Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vintaggge

Mam żone ale już jej nie kocham

Polecane posty

najprawdopodobniej, jestem ladna ,nigdy z facetgami problemu nie mialam, jestem bardzo dobrze wyksztalcona mam 4 wspanialych dzieci, kochanego meza mi nikt sie na to nie rzyca czy w czarnogorze czy we farancji a w polsce halo odrazu, milony ludzi sie ropzwodza,miliony sie wiaza na nowo tyle,takie zycie

Gość psychiatryk 2
Chat żal mi Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Żal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przeczytaj jeszcze raz wszystko , co napisałaś.............................Przetłumacz sobie na Twój drugi język jak po polsku nie rozumiesz................................... Życzę Ci żeby kiedyś ktoś zostawił Ciebie dla 20 latki!Gorąco, z całego serca.Przeciez to może byc prawdziwa miłośc.....

Gość ja tez chceee
"Bo kobiety są głupie, wierzą w miłość do grobowej deski". Jeśli uważasz wiarę w miłość za głupotę, to cóż, mogę Ci tylko współczuć. Mój związek opiera się właśnie na takiej wierze - że gdy pojawią mi się zmarszczki, nie zapali się czerwone światełko u mojego faceta w głowie, że czas wymienić na nowszy model; że kiedy będę miała gorszy dzień, nie powie mi, że jestem jędzą i marudą i idzie do uśmiechniętej sąsiadki; że kiedy ciało nie będzie idealne po ciąży to mi je wciąż będzie całował, bo znosiło trudy noszenia w sobie dziecka, a nie czas poszukać 20-latki o idealnym ciele... Przykładów możnaby mnożyć. Tak naprawdę każda miłość trwa dzięki takiej wierze. I nikt tu nie mówił o zazdrości o wypowiedziane żeńskie imię przez jej mężczyznę :o

wiesz mamy durny kraj, kobiety w przedziałach 30-....itd...są wychowywane na innych zasadach, te młode inaczej podchodza do życia

kazdy ma prawo do kmilosci,jesli maz bedzie chcial mnie zostawic to nie bede robic z siebie posmiewiska i utrudniac zycia jak inne kretynki, bedzie chcial to moz isc, bo jak jedna strona tylko kocha to i tak nie ma to sensu bytu... lepiej sie nie meczyc

no chat chat to ty jak brałaś slub miałaś 23 teraz jestes 13 lat po ślubie no..to masz 36 lat na to by wyglądało wiec chyba o sobie piszesz ze sie brzydko starzejesz!!bo ja znam takie 35 latki ze glowa boli!!!moja mama ma 40 a wyglada swietnie i ma taka figure ze 20 jej moga zazdroscic!!tylko taki facet jak inna sie zauroczy to juz w zonie nie widzi tego co dobre bo mysli tylko o tamtej pada z zachwytu ze taka sie nim zainteresowała żenada jak ci faceci z siebie głupkow robia..

"Bo kobiety są głupie, wierzą w miłość do grobowej deski". mowiac to mam na mysli ze taka kobita sobie mysli ze ok jest kochaja sie jest obraczka to juz sie starac nie trzeba, i w polsce tak jest widze moje dawne kolezanki, po 25 roku zycia zapuszczone, grube, zajmujace sie tylko dziecmi, meza maja w dupie i mysla ze jak ma obraczke to milosc nie uciekanie... facetem kobieta tez ma sie zajac i dac mu milosc tak samo jak i facet ma to samo dac kobiecie w jedna trone to nie dziala

Gość żenada i tyle
Jak można stawać w obronie babiszona ,który łapie się żonatych gaci .Racja,niech Twój mąż zostawi Cię dla takiej to zobaczysz jak to słodko.

Gość Jonny
:D :D :D chat ale z Ciebie kaszalot!!!!!:D Nie obrażaj POLEK.Moja zona to piekna , zadbana kobieta. Jestesmy dziesięc lat po slubie i nie zostawie jej nigdy dla żadnej spudniczki vintageee nie rozumiem Cię stary...............

Zazdrościć, czego? Że zestarzeje się brzydko i szybko? W końcu jest tylko kobietą. Chyba ona powinna zazdrościć nam, młodości i tego, że z jej dobrymi radami będziemy mieć w życiu dobrze. No do momentu kiedy staniemy się brzydkie. A to jej wino, które tak się dobrze trzyma, pewnie ma już siwe włosy i jaja po kolana. Ale jej gust i jej sprawa. Jest tylko do tego, żeby faceta z każdej pierdoły usprawiedliwiać, a kobietom, czyli de facto sobie dowalać teksty o starości, brzydocie, ich błędach. Oczywiście dzięki temu iż ona jest inna i młodsza niż eks żona rozwór jej nie dotknie. Ale, że każdy ma prawo kochać, to pomimo swoich starań by związek utrzymać, będzie z radością oddawać swojemu (pięknemu mimo wieku, czego o niej powiedzieć nie można, jest kobietą) mężczyźnie wolność. Jest czego zazdrościć.

