Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dotiee

Sala weselna w Rybniku i okolicach

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Kto艣 co艣 wie o Restauracji PREMIUM w Radlinie? Chcemy tam zrobi膰 2-dniowe wesele. Sala jest fajna tylko nie wiem jak z jedzeniem... Z g贸ry dzi臋kuj臋 za wszelkie informacje ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Potrzebuje aktualne opinie (pozytywne+negatywne) na temat Wiktorii w Skrzyszowie. Mam juz te sale zarezerwowana, ale zaczynam sie wahac...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak sie wahasz to zmie艅 faceta a nie sale.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlaczego si臋 wachasz ? By艂am tam na weselu dwudniowym i by艂o bardzo fajnie jedzenie dobre i du偶o go by艂o. A jaki masz zesp贸艂 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z mniejszych sal poleci艂abym jeszcze sawanne i finezje a z du偶ych arke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A kiedy bylas na tym weselu w Wiktorii? Ja tez juz tam bylam ale lata temu (wtedy mi sie podobalo dlatego sama postanowilam zorganizowac tam swoje wesele) , a ze wszystko sie zmienia pozytywnie i niestety tez negatywnie... przeczytalam taki jeden negatywny komentarz na temat tej sali z poczatku teko roku, a poniewaz malo jest aktualnych komentarzy na ten temat dlatego potrzebuje waszej pomocy :-) Zespol: kOlektiv Band

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mama M艂odej
Je偶eli kto艣 szuka dobrej restauracji, na poziomie ,z 艂adnym obej艣ciem to polecam Z艂ot膮 Iglic臋.C贸rka mia艂am tam wesele w zesz艂ym roku i wszyscy go艣cie nie mogli si臋 nachwali膰.Mimo ,i偶 od nas by艂o do艣膰 daleko to warto by艂o.Jedzenia du偶o, mi艂a obs艂uga,sala pi臋kna.Syn ju偶 zapowiedzia艂 ,偶e jego wesele te偶 tam si臋 odb臋dzie.By艂 na kilku i tam i Iglica nie ma sobie r贸wnych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bez przesady z t膮 samoreklam膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Potrzebuje aktualne opinie na temat lokalu Avanti w Bluszczowie i Premium w Radlinie :) Zastanawiamy si臋, kt贸ry z nich wybra膰 na nasze wesele..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam poszukuj臋 opinii na temat le艣nej polany w Szymocicach, gdyby by艂 kto艣 tam na weselu lub je organizowa艂 prosz臋 o podzielenie si臋 wra偶eniami, z g贸ry dzi臋kuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Avanti Bluszcz贸w
Avanti Bluszcz贸w Chcia艂bym wszystkich przestrzec przed tym domem weselnym by艂em na weselu dnia 9/05/2015 od 12.00 do 12.30 pa艅stwo m艂odzi wraz z go艣膰mi weselnymi czeka艂o przez 30 przed zamkni臋tymi drzwiami , 30 minut czekania! Mimo 偶e jak pyta艂em wszystko by艂o ustalone na 12.00 . Po tym czasie wysz艂a 16 letnia kelnerka otworzy艂a drzwi jakby nigdy nic i powiedzia艂a zapraszam. SKANDAL. Na sali pot艂uczone szk艂o z kieliszk贸w , toalety brudne obs艂uga dramat kelnerki nie znaj膮 co to s艂owo dzi臋kuje przepraszam prosz臋 a u艣miech jest im czym艣 zupe艂nie obcym. Szkoda bo sala bardzo 艂adna ale organizacja wo艂a o pomst臋 do nieba brak jakiegokolwiek przejawu zainteresowania w艂a艣cicieli kt贸rzy si臋 nawet nie zjawili. Jestem ja jak i wszyscy go艣cie bardzo zniesmaczony sytuacj膮 i przestrzegam innych. pozdrawiam by艂y klient aVANTI.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy ktos cos wie o Hotelu Korona w Rybniku - Ochojcu???Chcemy tam robic 1-dniowe wesele i potrzebujemy ok 8 pokoi dla gosci. Sala jest bardzo ladna, natomiast nie zadnych opinii na temat lokalu. Prosze o pomoc!