Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vintaggge

Mam żone ale już jej nie kocham

Polecane posty

ja tez uwazam ze 30 są ładne:) widziałam wiele takich pań i na prawde nie jedna młoda dziewczyna w moim wieku mogłaby im pozazdrościc a poza tym takie kobiety tez miewaja ognisty temperament ale skoro mąż kiepski i śmierdzacy to jak maja sie realizowac przy nim???

Gość żenada i tyle
nie porównuje tylko ktos tu napisal,ze 30 sa zaniedbane.

22. Czyli coraz bliżej do okrutnej starości. Bo po 35 kobieta to już próchno...

Gość Soonnnka
a ja mam 21 lat i wole starszych męzczyzn, mój chłopak ma 34 lata

Gość taka jedna ona
boze, zalosna ta dyskusja. Czat czat cos ci sie pomyslilo, bo w jednym poscie piszesz ze masz 23 lata. gratulacje. Skoro jestes z nim od lat xx - nastu, to fajny musial byc pocztaek zwiazku :) I nie mow ze jestes kobieta i boginia, bo ja mam 175 cm i waze 53 kg, urodzilam dziecko pol roku temu. I wygladam 10000 razy lepiej niz ty. I wstydzilabym sie zamieszczac takie foto na forum :) Nie ma czym sie chwalic, szczerze :)

Gość ło matko...
Vintaggge!!!!!!!!!!!!!!TAK!TAK!TAK! Zostaw swoja zonę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zrób to dla niej!Ona nie zasługuje na takiego debila jak Ty.Gdyby wiedziała z jakim jest zerem dawno by Cie zostawiła. Idx ruchaj te 2otkę, i napisz za kilka mcy jak to cię kobieta zostawiła:) Tylko nie zapomnij!

kinggggggggga gratuluje ze utylas tylko 10 kg i wspolczuje za razem, nigdy nie chce bbyc szkapa ez cyckow i tylka :p kazda ciaz jest inna wiec mi tu nie wtymyslaj bo jedno dziecko urodzilas i juz jests super aha, urodz bliznieta to porozmawiamy, niemasz pojecia co to jest, i czym to sie je, poatym pomimo mojej wagi wyglaam bardzo dobrze i wcale nie zarlam jak swiania tylkonormalnie, a to ze ty sie w cizy glodzilas zeby przytyc tylko 10 kg to gratulacje i mam nadzieje ze dziecko ni bedzie przyglupie lub opoznione

Gość żenada i tyle
do taka jedna ona : masz 100% racjii

Gość Soonnnka
kazdy facet woli młode niz stare baby po 30

Gość taomea
Chyba by nie było problemu gdybyś zauroczył sie kobietą w swoim wieku, ale taką siksą to troche głupio. Chcesz to odejdż od żony to Twoja decyzja , tylko ja to widze tak,że szybko jej wywietrzejesz z głowy, ona ma 20 lat dopiero zaczyna dorosłe zycie, w tym wieku to sie człowiek chce bawić , poznawać świat nowych ludzi ,a ty skoro masz 35 lat to coś już przeżyłeś , masz swoje doświadczenia. Odpowiedz sobie na pytanie jak będziesz sie czuł wsród jej znajomych , pójdziesz z nią na disco do clubu? Pewnie masz dzieci i pomyśl, ze nawet po rozwodzie będziesz ich ojcem , będziesz miał obowiązki wobec nich , myślisz że twoja nowa laska będzie zachwycona ,że musisz płacić alimenty i interesowac sie dzieciakami? Sama jak byłąm w wieku 20 lat miałam taką fascynacje starszym facetem on miał 30 lat i był wolny był kawalerem ( platoniczna miłośc) fascynował mnei swoim doświadzceniem zyciowym , ze mogłąm z nim pogadać, ale ja chciałam wtedy sie bawic i sama poznawać zycie a nie zeby ktoś mi dawał gotowe recepty zresztą on sie czuł głupio wsrór moich małoletnich znajomych a ja wsród jego znajomych , którzy mają dzieci rodziny . To są 2 swiaty .Nie potępiam Cie ze nie kochasz zony , ale nie podoba mi sie ,ze zwariowałes dla jakeis siksy w ktorek widzisz tylko dupe i walory fizyczne , popęd nazywasz miłością . Bo o czym ty z nią romawiasz? Owszem taki starszy facet moze pociągac jak jest zadbany i przystojny ale na samym sexie nei da sie zbudowac czegoś trwałego.

