Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vintaggge

Mam żone ale już jej nie kocham

Polecane posty

Gość pochwal się jakie masz obywate
lstwa??? bo ja już się domyślam, hahahahaaaaaaaaaaaa

Masz ochotę na młode ciało i się miłością nie zasłaniaj. Bo nie padło tutaj nawet jedno słowo o tym co was łączy, co macie ze sobą wspólnego. Natomiast na temat jej wyglądu masz pewnie więcej do powiedzenia niż ona sama. Weź się nie rozgrzeszaj, w końcu gardzisz hipokryzją i dewocją i zrób na co masz ochotę. Twoje życie, twoja sprawa. Jeszcze żonie przysługę zrobisz. Może też znajdzie sobie młodszego i większego. Nie czarujmy się. Są lepsi od ciebie. I tyle.

moim zdaniem jest odlotowo, jestem w tkaim zwiaszku i na nic bym tego nie zaminila kropka. ja nie mowie o wszystkich polakch ale o duzej wiekszosci, to jest wada kbiet ze jak sie zaobraczkuja to myysla ze juz milosc do grobowej deski i nie trzeba sie starac.

Gość 345
stare żony trzeba wymieniać na nowe j ędrne ciałka

Gość mininium
kobiety w poslce po 30 wygladaja okropnie sa zaniedbane nie ogolone, smierdza potem, cellulit nadwaga

o jezu ale sie usmialam ze w cizy sie nie tyje hahhaaaa o jezu ... umieram ze smiechu... srednia przybierania na wadzie przy jednym dziecku to 15 kg+, przy blizniakach nawet ponad 30kg... wez sie czlowieku doucz

martunia2002 ja sie zgadzam z toba on jst zalosny i naiwny wierząc że ta mloda to coś..... Ona kopnie go w tylek jak jej sie znudzi a on wyjdzie tylko przez znajomymi na imbecyla...

Gość mininium
tylko potrafia krytykowac młode dopeczki, bo już są po 30 i ich to dobija proste

nie chodzi o to ze nie jestesmy nietolerancyjne!!!chodzi o zasady!! a co to malo takich facetow było co zostawili zona dla mlodszej a ta potem ich kopła w tyłek??i wrócili do żonki z podkulonym ogonem...Vintaggge jedno pytanie macie dzieci???????bo coś boisz sie odpowiedziec

Gość ja tez chceee
E tam, widzę, że dyskusja schodzi na żenujący poziom, a bo Ty kaszalot, a Ty jesteś Polak, więc zaścianek i ciemnogród, a Ty tamto, sramto. Jak zwykle.

Gość żenada i tyle
Ta zona pewnie sie realizuje,jest zadbana ,zapieprza jak wol od rana do wieczora.A mezus obibok za mlodymi lata ,bo ma kompleksy,bo tej zonie do piet nie dorasta.

A starych mężów na większe członki, bo reszta jest u wszystkich taka sama. Puste opakowanie, które nie kryje zbyt wiele w środku. Wyjątki się zdarzają, ale tylko potwierdzają regułę. A młode nie znaczy jędrne. Jędrniejsze od 40 tak. Ładniejsze? Już nie zawsze. No ale jak się ma brzydkie, stare ciało to trzeba leczyć kompleksy na młodszych. Daj żonie rozwód. Ma jeszcze szansę przeżyć seks życia🖐️

znam osobiscie wiele zwiazkow gdzie roznica wieku jest miedzy 10-20 lat i sa to zwiazki bardzo udane w rzeciwienstwie do zwiazkow rownolatkow... pozatym takie zwiazki wszedzie sa tolerowane i kazdy ma w d... co robia inni tylko w polsce sie wpierdzielacie z butami w cudze zycie najezdzajac na ludzi bo w waszym wlasnym zyciu sie nieu uklada

Gość zdegustowana lala
tylko pozazdroscic takiiego faceta jak autor jak masz taki szacunek do kobiet to wspolczuje i 1 i 2giej ;/ typowa meska szowinistyczna swinia;/

Gość kupnosprzedaż
sam nie raz widze jak faceci ogladają sie za młodymi laskami a ich zony zaczynaja po nich jechac ze to kurwiszony młode ze to ze tamto, a pozniej sceny zazdrosci urzadzaja mężom

Zazdrościmy. Szczególnie, że sami mamy po 20 lub mnie lat. W końcu teraz siedzi tu głównie... gimnazjum. A mieć męża na takim poziomie to lepiej nie mieć go wcale. To nie średniowiecze.

