Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vintaggge

Mam żone ale już jej nie kocham

Polecane posty

Gość Vintaggge

zakochałem się w dziewczynie młodszej odemnie o 15 lat, dylemat polega na tym że mam żone i chyba już jej nie kochamk:(( co robić

Gość WAŻNE
To powinno być karane

Gość annerkaa
skacz

Gość kasiad...
a tamta młodsza coś do ciebie czuje?

to odejadz, jesli wiesz ze z tamta bedziesz szczesliwy,sama mam meza starszego 17 lat i swiata pozanim nie widze, jestem jego 2 zona, coz nie zawsze 1 wybor jest wlasciwy, odejdz i uloz sobiez ycie z kims kogo kochasz

Gość ona 18
ta młodsza dziewczyna to tylko zauroczenie a swoją żonę na pewno kochasz tylko ze masz ja na codzien nikt ci jej juz nie zabierze przyzwyczailes sie do niej dlateo wydaje ci sie ze jej nie kochasz a na pewno kochasz mozesz to sprawdzic wyjezdzajac gdzies na tydzien czy bedziesz za nia tesknic czy nie moge sie zalozyc ze tak a ile lat po slubie?

Gość nu
chłopie lecz się na nogi bo na głowę już za późno.

Gość Vintaggge
po ślubie juz pare dobrych lat, jak wyjezdzam w delegacje, nie tęsknie już za zoną tylko za tamtą

zostawcie go w spokoju, zycie to nie bajka i taka jest prawda ze w 80% zwizkow [po jakims czasie wszystko sie wypala bo jedna storna ma wszystko w dupie, czlowiek ma prawo byc szczesliwy niezaleznie od wieku, nie kocha to nie,po co sie meczyc z kims kogo nie kocha

Gość Vintaggge
22:52 podszyw

przemysl to, jesli jestes pewny ze tamta cie przyjmie 100%, ze stworzysz z nia udany zwiazek to odejdz od zon y, ona bedzie miec czas zeby jeszcze sobie zycie ulozyc, a jak bedziesz zwlekal to sie rozwiedziesz czy tak czy tak po 60 i obydzwoje sobie zycia nie ulozycie

Gość Vintaggge
Chat-Chat dziekuje za wyrozumiałość, tak kocham tamtą, ona ma lat 20 piękna, młoda cudowna, podoba mi sie w jaki sposob mowi, smieje sie, denerwuje, jak chodzi, głos no kompletnie wszystko.

Gość jak jej nie kochasz
to ją zostaw bo co się będziesz męczył z chwastem :o

wiesz, ja mailam bardzo podobna sytuacje wejdz na gg to pogadamy dzis jestem sama 9931125

Gość nu
a za następne 15 lat ona znowu Ci się znudzi ?

Gość Vintaggge
chyba tak zrobie, moze jestem głópkiem, kompletnym idiotą , ale dostrzegam w żonie oznaki starości, a z tamta to już w wogóle nie ma porównania, nawet jak była młod nie pociągała mnie tak jak ta.

Gość lala83
o

wez pod uwge fakt ze jak jestes starym ramolem to mloda cie wczesniej czy pozniej zrobi na szaro no chyba ze jest desperatka.

Gość Vintaggge
Chat-Chat dziekuje!!! pozniej wejde to sobie poklikamy, opowiem Tobie wszystko.

Gość lala83
człowieku a czy zastanowiłes sie czy kiedys ta mloda i sie nie znudzi?masz z zona dzieci?

Gość lala83
no wlasnie a jesli ty tej mlodej sie znudzisz?

Gość Vintaggge
Kiedyś sie dziwiłem swoim kolegom, znajomym jak reagują na młode dziewczyny, mówiłem sobie, mnie to nigdy nie spotka....i spotkało

Gość żabkaaaaaaaa
duża różnica wieku,zwłaszcza jak ona ma 20 lat.Nie byłoby jej tak widać,gdyby tamta miała 30 lat.Ale cóż skoro ją kochasz ...:-)

wiesz musisz sobie uswiadomic czy to jest milosc czy pociag fizyczny, wiesz jesli bedxziesz w stanie zaakceptowac ze ta mloda tez sie zestarzeje , jesli wiesz na 100% ze to jest to to dzialaj, jesli to tylko to ze mlode cialko to sie nad tym zastanow

Gość a to ciekawe
brzmi pieknie ...tylko zastanow sie nad jednym..czy warto az tak ryzykowac? wiesz mloda 20latka zafascynowana starszym niezaleznym mezczyzna to ryzyko i to spore,masz gwarancje ze jej sie to nie znudzi i nie rzuci cie dla lepszego i swiezszego modelu?

Gość lala83
wczesniej czy pozniej tak zrobi ha ha ha