Fajny mi chłopak🖐️ Ale nie o wiek chodzi. Chodzi o głupie tłumaczenie się, które nijak ma się do prawdziwych intencji. Ona jest po prostu ładna, no dla niego przynajmniej. Świeża i co przeważnie pociąga takich starych facetów, naiwna... Miła odmiana, ale uczuć w to nie mieszajmy. Niech się zajmie czym ma się zająć. Poza tym nie wiemy ile lat ma żona. Może dla niego oznaki starzenia zaczynają się tam, gdzie my myślimy są one tylko czarnym snem... Zresztą 35 to jeszcze młodość. Zobaczymy po 60. Kiedy prawdziwa starość będzie realnym problemem.

chat chat ja juz ciebie nie rozumiem kilka postow wczesniej pisałas ze te po 30 sa zaniedbane i wogóle a teraz raptem sie tego wypierasz??ja uwazam ze wiek kobiety nie gra roli mozna byc piekna nawet w wieku 60 lat jak Jane Fonda czy w wielu 70 jak Sophia Loren!!a mężczyzni czesto lubia sie usprawiedliwiac zosatwie zone bo ma zmarszczki itd.czekaja na cud a sami reki do zony nie wyciagna nie wazne ze są dzieci i rodzina...a Vintaggge wciaz nie napisal czy ma dzieci cos to podejrzane..

widze ze niektorzy maja problemy z czytaniem ze zzrozumiemiem :p juz powiedzialm, nie mam zamiru byc chyda, bylam kiedys i uwazam ze wygladalam beznadziejnie, jak chceice sie glodzic to prosze ardzo, ja jestem sexy jaka jestem ,akceptje isebie,moj maz mnie akceptuje i kocha a was niech zazdrosc zzera bo nic w zyciu nie osiagnelycie i tylko jadem zionieciei wasze zele wylewacie i obawy taka prawda

Gość ja tez chceee
"jak mają się realizować skoro mąż kiepski i śmierdzący?" A co, ktoś jej męża na siłę wciskał? W promocji był do ładnej obrączki? To niech już się popałęta po domu, może kran naprawi czy coś. Jak sobie takiego wybrała to tak ma, naprawdę wiele rzeczy można zauważyć przed ślubem, tylko trzeba zdjąć różowe okulary pt. "po ślubie on się zmieni" i "tak go kocham, że nie ważne jaki jest, byle był".

Gość żenada i tyle
Pewnie ma i nie wspomina ,a na forum po cich sprzymierzencow swojej podlosci szuka

Gość Soonnnka
o czym ty mowisz, kobieta po 30 juz niejest młoda,!!!!! nie raz rozmawiałam z facetami to samo mowili ze gdy laska dba o siebie to do 30 jest super, ale pozniej juz nawtet jakby na glowie wstawała nic juz jej nie omoze

Gość kingggggggggga
jesteś śmieszna, dziecko mam zdrowe i nie jestem żadną szkapą bez cycków , na brak biustu nie narzekam.W ciąży nie musiałam się głodzić.Widząc twoje wypowiedzi to sama jesteś ciut przygłupia.

A Ty co osiągnęłaś? Męża po rozwodzie? Dzieci z pierwszego związku. Wzrost żyrafy i wagi niejednego faceta? Cellulit na tyłku i wiek kwalifikujący cię teraz do miana starej rury. Sama siebie obraziłaś i coraz bardziej się pogrążasz. Można mieć cycki i tyłek i bez tej wagi. Ale to nie moja sprawa jak wyglądasz. Gorzej jak się zachowujesz. Jesteś sexi, ale stara. Przykro mi. Dobrego wina już z ciebie nie będzie.