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Padaj膮 tutaj pytania o Dom Przyj臋膰 PREMIUM w Radlinie. W zesz艂y czwartek organizowali艣my tam wesele. Jestem zachwycona. W艂a艣ciciel od pierwszego naszego spotkania by艂 bardzo uprzejmy, zaanga偶owany i pomocny. A 偶e przyk艂ad idzie z g贸ry - ca艂a obs艂uga lokalu jest na najwy偶szym poziomie. Jedzenie jest bezkonkurencyjne. Smacznie, du偶o, klasycznie, ale i nowocze艣nie. Go艣cie nie byli w stanie zje艣膰 chyba nawet po艂owy pozycji, kt贸re wjecha艂y na sto艂y. Nasze wesele by艂o po prostu cudowne, nie musieli艣my si臋 o nic martwi膰. W tym lokalu my艣li si臋 nawet o tym, aby zadowoli膰 wegan i wegetarian. A na drugi dzie艅 zafundowano nam pyszne 艣niadanko ;) Z opinii naszych go艣ci przytocz臋 dwie najbardziej wymowne wypowiedzi: "Wesele z klas膮", "Wesele dopi臋te na ostatni guzik". Polecamy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
polecam TWINS STARS w Wodzis艂awiu 艣l w zesz艂膮 sobot臋 by艂am tam na weselu lokal 艂adny a obej艣cie bajka kelnerki troch臋 m艂ode z pocz膮tku si臋 obawia艂am ale wszystko podane szybko i sprawnie jedzenie konkretne bez 偶adnych wymys艂贸w by艂o super szefostwo bardzo mi艂e polecam naprawd臋 warto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja wybiera艂am mi臋dzy Premium a Le艣n膮 Per艂膮. Ostatecznie wybrali艣my Le艣n膮 Per艂臋 i jeste艣my zachwyceni. W premium byli艣my wcze艣niej u znajomych i uwa偶am ze Per艂a wypad艂a lepiej. Idealny kontakt z ca艂ym personelem, du偶o 艣wietnego jedzenia i dzieciaki zachwycone darmowym parkiem linowym. Nie mam sie czego doczepi膰. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniiaaaaaa
Witam, poszukuje informacji na temat Artor w Rydu艂towach oraz Magnolia w Radlinie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hotel Korona stanowczo nie polecam nie ma opinii na jego temat bo pewnie tak jak ja nikt nie ma dobrego nic do powiedzenia. Mia艂am wesele w zesz艂ym roku. Przed zap艂aceniem zaliczki Pani w艂a艣cicielka by艂a bardzo mi艂a jednak偶e jak przysz艂o do ustalania menu przed 艣lubem to mia艂a ale ze 藕le dobieramy jedzenie potem ze chyba nam nie mo偶e zarezerwowa膰 wszystkich pokoi bo jakby tak kto艣 przeje偶d偶a艂 i chcia艂 przenocowa膰 to ona nie mo偶e mie膰 wszystkich pokoi zaj臋tych, winietki tez 藕le ustalili艣my. Poprostu o wszystko mia艂a jakie艣 ale. Je偶eli chodzi o wesele to uwa偶am 偶e kelneri by艂y ma艂o zorganizowane. A co do takich 偶yczy jak np rozbita szklanka na parkiecie przez dziecko to ju偶 mo偶na zapomnie膰 ze kto艣 opr贸cz panny m艂odej si臋 za to zabierze. Kiecka do g贸ry i dawaj:p bo panie kelnerki nie s膮 od sprz膮tani przecie偶. Og贸lnie nie polecam uwa偶am si臋 za osob臋 艣rednio wymagaj膮c膮 ale ta restauracja nawet dla ma艂o wymagaj膮cych nie jest. Co do jedzenia by艂o dobre. Ale by艂am od tego czasu ju偶 na kilku weselach i mog臋 powiedzie膰 偶e by艂o go ma艂o. A i oczywi艣cie do kolacji podano nie te sa艂atki kt贸re z narzeczonym wybrali艣my ale to ju偶 szczeg贸艂. Pewnie by艂y te co Pani W艂a艣cicielka preferuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdzie mo偶na promowa膰 sale weselne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzka9991
Sale weselne najlepiej promowa膰 na forach 艣lubnych, portalach spo艂eczno艣ciowych itd. Je艣li masz stron臋 internetow膮 to posz艂abym w pozycjonowanie i adwordsy. Warto te偶 dodawa膰 og艂oszenia na takich portalach jak http://www.slubeo.pl/ To du偶y portal 艣lubny z ogromnym zasi臋giem. Dzi臋ki niemu mo偶na dotrze膰 do wielu par, kt贸re planuj膮 tam 艣lub i cz臋sto przegl膮daj膮 og艂oszenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zajazd Mat w Be艂ku - wg mnie pi臋kna okolica, a jedzenie niebo w g臋bie. Wg mnie r贸wnie偶 nie drogo, ale musia艂aby艣 zadzwoni膰 by dowiedzie膰 si臋 szczeg贸艂贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam Dom Przyj臋c Gonsior w Wodzis艂awiu by艂em tam na weselu 1 sierpnia w tym roku i lokal naprawd臋 ekstra sam szuka艂em z narzeczon膮 sali i w艂a艣nie tam zam贸wi艂em wczoraj na przysz艂y rok jedynie jest problem z terminami bo praktyczni wszystko maj膮 zaj臋te.