Gość do Chat-Chat
widziałam te fotki na erotycznym, czy aby nie dalszesz d---y za talerz zupy? Pamiętam Twoją starą twarz

martusia masz dziecko 20 lat i niewiele o zycoiu wiesz ,jak bedziesz w naszym wieku to pogadamy jak cos juz przezyjesz , nie chce cie obrazac, ale ktos kto tego nie przezyl to nie zrozumie

Gość Przecież wiadomo o co chodzi
To jest pedofilia:P.

Chat-Chat matki polki sie odzywają nie słuchaj ich, pewnie są po audycji radia maryi:) stad te wnioski:) zazdrosć ich zżera

niezłe halo sie zrobiło...a przeciez facet w wieku 35 lat nie jest starym dziadem,nie wszyscy sa zaniedbani i nosza brzuchy piwne,a nawet bardziej zadbani niz ci mlodsi,kazdy ma prawo do swojego zdania i do zycia po swojemu,jak ktos slusznie zauwazył polska mentalnosc niestety tolerancji we krwi nie ma ;/ a swoja droga drogi autorze nie obrazaj kobiet...

wiesz co facet??inaczej podchodza do zycia???tobie to chyba chodzi o sex!!!!!!ze te młodsze moze bardziej wyuzdane???no tak bo ty jestes stary ramol i bys chcial zeby ciebie laska obrabiała a ty z siebie nic:/

oh tak na erotycznym to na 100% bywam :D ublizac mozesz jak nie masz juz nic ciekawego do powiedziena,zenada

Gość na nu na nu
taaaa a wziecie slubu jest równoznaczne z tym ze małżonkowie maja obowiazek sie kochac, nawet jak rzygaja na swój widok, przeciez nie wolno sie pomylic

* rozwód BTW, stara już jesteś=brzydka. Kondolencje, młodość ucieka bezpowrotnie.

Gość żenada i tyle
a co też byłas taka co rozbila mlodym cialem malzenstwo?

jaka pedofilia??? od 16 roku zycia juz nie jest to pedofilia, widze jestes niedoinformowana babeczko

Gość ja tez chceee
Pewnie, że miliony ludzi się rozwodzą. Ale to jakiś powód do dumy? Największe szczęście które nas spotyka? Jak pokazują badania jest to jedno z bardziej traumatycznych przeżyć, zaraz po śmierci kogoś bliskiego. I czasem warto być rozważnym, odpowiedzialnym, mimo, że to teraz takie niemodne. Nie jestem za trwaniem w małżeństwie za wszelką cenę, ale ze względu na rany, jakie zadaje się najbliższym osobom, warto czasem pomyśleć i się potrudzić nad odświeżeniem związku, odwiedzić terapeutę rodzinnego.

Gość to racej byłby sex z trupem
bo Ty już prawie trup

nie bylam, moj ma byl miesaic przed prawnym uprawomocniemniem sie wyroku czyli w sumie juz po rozwodzie kiedy sie poznalismy, malzenstwa nie rozbilam, ale uwazam ze jak sie nie kocha to lpiejodejasc, i tyel, co do polakow to sa nietloerancyjani i smieszni dlatego smieja sie z na w calej europie, chclala bogu ze mam 2 inne obywatelstwa i nie musze sie przyznawac do pochodzenia bo wstyd

Gość kingggggggggga
chat za duża odwaga, osądzając Polki po 30, że są grube i zapuszczone.Dziwne wkoło mnie pełno 30,które 100 razy lepiej wyglądają od ciebie.A ciąża to nie choroba otyłości i nie trzeba po niej dochodzić do siebie jak twierdzisz.Wystarczy mniej w ciąży żreć.

Vintaggggge szkoda słów>>>>>>>>>>andropauza jak nic... Nawet 18 Ci nie pomoże ;) chat wow jaka Ty wyzwolona jesteś :) A szalej sobie nawet z 80latkiem, tylko nie przekonuj tu wszystkich jak to jest odlotowo z 15 lat starszym :)

mi jest tylko żal tej żony...bo szczerze mówiąc pomimo tego że sie troche zbulwersowałam ta calą sytuacja to wam powiem że napewno ta kobieta bedzie bardzo cierpieć...a wy tą zone atakujecie i piszecie ze pewnie brzydka nie dba o siebie itd. a moze Vintaggge tylko tak pisze zeby siebie usprawiedliwic i prawda jest taka ze to on sie nie stara i ma w dupie zone....nie wszystkie kobiety sa winne ze ich mezowie znajduja sobie młode panny