Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

izis888

Kto na 2010??

Polecane posty

Go艣膰 aaaaanula
witam, ja wczoraj dostalam zgode z mojej parafii na slub w innej i na szczescie odbylo sie bezbolesnie w miare, powiedzial ze nie trzeba placic zostawilam 50 dych tak zeby nie bylo. Nie wiem za co zabierac sie teraz, czy jest cos jeszcze co moze sie okazac ze sa terminy zarezerwowane na 10 lat do przodu ?:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 myaja
aaaaanula -> czy moge sytac gdzie mieszkasz? ... tz. Krk.. w-wa? jakies wieksze miasto? .. bo ja narazie nawet ie myslalam o ksiedzu.. mieszkam w malej miejsowosci i mam nadz ze jeszcze zzdarze... slub w sierpniu przyszego roku... w tym 'sezonie weselenm' ostatnio sie dow ze w naszej parafi jest 16艣cie wesel!: kiedy doradzacie isc i zapytac?:) ... ja myslaam dopiero gdzie w grudniu tego roku.. ale moze wczesniej?...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myaja
aaaaanula -> czy moge sytac gdzie mieszkasz? ... tz. Krk.. w-wa? jakies wieksze miasto? .. bo ja narazie nawet ie myslalam o ksiedzu.. mieszkam w malej miejsowosci i mam nadz ze jeszcze zzdarze... slub w sierpniu przyszego roku... w tym 'sezonie weselenm' ostatnio sie dow ze w naszej parafi jest 16艣cie wesel!: kiedy doradzacie isc i zapytac?:) ... ja myslaam dopiero gdzie w grudniu tego roku.. ale moze wczesniej?...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaanula
ja jestem z Krakowa i by艂am zaskoczona, ale z parafii gdzie bede brala slub zapisy sa juz na 2011, ale wiem ze nie we wszystkichparafiach Krakowskich tak jest, na wszelki wypadek idz zapytaj, lepiej zapytac wczesniej niz potem zalowac, ja np bardzo zaluje ze z tym zwlekalam bo slub o 13 to dla mnie za wczesnie a innej godziny juz nie bylo;/ moze jeszcze ktos z pozniejszych godzin odwola....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myaja
...my chcemy miec 艣艂ub o godz. 15stej... kurde... w umie gdzies tam kiedys podpytywalam naszego proboszca kiedy., ale o pow ze na poczatku roku mozna spokojnie... ALE... on to miwil jakis czas temu a teraz to wszytko do przodu poszlo .. wiec chyba zdeyduje sie na wakacje jakos w sierpniu si epodejdzie i spyta... zebym p贸藕iej nie zalowa艂a!:)... achaaaaa..... mam pytanie,... czy znacie jaks hurtownie internetowa.. lub w krk... hurtownie papiernicza?... chcemy sie rozejzec za skladanymi pudelkami na ciasio:) zaproszeniami:) ... i za tymi etykietami na alkohol... choc chyba beda zwykle kokardki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 manika2626
hej mnie te偶 jaki艣 czas nie by艂o... szukali艣my innej sali bo ta co nam sie bardzo ale to bardzo podoba艂a max 100 os贸b, po przemysleniu nie chcieli艣my jednak nikogo skre艣la膰 z wst臋pnej listy i jednak zmienili艣my lokum na wesele... przed chwil膮 dzwoni艂am i na 15 maja maj膮 wolny termin i rezerwacja tylko 500 z艂 ale fakt faktem nie jest tam tak uroczo jak w poprzedniej ale te偶 jest blisko rzeka las... teraz to jest bardzo du偶y namiot a obok restauracja ale z pomys艂em wszystko urzadzone;) a slub planujemy w ko艣ciele na godz 16... i jesieni膮 mamy zamiar wybra膰 sie do ksi臋dza, nasza parafia jest ma艂a i kilka m-cy przed wystarczy! na szcz臋艣cie hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myaja
manika2626-> hej:):):) a jednak zmaieniliscie lokum- i moim zdaniem bardzo dobrze!:) .. a z Twojego opisu wynika ze nowe miejsce jest rownie urocze niz poprzednie!:) i napeweno nie bedziecie 偶a艂owac!:) zobaczysz! ... :):):) a masz moze jakiegos linka zeby sie pochwalic nowym miejscem?:) ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 manika2626
no w艂asnie na nowe miejsce nie bo nie ma tam tego namiotu tylko jest okolica ale na stare mam... ciesze si臋, 偶e mnie popierasz;) a to tak poza tym jest o艣rodek wypoczynkowy a poprzednie to by艂a agroturystyka ale miejsc za ma艂o;( http://fojutowo.pl/09/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myaja
manika-> ale ten link to jest dok艂adie miejsce gdzie odbedzie sie wesele, czy tylko miejsce gdzie ewentulanie mozecie nocowac? ... tak czy naczej miejsce bajeczne:) ... my nas zo艣rodek mamy nad wod膮... takie zacisze.. wok贸l drzewa .. a przed o艣rodkiem wieeeelkie jezioro.. ktore otacza kilka miejscowaci;p ..planujemy zrobic jeszcze takie'wieczorny' rej statkiem dla gosci, bo mamy taka mozliwsc:D ale zob czy sie z czasem wyrobimy;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myaja
i jeszcze jedno... bylam na dwoch weselach gdzie goscie byli upychani tak na 'ino ino' i uwirz mi ze potem sama bedziesz sobie w duchu dziekowac ze wybraliscie jednak cos innego!:) a jak roznica w cenie od osobie? .. bo my placimy ok 160 za dwa dni:) i to jest tak wmiare normana cena...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anik...
kurde, jak posz艂am do ksi臋dza w mojej parafi to powiedzia艂 ze jeszcze za wczesnie na rezerwowanie terminu, przypominam ze slub mam 5 czerwca 2010, czyli za rok i 4 miesi膮ce. Jestem z ma艂ej miejscowosci pod Warszaw膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 manika2626
to jest miejsce gdzie chcieli艣my mie膰 wesele ale 偶e max 100 os贸b to zrezygnowalismy... a tutaj gdzie teraz chcemy mie膰 te偶 jest 艂adnie itd ale nie bajecznie... a ty masz mo偶e linka gdzie Twoje wesele odbedzie si臋? narazie nie wiem ile b臋dziemy p艂aci膰 za osobe bo to zalezy od menu, dlatego musimy podjecha膰 i popyta膰... napisze jak ju偶 b臋d臋 wiedzia艂a! a odno艣nie ciasnoty na weselu to nie wyobrazam sobie tego dlatego zmienili艣my miejsce;)