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a mo偶ecie polecic jakies fajne miejsce w kt贸rym organizuj膮 przyjecia weselne na dolnym slasku? W sumie to dobty bylby jakis hotel bo b臋dziemy mie膰 tez gosci z zagranicy. Jak patrzylam na Wroc艂aw to jak na razie ten hotel mi si臋 spodobal http://www.hotelsleep.pl. Byli艣cie tam mo偶e na jakiejs imprezie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdal79
Bawi艂am si臋 na weselu w Capitolu w Rybniku. Bardzo mi si臋 podoba艂o i swoje wesele tez tam zorganizuj臋. Obs艂uga uwija si臋 ekspresowo, jedzenie bardzo dobre, sala r贸wnie偶 niczego sobie, a ceny maja konkurencyjne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam restauracj臋 Capitol w Rybniku. Mnie si臋 bardzo podoba艂o, cho膰 wiadomo, 偶e zawsze znajdzie si臋 kto艣, komu co艣 nie przypadnie do gustu. Podam link do stronki, to sobie zerknijcie ;-) http://www.zajazdcapitol.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Za takie k艂amliwe reklamy powinni wyrzuca膰 z tego forum!! Capitol jest w Stanowicach to po pierwsze, a po drugie s膮 fajniejsze i TA艃SZE sale i bli偶ej Rybnika:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nikita69
ja szukam ju偶 od miesi膮ca sali i dramat :( te偶 na ok 140 os贸b po sporej ju偶 "redukcji" listy go艣ci :) najgorsze jest to, 偶e wi臋kszo艣膰 sal ma zawy偶one "mo偶liwo艣ci" , pisz膮 偶e na 140 os贸b, po czym s艂yszymy, 偶e to absolutny max i najlepiej to nie przekroczy膰 100:/ posuneli艣my si臋 do tego, 偶e zaczeli艣my mierzy膰 sale dalmierzem hahaha :D Og贸lnie po przestudiowaniu opinii znajomych, rodziny, zespo艂贸w podchwytliwie wypytanych i opinii w Internecie zwiedzili艣my: (kolejno艣膰 losowa) Iwona Radziej贸w, 2 Contry Wodzis艂aw Go艣ciniec Wodzis艂awski Astoria Mszana Dworek nad Stawem Wodzis艂aw Zamek Cha艂upki Avanti Bluszcz贸w Premium Radlin Arkadia Radlin Le艣na Per艂a Radlin Ewa Piece Taaka Ryba Sumina Z艂ota Iglica Pogrzebie艅 Anielski M艂yn Pogrzebie艅 Le艣na Racib贸rz Per艂a Krzanowice Rege Bie艅kowice Bravo Twork贸w Laguna Szymocice Reszt臋 omin臋艂am z r贸偶nych wzgl臋d贸w. O ka偶dej z wy偶ej wymienionych mog臋 powiedzie膰 par臋 s艂贸w, niestety tylko w paru miejscach mia艂am przyjemno艣膰 je艣膰, a to jest dla mnie najwa偶niejsze. Moje wymagania: pyszne i zr贸偶nicowane jedzenie, du偶a sala, i chocia偶 ze min. 3 pokoje obowi膮zkowo na miejscu. I co? I dalej nie mam sali :(:(:( Pomo偶ecie co艣? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
z powy偶szej listy wesele na 140 os贸b bez 艣cisku i w komfortowych warunkach zorganizujesz: Go艣ciniec Wodzis艂awski, Dworek nad Stawem Wodzis艂aw, Premium Radlin, Le艣na Per艂a Radlin Ewa Piece, Anielski M艂yn Pogrzebie艅, Rege Bie艅kowice, Bravo Twork贸w, co do jedzenia z powy偶szych sal 1. Premium 2. Dworek 3. Ewa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z tych wymienionych moge polecic Taka Ryba-minus brzydka nazwa lokalu Avanti-minus trzeba prosic o ustawienie stolow naokolo sali,przewaznie ustawiaja stoly w jenym koncu sali a mlodzi siedza przy parkiecie,jednak lepiej jak stol mlodych stoi przy oknie,ale mozna sie dogadac i ustawia jak ty chcesz Laguna Szymocice-zadnych minusow Od siebie moge dodac Arka Jankowice-minus to 2 kolumny na sali We wszystkich lokalach jedzenie pyszne i duzo

Udost臋pnij ten post