Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vintaggge

Mam żone ale już jej nie kocham

Polecane posty

Gość Vintagge
tak to podszyw, mam małego kutasa

szkoda gadać... facet ty masz niedobrze w głowie kawałek młodej dupy zobaczyłeś i co??odwaliło Ci!! ja mam 20 lat i nigdy podkreślam nigdy bym nie spojrzała na takiego starego dziada!!!!!!!!!!!!!!! a nie jestem typem dziewczyny co szuka sponsora bo taka to by moze spojrzała w końcu masz kase i zawróciła ci w głowie dobrze o tym wie i cie wykorzysta a ty potem jak pies wrocisz do zony..żałosne jak takim dziadom sie we łbie przewraca!!szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość ja tez chceee
"Jeśli się nie kocha" Dobra sobie. A co, jeśli facet powie Ci, że Cię nie kocha, bo stałaś się nieatrakcyjna, bo przytyłaś i nie możesz tego zrzucić w oczekiwanym przez niego tempie? A co jeśli już mu się znudziłaś, bo tyle z sobą jesteście, że już seks w szpagacie mu się nudzi, no i te rozstępy po ciążach... A te zmarszczki na twarzy... No absolutnie jest usprawiedliwiony, że przestał kochać. I jest to najlepszy powód do znalezienia sobie młodszej. Łatwiutko jest usprawiedliwić swoje lenistwo, chęć odmiany i skoku w bok, odejścia, bo cośtam... Trudniej próbować zawalczyć. Ale cóż, te oznaki starości są absolutnie powodem do poruchania młodszej, czuj się usprawiedliwiony przez kafe :classic_cool:

dlaczego kobiety tak reagują??? i pisza na pomarańczowo za mmnie, skooro zaczarnilem nika...

martunia ale ty wolisz gowniarzy w twoim wieku jak 25% kobiet , 2% wili starszych 10 lat, 25% starszych jescze wiecej a ostanie 25% woli nawet mlodszych wiec roznie bywa, to ze ty bys nie popatrzyla nie zanczy ze inne tez nie popatrza, ja mialam bardzo duze powodzenie przed slubem i wybralam duzo starszego bo jest cudownym ojcem,dobrym czlowiekiem i wiem ze naprawde mnie kocha.

Gość Pamiska79
Milosc gora!

i wiesz co??wstyd by mi było sie pokazywac z takim starym facetem!!a co dopiero przedstawic mamie i całej rodzinie!!!!!!!!!!!!!!!moj ojciec by sie chyba w grobie przewrócił tym bardziej ze ty zostawiasz zone dla niej!!narobisz sobie siary nic wiecej wszyscy beda SIE Z CIEBIE SMIAC ZE JESTES TAKI NAIWNY!!!!a ta laska i tak cie zostawi

bo kobiety sa glupie, wierz w milosc do gorbowej deski ktora bardzo zadko sie zdarza,m sa karmione duperelnymi zabobonami i zazdrosc je zrzera kiedy facet chociazzby zenkie imie wypowie. kobiety maja nasane we labie i nie dziwie sie ze faceci odchodza, do biero jak facet odjdzie to kapuja ile i jakie bledy popelnily

wiesz myslałem ze mnie to nigdy nie spotka, jak słyszałem jak mówią o tym moi rówieśnicy:(((

Gość Twój głos sumienia
Masz typowe oznaki kryzysu wieku średniego.... Obawiasz sie strarości (której oznaki zauważasz przecież u swojej zony :Ojak napisałes...) i podświadomie szukasz potwierdzenia swojej atrakcyjności???? u 20 latki.....Nazywasz to miłością, ale to z pewnością nie miłośc.To ZAUROCZENIE, fascynacja czymś nowym ,zakazanym, niemal nieosiągalnym.... Człowieku OBUDŹ się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Myslisz,że 20 latka naprawdę Cię pokocha???Owszem zaimponujesz jej samochodem, domem, portfelem, no bo tego nie maja jej rówieśnicy, będziesz więc atrakcyjny....ale co dasz je za 5-10 lat kiedy pierwsza fascynacja minie?Będziesz wtedy żałosnym impotentem, którego 25 latka będzie zdradzała na lewo i prawo albo lepiej, zostawi Cie bo zauwazy w Tobie oznaki starości....Zostaniesz SAM z uczuciem przegranego zycia i krzywdy wyrządzonej zonie i bliskim........... Poślubiłes ją na dobre i na złe.Swoją 20 latkę potraktuj jako fantazję i nic więcej........Pokaż ,że jestes mężczyzną a nie żałosnym kuta***