Udost臋pnij ten post

Ja robie wesele na ok 90-100 os贸b. A moja sala jest na ok 120, wiec mysle ze bedzie ok. Podaje link do strony mojej sali. Jak wam sie podoba? co myslicie?? http://www.alami.com.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 manika2626
艣liczna sala my艣l臋, 偶e miejsca wystarczy! a my b臋dziemy mieli tak na ok 120 os贸b a sala-namiot na 150 os贸b i wszystko w stylu staropolskim... takie duze sto艂y drewniane i 艂awy... bardzo mi si臋 taki wystr贸j podoba;)

Udost臋pnij ten post

Fajny pomys艂 z tym wystrojem po staropolsku. My bedziemy mieli taki ma艂y akcent- wiejski st贸艂. Wielki drewniany st贸艂 z takim drewnianym daszkiem ubrany po staropolsku z w臋dzonymi w臋dlinami, kie艂basami, og贸rkami kiszonymi z beczki, smalcem z glinianego garnka, wiejskim chlebem, miodem itp. Bedzie sobie sta艂 gdzies pod scian膮 i kazdy kto bedzie mia艂 ochote moze podchodzic i sie cz臋stowac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lusiatczew
Wtam to stronka z restauracja w torej bedzie nasze wesele :)http://www.zajazdsloneczny.pl/index.php?page=galeria zastanawiam sie czy na okolo 80os贸b brac dwie sale czy lepiej jedna... Nie chce by pozniej na filnie byly pustki na salach gdzienczesc gosci bedzie balowac a czesc siedziec przy stole:) POMOZCIE:):):)

Udost臋pnij ten post

bardzo fajna sala. Wiesz ciezko powiedziec, chyba lepiej zeby by艂o luzniej niz za ciasno. Chociarz jak maj膮 byc pustki to tez niefajnie. Pamietaj ze na weselu s膮 takie momenty kiedy wszyscy goscie wychodz膮 na parkiet i musza sie tam bez problem贸w zmiescic np pierwszy taniec, jakies konkursy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lusiatczew
dziekuje anik za odpowiedz myslenze masz racje z tym miejscem na parkiecie dla wszytskich gosci tyle e to trwa chwile a potem to juz bedzie pewnie pustkowie:(

Udost臋pnij ten post

Widz臋 偶e u was du偶贸 si臋 dzieje, a u mnie katastrofa bo zesp贸艂 kt贸ry mia艂 u nas gra膰 to nas wystawi艂:(

