Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dotiee

Sala weselna w Rybniku i okolicach

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
skad wiem? bo bylam tam na 3 imprezach i jak napisalam nigdy nie obslugiwal mnie "kryminalista", a co wazniejsze obsluga tam jest sympatyczna i sprawna, poza tym watpie ze w jakimkolwiek lokalu wlasciciel by kogos takiego jak kryminalista zatrudnil... a co do wlosow i paznokci, nawet nie pamietam czy ktos mial je pomalowane, dla MNIE to akurat jest bez znaczenia.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
paznokci do pracy sie nie maluje,p***y jedne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiki177
Witajcie, Mamy do oddania termin 18.06.2014r. w popularnym Domu Weselnym REGE w Bie艅kowicach. Wp艂acona zaliczka: 1000 z艂 Cena od os.: 150 z艂 (z napojami, tortem, pokojem, i innymi) Sal臋 zwalniamy ze wzgl臋d贸w logistyczno-organizacyjnych (mieszkamy aktualnie we Wroc艂awiu i ca艂y plan poszed艂 w 艂eb). Zainteresowanych prosz臋 o kontakt: 609 155 674 lub kiki177@wp.eu Pozdrawiam, Kinga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 StudioPinezka
Dynamiczne, romantyczne, stylizowane... - jakie maj膮 by膰 Wasze fotografie 艣lubne? Wykonamy takie, kt贸re b臋d膮 oddawa艂y Wasze pragnienia, pasje i relacj臋 mi臋dzy Wami. Realizujemy wszystkie pomys艂y, a tak偶e starannie wykonujemy standardowe reporta偶e. Podczas uroczysto艣ci 艣lubnej jeste艣my niewidoczni, w trakcie wesela wprowadzamy serdeczn膮 atmosfer臋, a na sesji plenerowej... Jest moc! ;) Technicznie - jasne szk艂a, bardzo dobre aparaty, profesjonalna obr贸bka, 艣wiat艂a, t艂a, rekwizyty, foto-艣cianka (hit!) www.studiopinezka.pl Fotografia 艣lubna, Fotograf 艣lubny, zdj臋cia 艣lub i wesele, plenery.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy mia艂 kto艣 mo偶e wesele w Anielskim M艂ynie w Pogrzebieniu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
By艂am na weselu w Anielskim M艂ynie w tamtym tygodniu jak dla mnie jedzenie bardzo smaczne -obs艂uga bez zarzut贸w no i wspania艂y zesp贸l Medium szczerze polecam sal臋 jak i zesp贸艂 pozdrowienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Matuszczykowa
Witam serdecznie - Panna M艂oda ! ;-) 24.08.2013r. mia艂am 艣lub i wesele - wymarzone wesele !!! D艂ugo si臋 zastanawiali艣my nad tym jak膮 sal臋 wybra膰 - postawili艣my na sal臋 VIVA w Po艂omi. Ja i m贸j jeszcze wtedy narzeczony ;-) jeste艣my z okolic Wodzis艂awia 艢l膮skiego. Powiem Wam szczerze, 偶e po raz pierwszy pisz臋 na forum, raczej czytam, ale sala by艂a taka 艣liczna , jedzenia tak du偶o i takie pyszne, 偶e postanowi艂am Wam o tym napisa膰 ;-) Dok艂adna nazwa tej sali to dom przyj臋膰 Viva - na 偶ywo jest jeszcze 艣liczniej. Go艣cie byli zachwyceni wystrojem sali oraz tym "nadmiarem" pysznego jedzenia. Od osoby p艂acili艣my 155 z艂 i nic nas nie obchodzi艂o, dzie艅 przed weselem przywie藕li艣my napoje, alkohol (w贸dka weselna - Pan Tadeusz) oraz winietki na sto艂y. Wszystko inne by艂o w cenie. Mieli艣my 65 go艣ci , miejsca by艂o tak akurat. Je偶eli natomiast chodzi o zesp贸艂 to postawili艣my na Grand z Rydu艂t贸w i by艂a to najlepsza z mo偶liwych decyzji , wokalistka rozbawi艂a nam go艣ci na ca艂ego. My nie schodzili艣my z parkietu ! Na weselu spe艂ni艂o si臋 nasze marzenie, zam贸wili艣my sobie czekoladow膮 fontann臋 - czekoladowe doznania z Rybnika. Sami zbierali艣my na wesele i uwa偶amy , 偶e dobrze wydali艣my te pieni膮dze, zreszt膮 potwierdzi艂y to zadowolone twarze go艣ci ;-) Ju偶 trzy tygodnie po weselu , a my z rado艣ci膮 wspominamy ten wspania艂y dzie艅, a co najwa偶niejsze dla nas to , to 偶e nie jeste艣my zad艂u偶eni. Jaka偶 by to by艂a dla nas rado艣膰, gdyby艣my mieli 艣wiadomo艣膰, 偶e na pocz膮tku wsp贸lnej ma艂偶e艅skiej drogi mamy kilka tysi臋cy do sp艂acenia? Pozdrawiam serdecznie przysz艂e Panny M艂ode ;-) Szcz臋艣liwa 呕ona Justyna ! ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rybniczankaaa