Tak sie skalda ze to męzczyźni z wiekiem sie zaniedbują:o no chyba ze zobą cza jaka mloda dupe hihi Dla mnie tacy faceci są żalośni....oni nie widza jak te mlode dziewczyny wodzą ich za nos...naiwniacy a wy myślicie ze kobiety pociąga stary facet który ma już sflaczałego;o

ooo przepraszam ja mam 20 lat i tez uważam ze taki facet jest załosny a skąd wiem bo mam koleżanki i jak widza ze taki facet sie do nich przystawia to sie smieja!!!

i kolejny mit o impotencji w wieku lat 30 hahahaha no nie moge, dorgi panie facetowi staje i do smierci jak jest dobrego zdrowia, wiec was rozczaruje, facet jest impotentem jak o sibei nie dba albo kobieta mysli ze jest impotentem a ona juz go poprostu nie podnica

Gość podgladaczka
na jakim wiecie wy zyjecie? nawet nie macie pojecia jakie 30letnie kobiety potrafia byc zadbane piekne sexowne i jedrne na ktore leca 22latki ;] waskie pole widzenia macie moi drodzy,heh ;]

Gość kupnosprzedaż
zgadzam sie, przy zonie nie staje, to ta mysli ze jest impotentem hehehehehe

Gość żenada i tyle
Jestem po 30 i mam 90,66,89 wymiary i dwunastoletnie dziecko wiec nie piszcie ,ze jestesmy zaniedbane w tym wieku.A majac lat 20 to bym na takiego nawet nie spojrzala.

Gość Przecież wiadomo o co chodzi
" Vintaggge jaka pedofilia??? od 16 roku zycia juz nie jest to pedofilia, widze jestes niedoinformowana babeczko " Ciekawe że nie poleciałeś na 50 latkę:P.To o czymś to świadczy:P.

Gość kupnosprzedaż
nie porownuj 30 latek do 19 czy 20!!!!

Gość kingggggggggga
chat- nie muszę się douczać,utyłam w ciąży 10 kg, urodziłam dziecko 3,5 kg i od razu wróciłam do wagi.A ty nadal jesteś gruba jak wieloryb. Doradzasz facetowi,żeby zostawił żonę i poleciał za 20-letnią siksą, która pewnie ma go daleko w d..pie.Jeszcze mu ta miłość bokiem wyjdzie.Za duża różnica wieku,zwłaszcza że tamta ma 20 lat i pstro w głowie.

Gość ja tez chceee
Dajcie sobie spokój z tą różnicą wieku, co kto lubi. Ciężko zrozumieć, że niektórzy wolą starszych od siebie, inni młodszych albo równolatków? Nie od wieku zależy szczęście w związku, ale od tego, jak się dba o tę miłość. Tutaj chodzi o fakt, że "żona go nie rozumie, że wcale ze sobą nie śpią" i inne takie gadki. No i koronny argument - te jej "oznaki starzenia" :D :D

Gość kupnosprzedaż
o tym swiadczy ze faceci kochaja młode 20 a nie stare baby !!!! to uwarunkowane biologicznnie! atury nie zmienisz

nie generalizujmy sa ladne i brzydkie 20 , landie i brzydkie 30, psychicznie dojrzli faceci w wieku 20 lczy 40 lat , kobiety tez moga byc dojrzlae w wieku 20 lub 40 a moga byc i wiecznymi dziecmi nie ma reguly, trzeba sie tak dobrac zeby bylo dobrze, jak to nie jest to to predzej czy pozniej nie bedzie dzialac i sie rozpadnie tyle