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny piekne sale :) Anulka a co sie stalo, jak Was wystawil??? Wiecie dzis postanowilismy, ze z rezerwacja mszy chyba jeszcze poczekamy, bo zrezygnowalismy (chyba) z tego zabtykowego kosciolka na rzecz pieknego nowego slonecznego kosciolka we wsi obok mojego miasteczka :) a tam pewnie nie trzeba rezerwowac terminu tak wczesniej ;) Poza tym znalezlismy fotografa i kamerzyste, ktorego pewnie wybierzemy :) znam juz ceny i calosc uslugi...i pewnie sie zdecydujemy pod koniec miesiaca :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myaja
dziewczyny 艣liczne sale! nparawde!:):):) ... my niestety nie mamy AZ tak pieknej sali... no ale poprostu innej w naszej miejscowosci jako takiej nie bylo! ... a doje偶dzac ok 30 km do naszego 'wymarzonego' miejsca sie nie op艂aca... :( ... bo osrodek w ktorym my may weselicho jest pod nosem!... w niecale 5min od kosciola!...:) ..niesteyy teraz robia przebud贸wke strony int naszego osrodka i nie moze wrzucic linku!:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myaja
achaaaaaaaaaaa.... powied藕cie i dorad藕cie... czy mysliecie ze po艂ozenie na sto艂ach swiec i zapalenia ich na wieczro bedie dobrym pomyslem czy tylko ludzie sie wypodpalaja?:D ... bo moi rodzicie doszli do wniosku ze to jest fajne na pocztaku imp gdzie wszyscy sa ttze藕wi.. a ze wtedy jasno bedzie to raczej to nei ma sensu... peweni maja racje... acha.. my tez bedziemy miec tzw. wiejski st贸艂;D .. a produktu bedziemy miec z zakopanego a czesc dostaniemiy od mojej rodziny ktora mieszka na wsi i robi takie rzeczy:D a ze sami sprzedaja to do jakis sklep贸w to musi byc to dobre:D .. to bedzie nasz prezent weselny - bo sama swinak wypatrzoszeni itp. kosztuje nie bagatela bo - 800z艂! ... a oni nam to w prezencie dadza!:) ... i jezcze jak sie uda wywedza nam prosiaka:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myaja
a nooooooo... i najwazniejsze.. ostatnio zaczynam sie rozgladac za suknimi;D ... wiem ze wczesnie no ale... moze polecicie jakies WYPO呕YCZALNIE sukien slubych w KRK?.. i podpowiecie jakie terminy wypozyczenia terz obowi膮zuja? to sie tez jakos rezerwuje wczesniej czy jak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaanula
no dlatego ja mam zamiar wplacic juz zaliczke za orkiestre w tym tygodniu, troche to dla mnie szybko wszystko, ale biznes 艣lubny wida膰 si臋 kr臋ci wiec wole potem nie 偶a艂owa膰 niczego

Udost臋pnij ten post

no w艂asnie, po co sie potem stresowac ze nie ma termin贸w? Ja mam zarezerwowana juz sale i zesp贸艂. Jezeli chodzi o suknie to zaczne sie na powaznie rozgl膮dac jakies 4 miesi膮ce przed slubem. narazie czasami przegl膮dam suknie w necie i wzdycham ze jeszcze tak d艂ugo musze czekac zeby taka za艂ozyc....

Udost臋pnij ten post

Ja te偶 b臋d臋 mia艂a 艣wini臋 na weselu, ale dzik膮 hehehe i do tego p艂on膮c膮! M贸j przysz艂y te艣膰 jest my艣liwym i to b臋dzie dla go艣ci niespodzianka :) Co do sukni ja ju偶 powa偶nie za szukanie wezm臋 si臋 w czasie wyprzeda偶y z salon贸w, czyli grudzie艅/stycze艅. Je艣li nic nie wyszukam, to jestem nawet sk艂onna odkupi膰 od kogo艣 z allegro za rozs膮dne pieni膮dze i po przymierzeniu oczywi艣cie (chyba, 偶e wcze艣niej w salonie zmierz臋 model). Ze 艣wiec zrezygnuj, bardzo ryzykowne i tak naprawd臋 lepiej w to miejsce jaki艣 stroik z kwiatk贸w, czy niedu偶y bukiecik.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 manika2626
ale dzisiaj tutaj cisza...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myaja
moje 'faworytki' podczas weselnych poszukiwa艅 sukni 艣lubenj:D 1. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/790607b45e30267c.html 2.http://www.madonna.pl/pl/herms.php?s= 3. http://www.madonna.pl/pl/atelierdiagonal.php?s=18.820 (zastanwiam sie bo w sumie ZUPELNIE odbiega od reszty ale 'cos' ma w sobie':) jest jeszcze jenda strorna z dwiema sukniami..ale nie moge jej znale艣c:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lusiatczew
myaja 1 nie zobaczylam nie moglam jakos :/ str weszla fotka nie. sliczna jest atelier diagnoal te se nad nia zastanawialam ale ad 818 z rozem:) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post