Mog臋 opowiedzie膰 o spostrze偶eniach o 3 salach weselnych na kt贸rych by艂am. Jako艣 5 lat temu, ma艂e skromne wesele, ma艂a sala w Dom przyj臋膰 Ryszard Ku艣 w 艢wierklanach. Nie by艂o 藕le, ale bez rewelacji. Nie wiem czy to istotne, do kt贸rej trwa艂o wesele, w tym przypadku do 2 jako艣. Wi臋cej nie pami臋tam, ale na pewno nie by艂am zachwycona. 3 lata temu by艂am na weselu w Kasjopei w Rybniku. Bardzo mi si臋 podoba艂o, jedzenie dobre, 艂adne obej艣cie do robienia zdj臋膰,(mostek i inne), szczeg贸lnie noc膮 gdy jest o艣wietlone, przyjemna obs艂uga. Fajn膮 atrakcj膮 by艂 ''p艂on膮cy" prosiak :P. Jednym minusem dla mnie by艂o to, 偶e osobna sala by艂a do ta艅czenia i do jedzenia. Ale dla kogo艣 to mo偶e by膰 plus oczywi艣cie, mi to nie odpowiada. Wesele trwa艂o do samiutkiego rana, do 5-tej:) Naj艣wie偶sze wspomnienie, to na pocz膮tku wrze艣nia tego roku by艂am na weselu w Zaje藕dzie u Danusi w Jankowicach. Wesele by艂o na 100 os贸b, i to by艂o tak na ''styk". Sala akurat nie w moim gu艣cie (wystr贸j), bardziej prostok膮tna ni偶 kwadratowa, przez co przy robieniu k贸艂ka tworzy艂o si臋 艣mieszne jajo, a para m艂oda ta艅czy艂a mi臋dzy 2 filarami, kt贸re troch臋 przeszkadza艂y. Jedzenie - nie by艂o rewelacji w smaku powiedzia艂abym 偶e przeci臋tne. Niekt贸re potrawy by艂y podawane za zimne. Nie tego spodziewa艂am si臋 po tak wychwalanej sali. W 艣rodku imprezy zabrak艂o pr膮du na p贸艂 godz (nie wiem czy to wina restauracji czy mo偶e wsz臋dzie pr膮du nie by艂o), pali艂y si臋 2 ma艂e awaryjne lampki. Na szcz臋艣cie w tym momencie gra艂 zesp贸艂 g贸ralski, kt贸ry uratowa艂 przyj臋cie, bo do instrument贸w nie potrzebowali pr膮du. Tyle z minus贸w. Reszta pod wra偶eniem. Powitanie pary m艂odej przez pracownik贸w w strojach zb贸jnickich, ba艅ki w trakcie ta艅ca, przebrani pracownicy w maskotki zabawiaj膮cy dzieci, fontanna czekoladowa (w sumie taka sobie ale dobra:P). Najfajniejsz膮 atrakcj膮 by艂 przejazd pary m艂odej bryczk膮 i wyst臋p zespo艂u g贸ralskiego z Brennej. Poza tym 艂adne obej艣cie do robienia zdj臋膰, ogromna szachownica. Wesele trwa艂o do 3. Osobi艣cie bior臋 pod uwag臋 3 sale na wesele: Restauracja Europa w Rybniku (by艂am tam na Andrzejkach, przepyszne jedzenie, 艂adna sala), Arka Jankowice , Arkadia Radlin. Czy kto艣 by艂 lub mia艂 tam wesele i m贸g艂by co艣 o tych miejscach napisa膰? ewentualnie w rezerwie mo偶ecie te偶 co艣 napisa膰 o Dom Przyj臋膰 Iwona Radziej贸w i Sawana 艢wierklany, Dzi臋ki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stara panna 123
Dom Przyj臋膰 Iwona w Radziejowie - rewelacja! Pi臋knie, obej艣cie, mostek, staw (widzia艂am tam te偶 艂贸dk臋) jedzenie bardzo smaczne. By艂am tam na weselu rok temu. Sala bardzo 艂adnie przystrojona. Ale niestety brak wolnych termin贸w weekendowych na rok 2014 (co akurat wcale mnie nie dziwi bo faktycznie warto zrobi膰 tam przyj臋cie).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pelasia1989
ODKUPI臉!!! 2015!! termin wesela w domu przyj臋膰 u Iwony w Radziejowie. Je偶eli kto艣 z was chce zrezygnowac z terminu wesela ( w weekend, dwa dni, 2015, czerwiec- wrzesie艅) to bardzo prosz臋 o kontakt: rebalska@tlen.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
witam w艂a艣nie jestem 艣wie偶o po weselu w arce w jankowicach. dochodzi艂y mnie r贸偶ne s艂uchy na temat tej sali, znajomi kt贸rzy mieli wesele mieli obawy po ich us艂yszeniu, jednak ju偶 w trakcie wesela okaza艂y si臋 one bezpodstawne. sala jest du偶a, gosci by艂o 110 i spokojnie wszyscy ta艅czyli i by艂o lu藕no przy sto艂ach. obiad podany by艂 w tempie expresowym, nikt nie musia艂 czeka膰 na 2 danie, kelnerki uwija艂y si臋 szybko i niezauwa偶alnie. jedzenia by艂o bardzo du偶o i bardzo dobre i urozmaicone, ka偶dy znalaz艂 co艣 dla siebie. m艂oda para mia艂a wynaj臋t膮 sal臋 do 3, ale nie by艂o 偶adnego problemu z przed艂u偶eniem i bawili艣my sie prawie do 5 rano. kuchnia wed艂ug mnie na 5+, kelnerki r贸wnie偶 zawsze by艂o czysto na sto艂ach i niczego nie brakowa艂o, nawet zauwa偶y艂am 偶e by艂 osobny personel kt贸ry dopilnowywa艂 porz膮dku w ubikacji. jak dla mnie jewt to lokal na 5