Gość taomea
a do chat chat to głupoty kobieta gadasz ze tak sie tyje w ciązy robisz ze siebie jakąs boginie ,wyrocznie w sprawach damsko - męskich a wcale nie jesteś szczupła moja kolezanka urodziła dziecko 2 miesiące temu i przy wzroscie 172 wazy 57 kg . I jeszcze jedno skoro twój mąż miał 40 lat jak sie ozenił z tobą to teraz ma 53 skoro jestescie 13 lat po slubie , więc niezle starego tatuska maja twoje dzieci 53lata to dziadek anie ojciec.

Gość żenada i tyle
To mowili ci to faceci na poziomie pewnie.

Gość -------------------
dyskusja zeszla na psy... interesuje mnie jedno jakie sa relacje vintage z tą 20-latka? skąd ją znasz? czy czesto sie widujecie? rozmawiacie ze soba? tylko nie pisz, że to Twoja studenta... po co ta dyskuja czy lepsza 30 czy 20-latka???? tak samo roznica wieku... jesli tej 20 to nie przeszkadza.... no wlasnie, vintage, czy jej to nie przeszkadza?? bo nic nie napisales o waszych wzajemnych relacjach... jesli sie kochacie, odejdz od zony, lepszy rozwod niz oszukiwanie... w koncu 35-latka to osoba ciagle mloda i moze na nowo ulozyc sobie zycie... po co macie zyc w klamstwie, obludzie i zdradzie...

Tak? No cóż. Nie zazdroszczę przyjaciół. Ale jest małe pocieszenie. Jeśli to prawda, to nasza chat chat już się posypała..:D 🖐️

wiecie co kobiety pomimo różnych zdań to uważam jednak że nie bardzo jest obrażanie kogoś bo waży troche wiecej niż wy ja mam 50 kg i 170 wzrostu jestem szczupła ale mam krągłości i uważam ze kazda kobieta moze ze swoja waga wygladac atrakcyjnie zalezy tylko od stroju oczywiscie panie ktoe maja bardzo duza nadwage powinny sie odchudzic dla zdrowia ale uwazam ze pulchne kobiety tez moga byc sexy

jestem stra i sie do tego przynaje jakos mi to nie przeszkadza :P co zyskalam, np, bardzo dobre wykstalcienie, swietna parac, swietne zycie, 4 najukochanszych dzieci, co z tego ze 2 nie urodzilam, sa jak moje, wkocu to je saie nimi zajmuje, ja je kocham i do mnie mowia mamo, kochanego meza ktory na glowie dla mnie potrafi stanac jak trzeba, rozstepów nie mam celuluitu zez nie bo o siebie dbam, wiec uwazam ze w zyciu bardzo wiele osiagnelam, w przeciwienstwie do niektoych tutaj

Gość żenada i tyle
Spadam stad pogadac z dojrzlymi ,i pieknymi trzydziestkami zamiast tracic czas na czytanie pustych malolat i nie dajacej sie nigdzie przypasowac czat-czat.:)

Gość zdegustowana lala
do Sooonnka >>ty to chyba naprawde pusta idiotka ;/ ciekawe co zrobisz jak ty bedzisz miala 30stke...zabijesz sie? czy nadal z takim usmiechem bedziesz zdania ze faceci sa madrzy bo lubia mlode supy bo kobiety po 30 to stare baby...najwidoczniej malo w zyciu widzialas dziecko ;d ja mam 27 lat ,wygladam jak siksa,co pewnie pozniej zaprocentuje ale mam znajome rowniez w wieku 30lat i by ci gały wyszły jakie swietne laski ;] i wzbudzaja zainteresowania u mlodych facetow ;]

Gość -------------------
no i vintage uciekl a babki skacza sobie do oczu...

Gość Tomekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
powiem tak, faceci kochają sie w młodych 20 ale musza być szczupłe i zadnbane

Ależ to ona pierwsza obraziła kobiety. Kto od miecza wojuje to od miecza... Nie naprawdę nie obchodzi jak wygląda. Ale krytykując innych warto mieć dla siebie trochę samokrytyki. Zresztą z jej wiarą w siebie to tylko niewinne słowa. Dalej będzie wygłaszać podobne bzdury.