A ty chyba nie kapujesz jakie masz słownictwo. Matka i tak się wyraża? A twe mądrością? Jak słownictwo. Biedne...

chat chat ok rozumiem ale ile maiłas wtedy lat?? pewnie byłaś starsza kobieta i jak juz podkreslilas twoj małżonek był w trakcie rozwodu i ty go kochałaś ale on pisze ze ta dziewczyna nie wiadomo co do niego czuje

oczywiscie na tym sa forum katoliczki zawziete matki polki wierzace ze jak sie zaobraczkuja to moga sie spasc urodzic 10 dzieci nie dlabc o siebie nie dawac dupy a maz bedzie ja szalenczo kochal do konca zycia... niestety drogie zawsziete panie tez kobieta musi dupe ruszuc i dac cos od siebie, nie zancie wszsystkich szczegolow jego zycia wiec nie zioncie odrazu ogniem. zycie sie roznie uklada...

Gość do Chat-Chat
Tobie chyba się nie chciało uczyć i dlatego poleciałaś na starucha, bo robisz takie błędy i taka wulgarna jesteś, że głowa boli. Czekać tylko, a Ciebie kopnie w ten tłusty tyłek.

Gość chat - chat ale ty głupia
jesteś, głupia i gruba jak wieloryb

a moze facet jest zadbany,mlodo wyglada i sie zwyczajnie podoba tej dziewczynie? Nikt o tym nie pomyślał? No coz rozne rzeczy sie zdarzaja,sama nie wierze w trwałosc akiego zwiazku,gdy kobeita ma 20 lat bo to jeszcze naprawde głupiutki wiek i tysiac razy moga sie preferencje zmienic,ale nie jest to przeciez niemozliwe ;)

bldy robie bo polski jest moim 2 jaezykiem i coz jak sie mieszka za granica cale zycie prawie to sie do polskiej szkoly nie chodzi, wiec do bledow mam prawo

Gość ksiezniczka paskuda
A co ona na to?Ta 20latka? Bo jakos nic o niej nie piszesz.

pozwtym jak wyzej kobieta w wieku 30 paru lat wyglada juz staro a facet w wieku 40-50 lat wyglada falej na 35 , faceci sa jak wino a panie niestety starzeja sie wczensie i brzydko

Gość izabellinaka
Kochasz ją tak jak kochałeś żonę? To już małolacie współczuję.

dokładnie jak ktos wczesniej napisał uważam ze to tylko fascynacja i że masz kryzys zamiast uciekać do młodej laski sam byś sie wział za siebie i zrobił cos ze swoim małżenstwem bo moze to przyczyna tkwi w tobie!!skoro dopatrujesz sie w zonie tylko upływajacego czasu!!a napewno ma wiele zalet a ty wyszukujac te jej zmarszczki zapominasz jej przytulic i zapominasz rozpalac to uczucie ktore kiedys was zblizyło do siebie nie rozumiem czegos takiego zreszta ile twoja zona ma lat 35??to przeciez nie 60!!! i jakie ona moze miec wielkie te zmarszczki??najpierw spojrz na siebie moze to ty jestes zaniedbanym facetem

Chat-Chat nie przejmuj sie, zwyczajnie zazdroszcza tobie jakieś stare baby , byc moze i zazdroszczą że tak ci sie poukładało!

Gość na nu na nu
Pieprzycie, myslicie ze miłość zdarza sie tylko miedzy równolatkami? Ja nie potrafie byc z facetem w poobnym wieku, musi byc conajmniej 5 llat starszy i co mam skoczyc?