Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vintaggge

Mam żone ale już jej nie kocham

Polecane posty

czlowiek jest tylko czlowiekiem...ale przeciez nie tylko facet moze zachowac sie jak przyslowiowa swinia ;) >>ja tez chce a moze to solidarnosc jajnikow :D hehe;)

Gość ja tez chceee
Jasne, że każdy może zachować się jak świnia. Ale chodzi mi o to jak jest postrzegane przez kobiety zostawienie kobiety dla młodszej, a jak faceta dla młodszego. To ciskanie gromów na faceta, to nie wynik poglądów na ta kwestię, tylko urażona duma, że ktoś uznał za brzydką, starą matkę polkę zwykłą kobietę, taką jak ja. A jak się napisze, że facet zużyty, to się żadna nie odezwie, żeby zaprotestować. I tego właśnie nie mogę znieść w dyskusjach, drażni mnie to niesamowicie. A taką solidarność jajników to mam głęboko ;)

wiem,wiem zazartowalam z lekka nutka ironii,zgadzam sie z toba,niestety tak jest u kobiet,czesto zauwazalne zjawisko....wiesz nieraz to sie nawet tym facetom nie dziwie:P

Gość ja tez chceee
Zależy co Cię w ich zachowaniu nie dziwi :p Ale ten tłum kobiet pełen emocji, przekrzykujący się o to która bardziej zadbana, która szybciej doszła do siebie po ciąży, która seksowniejsza był żenujący ;) Kolejny przykry fakt do odnotowania na tego typu topikach ;) Dobrej nocy

Gość ja to obracam tylko 18stki

Gość chyba w marzeniach je obraca
ty stary pryku

Gość virhinia
załozycielu jestes naiwnym kretynem:P 'Myślisz ze tka mloda laska moze cos do ciebie czuć? jak tak myslisz to frajer z ciebie zejdz z oblokow..... Zajmnij sie zobna ktora jeszcze cie chce...bo ja bym cie poslała w chorerę