Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mada25

dieta niełączenia - kto wchodzi???

Polecane posty

Gość mada25

Gość mada25
Cześć. Mam na imię Magda. Założyłam ten topik, ponieważ walczę już od dawna z kilogramami - bezskutecznie. Mam nadzieję że dieta niełączenia okaże się dla mnie ratunkiem. Próbowałam wszystkiego, jednak mam słomiany zapał, słaba motywację i niestety zawsze pełną lodówkę ( mieszkam z rodzicami którzy dbaja o to, by była wypchana po brzegi - jakby miała wkrótce nastąpić klęska żywiołowa). W efekcie, od zeszłego roku tz. odkąd skończyłam studia i wróciłam do domu, przytyłam 12 kg!!!!! Na dodatek pojawiły się u mnie problemy z nocnym jedzeniem - nie potrafię tego zwalczyć. Tym razem musi się udać!!!!! Założyłam to forum by nie bć samej w mojej walce, a także by dzielić się doświadczeniami, sukcesami i porażkami.... KTO JEST ZE MNA???

Gość mada25
witaj Niezapominajko( tu klikam buźkę, ale mam zepsuty klawisz...)

Gość mada25
Dla niewtajemniczonych wyjaśnie że dieta polega na niełączeniu ze sobą białek i węglowodanów w jednym posiłku....I PODOBNO DZIAŁA REWELACYJNIE!!!!! Nie trzeba się głodzić a i tak się chudnie

Gość mada25
Dla niewtajemniczonych wyjaśnie że dieta polega na niełączeniu ze sobą białek i węglowodanów w jednym posiłku....I PODOBNO DZIAŁA REWELACYJNIE!!!!! Nie trzeba się głodzić a i tak się chudnie