Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vintaggge

Mam żone ale już jej nie kocham

Polecane posty

Gość Vintaggge
bardzo kocham już nie umiem spać przez to:(( chciałem to zmienić odkochać ale nie daje rady:((( żona powoli podejrzewa, chyba będę musiał coś z tym zrobić, podjąć ostateczne kroki. i zakończyć to definitywnie.

nigdy na nic nie ma gwaracnji, nawet jak sie pobieraja osoby w tym samym wieku nie ma gwarancji ze to bedzie piekna sielanka do konca zycia, ja mam bardzo udany zwiazek mimo 17 lat roznicy mniedzy nami, jestesmy mauzenstwem juz 13 lat i bardzo sie kochamy

Gość Vintaggge
wiem że nie jestem jej obojętny, tyle moge powiedzieć.

Gość Vintaggge
Chat-Chat życzę Tobie, by było jeszcze piękniej!

Gość Vintaggge
Chat-Chat powiedz mi czy Twój kochany, musiał długo sie starać o ciebie??? co wtedy czułaś??

Gość Vintaggge
mam kilkoro dzieciów i curka jest w wieku prawie mojej pieknej 20stolatki

Gość nu
Ty naprawdę jesteś samolubem , a Ty Cha Cha ................. szkoda słów

Gość ja tez chceee
Chat-Chat ciekawe czy z taką samą lekkością byś przyjęła stwierdzenie swojego męża, że jednak po raz kolejny się zakochał, chce rozwodu i idzie do innej... Nic nie jest w życiu takie łatwe, szczególnie rozstania po nastu latach. Jeśli jesteś nieszczęśliwy od dłuższego czasu w małżeństwie, jeśli to tylko fikcja dla dzieci to może faktycznie lepiej pomyśleć nad odejściem. A jeśli uznałeś, ze nie kochasz żony dopiero po poznaniu tej kobiety to jak dla mnie warto zawalczyć, wyjechać gdzieś razem, odpocząć, spróbować coś odświeżyć w związku. Dużo łatwiej odejść niż dbać o to co się ma i co się pielęgnowało przez lata.

Gość Vintaggge
23:03 Vintaggge podszyw jakiejs złośliwej baby

Gość Vintaggge
podszyw 23:04

Gość nu
dodatkowo jesteś dysgrafem -córka pisze się przez ó

Gość boskie ogrody
przecież jakaś nudząca się laska robi sobie jajca, a wy się produkujecie:D curka buahahah

Gość Vintaggge
próbowałem od nowa rozpalić ten płomy, ale nie dało sie, ani wspolny wyjazd, ani kolacje przy swiecachh.... ona mnie juz nie pociaga, czuje ze jej nie kocham, satał mi sie obojetna:((

sluchaj dla mnie jesli sie nie kocha to sie odchodzi ui tyle, czy ie ma dzieci czy nie kazdy ma prawo zycie sobie ulozyc, a pozaty zazwyczaj jet tak ze jedna strona sie druga nie zajmuje i jak sie zwiazeek rozpada to za 2 razem obydwoje ludzi wie jak dbac o zwiazek, ze obie strony musza dawac i milossc i sex i romowe i zrozumienia a zazwyczaj jest tak ze z facetm nie mozna powaznie pogadac a kobity porzadnie wyruchac .. dlatego zwiazki sie rozpadaja, lata flustracji robia swoje

Gość Vintaggge
czy wy nie czytacie wyraznie?? to był podszyw!!!

Gość ja też poznałm fajną dziwuchę
ale 30 lat młodsza, a zon aszkoda gadać, tylko stęka, że ją serce boli

Gość ja tez chceee
"Dostrzegam w żonie oznaki starości" :o To może faktycznie daj spokój żonie, po co ma się z Tobą męczyć... :o Żeś się ocknął, że małżeństwo powinno być na dobre i na złe, w zdrowiu i chorobie, w młodości i wtedy gdy twarz już przeorana czasem i zmarszczkami.... Ale niektórzy nie dorosną już nigdy, zostaną na zawsze małymi, niedojrzałymi chłopczykami, a nie Mężczyznami przez duże M.

w sumie to ja sie na nego bardzo dyskretnie uwzielam i tak obrucialm sytuacje ze on mysli ze sie o m nie staral :D po 2 latach sie pobralismy, mamy 4 dzieci , jego 2 z 1 zwiazku i nasze blizniaki :) od niedawna 4 miesace;)

Jestes idiotą:o Jak ona jest taka cacy to co widzi w tobie....pozatym malolata ktora staje sie kochnka to dla mnie smieć..... nie raz tu pisały takie jak ona że facet sie zakochal bo one sliczne mlode itp a przeciez za kilka lat bedzie miala 30stkę i co juz nie bedzie cacy.... pozatym ty dla niej zastary jesteś.... ja jak mialam 20lat to dla mnie 30latek był stary a co dopiero 35 w życiu bym na niego nie zwrocial uwagi.... No tak dobiles wieku sredniego i pojawily sie kompleksy a w ten sposob sobie to rekomprnsujesz:o zalosne:o

Gość nu
wychodzę z tąd jesteście DENNI

Gość do chat chat
porzadnie wyruchac ..??? a kto by chciał taka grubaskę jak Ty ruchać??? buhahah, tylko stary i ślepy pryk

urodz bliznaki to pogadamy:p pjestem 4 miesiace niecale po porodzie wiec mog tyle wazyc, pozatym jestem wysoka i bardzo dobrze wyglada a waga idzie w dol w takim tepoie ze wroce do moich 75 kg w 3 miesaice :P walcie sie

Gość Vintagge
ja mam dużego kutasa i małolatę mogę ZADOWOLIć

Gość do chat chat
ruch ruch, hahahahah

Gość na nu na nu
boze, jak ja bym chciała zeby moj K. dla mnie tak oszalał...

Gość a to ciekawe
pobawi sie ,skorzysta i wykorzysta,dziewczyna w tym wieku nie mysli powaznie i napewno bedzie sie wstydzila ciebie w swoim mlodym towrzystwie ;] znalazla sobie sponsora,ale jakznajdzie bardziej dochodowego pojdziesz w kąt ...

Gość Vintagge
23:10 Vintagge podszyw

Gość Pamiska79
gratulacje

za rozne zwiaki, zlezy kazdy wyglada inaczej, ja kocham meza nad zycie, wszystko bym dla niego zrobila i wiem ze bardzo dobrze wybralam, tyle ze on byl w trakcie rozwodu jak mnie poznal ,wiec troszke inaczej to wygladalo niz w tym przypadku