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a poka偶 zdjecia z wesela

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wyra偶am swoj膮 opini臋 o lokalu w kt贸rym by艂am, je艣li chcesz zobaczy膰 zdj臋cia tej sali to mo偶na wej艣膰 na stron臋 internetow膮, mog臋 ewentualnie przes艂a膰 zdj臋cia na prywatnego maila.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja bym tam nie chcia艂 偶eby kto艣 pilnowa艂 mnie w ubikacji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chyba 藕le zrozumia艂e艣 tam dopilnowywali porz膮dku w ubikacji, zawsze jak wesz艂am to by艂a 艣wie偶o przetarta pod艂oga, uzupe艂nione r臋czniki itd, a nie 偶e tam kto艣 ci膮gle siedzia艂, raz tylko natrafi艂am na sprz膮taczk臋 kt贸ra jak widzia艂a 偶e jest zajete to czeka艂a przed wej艣ciem a偶 b臋dzie wolne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jaki艣 fajny ten personel,taki cycaty i kr膮g艂e dupcie mieli czy takie nic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja w kobietach nie gustuje, wi臋c nie przygl膮da艂am si臋 ich walorom, ale jakby艣 kiedy艣 tam by艂 to mo偶esz si臋 przyjrze膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiat1258
Odkupie termin wesela (dwudniowe, weekend) w dom przyj臋膰 Iwona ... czerwiec- wrzesie艅 2015 mail. biuro.asiat@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DJ DRAGON
Witam serdecznie, polecam Opraw臋 muzyczn膮 DJ DRAGON z Katowic 10 godz. 1100z艂 -tel. 518-953-464 Naprawd臋 godna polecenia,du偶o sprz臋tu w tym o艣wietlenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
poszukaj na www.gdziewesele.pl, tam znajdziesz du偶o bardzo 艂adnych i chwalonych lokali:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
polecam Avanti w Bluszczowach i Bravo w Tworkowie!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
odkupi臋 termin wesela na rok 2014 w arkadii w radlinie, taakiej rybie lub innych, termin: lipiec-sierpie艅 Prosz臋 o kontakt na adres: kasiagm@onet.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co powiecie mi o sali "Zajazd u Danusi"? Prosz臋 o szczere odpowiedzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nic nie powiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
by艂am na weselu u danusi, nie mog臋 narzeka膰, ale 偶eby wesele by艂o udane to najwa偶niejsza orkiestra, bo jak daremnie graj膮, to nawet jedzenie nie pomo偶e www.lukata.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja s膮 dr臋twe ludzie na weselu to ani zesp贸艂 ani jedzenie nie pomo偶e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na zdj臋ciach w tej z艂otej iglicy to sto艂y jako艣 s膮 tak 艣ci艣niete

Udost臋pnij ten post