba .... Elka 1990 : Europa Europa .... Kati 1990 : Śmierć dziecioroba .... Celina 2002-2003 : Gorący temat .... Magda 2002 : Na dobre i na złe .... kibicka (występ gościnny)

Gość Nic dziwnego ze ją wcisneli
Prywatnie, córka Sławomira Kowalewskiego - basisty Trubadurów --- hahaha układziki:)

Gość rmn
Sonia Jarema, ekspertki za dychę.

Gość gość
rmn, nieprawda. Zuzię śpiewała Natalia Kaim z Radiowych Nutek.